Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עודף שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך וטיפלתי בסקסו אהובתי.

בבית, כאשר בדקתי את מפלס השמן, נדהמתי לראות שיש המון מעל למקסימום (נראה לי שהמוסכניק שפך את כל המיכל של ה-4 ליטר).

האם זה מזיק לרכב? עד כמה?

אשמח אם רק מי שיודע יענה.

פורסם

לחץ השמן יכול לפרוץ מחזירי שמן או פשוט לנזול מהם, נשמים וכו' יכולים לירוק שמן.

לנוכח הקלות של פתיחת בורג קרטר וניקוז העודף - למה לא לעשות את זה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה מאוד מאוד מזיק...כי כרגע מחזיק השמן של הקראנק+הקראנק סוחים כנראה עד הסוף בשמן

דבר שגורם למאמץ גבוה יותר של המנוע (יותר התנגדות) עומס על מחזירים השמן (אין להם יכולת להחזיר את השמן כי כל הזמן מופעל עליהם לחץ) הקראנק לא חובט בשמן בצורה יעילה ולכן השימוש בעייתי בקיצור.....הכל מכל, הורד מהר מפלס השמן למקום היעיל !

פורסם

לא קיים חלק במנוע שנקרא "מחזיק שמן של הקרנק" בגיר ידני, עודף שמן עלול לחדור לקלצ"

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מחזיר - טעות הקלדה....

או מצד שני לרצועת הטיימינג לנפח אותה לגרום לה להקרע ואז ילך ראש נכון...

ובגיר אוטומט הוא עלול לחדור לאיזור הטורק ולעשות בלאגן

או מצד שני ראה סעיף א'

בכל מקרה - זה רע מאוד נקודה

מנהלים אני עכשיו מסתכל על ההודעה הקודמת שלי ונדהם מעצמי !, תמחקו אותה מיד !, איזה שגיאות...אללה ייסטור ! אני מנסח מחדש :

זה מאוד מאוד מזיק...כי כרגע מחזיר השמן של הקראנק+הקראנק שוחים כנראה עד הסוף בשמן

דבר שגורם למאמץ גבוה יותר של המנוע (יותר התנגדות) עומס על מחזירי השמן (אין להם יכולת להחזיר השמן כי כל הזמן מופעל עליהם לחץ) הקראנק לא חובט בשמן בצורה יעילה ולכן השימוש בעייתי בקיצור.....הכל מכל, הורד מהר מפלס השמן למקום היעיל !

פורסם

כשיש עודף שמן. לחץ השמן לא יכול לפרוץ דרך המחזירי שמן,מה שיפרוץ זה שמן.

לחץ שמן עובר במעברי המנוע ואין לו קשר ישיר עם מחזירי השמן.

פורסם

אתה טועה....

כאשר כמות השמן גדולה יותר אז היא מייצרת יותר לחץ על המחזיר שמן שאמור להתמודד עם "חצי" משקל כי לרוב רק חציו נמצא "שוחה" בשמן....

לא אמרתי לחץ שמן - בטח שלא התכוונתי ללחץ אותו מייצרת המשאבה, אמרתי שהלחץ על מחזיר השמן יגבר וכך יהיה באמת !

האמן לי מה הם פעולות המערכות השונות ברכב למדתי עוד במכונאי סוג2

אבל כמו שאומרים - מכל מלמדי השכלתי ! (אך לא בדיון הנוכחי)

פורסם

עתיד אחריך תמיד!

איזה כיף לקבל הערות ללא גיחוך נכון? אף פעם לא מאוחר ללמוד.

לא נכון שחדירת שמן לטורק תעשה שם בלגן.

פורסם

עתיד!

מה שכתבתי על לחץ השמן לא מתייחס אלייך, אלא למה שכתב elibaba

דוד

פורסם

עתיד!

לעולם לא יכול לחדור שמן מנוע לגיר.לעולם "החלל" לא יוצף בשמן, בכל גיר יש פתח איורור ויצאת שמן מלמטה.

פורסם

רגע שאלה

מפלס השמן תמיד צריך להיות במקסימום? או שאם הוא נימצא באמצע בין המינימום למקסימום אז זה לא משפיע על "היעילות". כי פשוט אני תמיד שומר שיהיה בדיוק על הקיו של המקס

פורסם
הייתי במוסך וטיפלתי בסקסו אהובתי.

בבית, כאשר בדקתי את מפלס השמן, נדהמתי לראות שיש המון מעל למקסימום (נראה לי שהמוסכניק שפך את כל המיכל של ה-4 ליטר).

האם זה מזיק לרכב? עד כמה?

אשמח אם רק מי שיודע יענה.

בדקת על משטח ישר ? ניגבת את המדיד ומדדת שוב ? אל תרוקן בלי לוודא - שלא תישאר עם חוסר שמן.

• תוכן חדש...