Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החסימה שלי.

Guest לא רשום
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רקג רוצה תשובה, מה הבעייה לספר לי אותה אחרי2 הודעות פרטיות למהנלים, אחרי אין ספור אימיילים למנהלי האתר ואחרי אין ספוא הועות בפוראום טכני.

ךלמה מתנהגים אלי כלא לבן אדם?

פורסם

במשך כ4 חודשים, ו 450 הודעות כתבתי כמו בן אדם, עזרתי לאנשים, למדתי והשכלתי.

ואני חושב שבפניות שלי אל המנהלים, לא יכולתי שלא לדבר יותר יפה, מישהו אחר אחרי כ6 ניסיונות שלא ענו לו הייה מדבר קצת אחרת.

ובפניות שלי, לא ביקשתי להוריד חסימה, לא ביקשתי דברים מעל ומעבר, סה"כ ביקשתי לברר מדוע הגיעה החסימה.

וזה מה שאני רוצה לברר עכשיו, ואני אשמח מאוד אם העניין איכשהו יגיע לפשרה, אלא אם כן עברתי על חוק החוקים בפורום.

בכל מקרה, עדיין מחכה לתשובה.

תודה

פורסם

בקיצור ולעניין, יש לך במונה אמנם 450 הודעות אבל במציאות כתבת הרבה יותר מהן פשוט היה שם הרבה הודעות שנמחקו כי לא ענו כללי הפורום.

אתה לא איזה צדיק תמים, כבר היית במעקב פעם אחת והוזהרת, מה שלא עזר במיוחד ועקב כמה הודעות מגעילות במיוחד שלך החלטנו שחלאס, נמאס, אנחנו לא גננות וזו לא איזו דמוקרטיה שאנחנו צריכים לערוך הצבעה במידה ומשתמש אחד מטריד כ"כ הרבה מאיתנו.

שים לב לפסקה הבאה בכללי הפורום -

גולשים אשר לא יצליחו להשתלב ברוח הפורום, ויתעקשו לפרסם הודעות

שמקומן אינו בפורום - יועפו מהר מאוד. כל נסיון לגרום להפרעות מכוונות עלול לחשוף

את המזיק לפעולה משפטית. לכן, חישבו פעמיים (או יותר) לפני שאתם מפרסמים הודעה.

קיבלת יותר מצ'אנס אחד להשתלב ברוח הפורום, מה שלדעת המנהלים לא קרה, יש מספיק פורומים אחרים ברשת שאתה יכול להשתלב בהם.

נודה לך אם תפסיק לזהם את פורום התמיכה הטכנית כל שני וחמישי, שים לב לחלקה השני של אותה הפיסקה המודגש באדום.

רצית תשובה - קיבלת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...