Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

131 קמ"ש בכביש 4 , נהג חדש ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פנסי ערפל לא מחושב.

אם היית עובר ברמזור אדום זה 10 נקודות ו1000 שקל קנס והשוטר לא היה מחכה ל67 ק"מש שלך בשביל לקחת לך את הרישיון, ישר מביא לך סטירה לוקח לך את הרשיון ובועט אותך הבית.

וחבר שלי נתפס על 86 בכביש של 50ק"מש. 8 נקודות.

ועל זה הוא קיבל נהג חדש.

תמיר

על האדום צילמה אותי מצלמה וקיבלתי את הכנס בדואר. לא הבנתי משהו? אתה לא מאמין לי? :?

הכנסות אצלי בבית, משולמים. במגירה. הייתי מעלה תמונות שלהם להוכיח לך אבל נזכרתי שממש לא איכפת לי. תחשוב מה שאתה רוצה אני יודע שקיבלתי את הרשיון החדש בלי הנהג חדש אחרי שעשיתי את העבירות הנ"ל בתקופת נהג חדש.

והעבירת מהירות הייתה 72 בתוך העיר. הוא אמר שהוא מפחית לי ל67 ורשם דו"ח.

ופנסי ערפל כן מחושב. זה 4 נקודות. אבל שוב...תאמין במה שבא לך כי לי זה לא מזיז ביכלל.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסעת מהר?

נתפסת?

תשלם את הקנס.

בינינו?

מגיע לך.

אתה לא יכול להגיד שלא.

סע לאט פעם הבאה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דניאל - מה שעיצבן אותי במיוחד היה חוסר היכולת של הבחור לקבל אחריות על המעשים שלו.

נסעת מהר? אחלה, אתה אחולשילינג גבר גבר ונהג מרוצים מהשורה הראשונה.

תפסו אותך? תמשיך להיות גבר ותשלם את הקנס.

פורסם
מיומנויות נהיגה היא דבר שלומדים עם הזמן

זאת שטות נפוצה ואפילו מסוכנת.

מיומנויות טכניות של תפעול הרכב (להבדיל ממיומנויות של נהיגה בתנועה) לומדים בקורס נהיגה מתקדמת. מי שלא למד לא יודע. נקודה.

מה שלומדים עם הזמן זה לעשות יותר מהר וביתר קלות את מה שעשית קודם, גם אם מדובר בהרגלים מגונים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
דניאל - מה שעיצבן אותי במיוחד היה חוסר היכולת של הבחור לקבל אחריות על המעשים שלו.

נסעת מהר? אחלה, אתה אחולשילינג גבר גבר ונהג מרוצים מהשורה הראשונה.

תפסו אותך? תמשיך להיות גבר ותשלם את הקנס.

לא בהכרח גבר גבר, לצורך העניין שב פעם עם לירון באוטו ;)

עם זה אני מסכים, עשית עבירה, תעמוד מאחוריה. אבל מכאן ועד להגיד שלנהוג במהירות של 130 קמ"ש בכביש מספר 4 זה פשע, זה פשוט לא נכון.

מעבר לזה, הוא הצטלם או בבית עזרא או בראשון הכניסה השנייה. אלא אם היה בכיוון השני ואז הצטלם אחרי היציאה מראשון.

בכל מקרה בכל אחד מ3 המקומות האלו לא צריכים להיות נינג'ה בשביל לנהוג 130. אפשר לעשות את זה בצורה בטוחה לחלוטין.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
זאת שטות נפוצה ואפילו מסוכנת.

מיומנויות טכניות של תפעול הרכב (להבדיל ממיומנויות של נהיגה בתנועה) לומדים בקורס נהיגה מתקדמת. מי שלא למד לא יודע. נקודה.

מה שלומדים עם הזמן זה לעשות יותר מהר וביתר קלות את מה שעשית קודם, גם אם מדובר בהרגלים מגונים.

זוהי גם כן טעות נפוצה של אנשים אשר מסונוורים מכל מיני מדריכי נהיגה מתקדמת למינהם.

נהיגה לומדים תוך כדי נהיגה ולא בקורסים.

מה שכן, קורס נהיגה מתקדמת יכול לעזור לך להבין מה אתה אמור ללמוד.

דניאל.

פורסם
זוהי גם כן טעות נפוצה של אנשים אשר מסונוורים מכל מיני מדריכי נהיגה מתקדמת למינהם.

נהיגה לומדים תוך כדי נהיגה ולא בקורסים.

מה שכן, קורס נהיגה מתקדמת יכול לעזור לך להבין מה אתה אמור ללמוד.

דניאל.

נהיגה לא לומדים תוך כדי נהיגה.

נהיגה לומדים בקורס.

מיומנות רוכשים בתרגול.

קורס נהיגה לא "עוזר" הוא מלמד ומה שלא לומדים לא יודעים.

פורסם

אוקיי, בוא ניקח דוגמא.

היגוי יתר מהו, מצד אחד יש את הקורס שאין לי ספק שילמד את הנהג מה צריך לעשות, איך לעשות, מה קורה לאוטו, למה ומתי.

מצד שני יש את התירגול AKA נהיגה, הנהג נכנס להיגוי יתר לא יודע מה זה, לא יודע מה הוא אמור לעשות פועל לפי אינסטינקט שמורה לו על "היגוי נגדי" (אני מקווה שאינני טועה וזה אכן אינסטינקט אצל כולם) ונחלץ מהיגוי היתר הסלחני יחסית. אם יתקל בהיגוי יתר חד יותר כנראה שלא יצליח לצאת ממנו רק עם התגובות הלא רצוניות של הגוף, אבל יכול להסיק מסקנות להבא.

דניאל.

פורסם
אוקיי, בוא ניקח דוגמא.

היגוי יתר מהו, מצד אחד יש את הקורס שאין לי ספק שילמד את הנהג מה צריך לעשות, איך לעשות, מה קורה לאוטו, למה ומתי.

מצד שני יש את התירגול AKA נהיגה, הנהג נכנס להיגוי יתר לא יודע מה זה, לא יודע מה הוא אמור לעשות פועל לפי אינסטינקט שמורה לו על "היגוי נגדי" (אני מקווה שאינני טועה וזה אכן אינסטינקט אצל כולם) ונחלץ מהיגוי היתר הסלחני יחסית. אם יתקל בהיגוי יתר חד יותר כנראה שלא יצליח לצאת ממנו רק עם התגובות הלא רצוניות של הגוף, אבל יכול להסיק מסקנות להבא.

דניאל.

ההבדל בין נהג מיומן לנהג שאיננו הוא שנהג מיומן ייצפה את היגוי היתר מראש ולא ייכנס אליו.

פורסם
ההבדל בין נהג מיומן לנהג שאיננו הוא שנהג מיומן ייצפה את היגוי היתר מראש ולא ייכנס אליו.
יכנס אליו, פשוט יתקן לפני.

דניאל.

פורסם
יכנס אליו, פשוט יתקן לפני.

דניאל.

אתה רואה את הסתירה הפנימית בדבריך?

אם אין היגוי יתר אין מה לתקן או אולי כוונתך שינקוט בצעדים לפני?

גם זה ייתכן, אבל העקרון המנחה מאחורי נהיגה מתקדמת היא שאתה מתכנן ויודע מראש איך צפויה המכונית להתנהג. זה קודם כל. לאחר מכן, אתה יודע לחוש מראש אם המכונית עומדת להתנהג לא לפי התכנון. תיקון שגיאה הוא אופציה אחרונה ופירושה שמראש קראת את המצב לא נכון והגעת למצב לא רצוי.

אני חושב שהעיקרון מוסבר כאן (http://www.maslulim.co.il/index.php?file=ITEM&id=153) באופן פשוט וקריא.

פורסם

שטויות, תשלם את ה 750 ותן להם לחיות בשקט.

יש לי רשיון כבר 3 שנים, ויש לי עוד שנתיים נהג חדש והזרוע עוד נטויה:razz:

בגלל החמרת החוק עם נהגים חדשים אני ממליץ להעביר את הדו"ח על שם מישהו שהוא לא נהג חדש!

בהצלחה, תלמדו כבר איפה יש מצלמות. לא חבל על כל הכסף שלכם?

בכביש 4 לא נוסעים מהר!

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
אתה רואה את הסתירה הפנימית בדבריך?

אם אין היגוי יתר אין מה לתקן או אולי כוונתך שינקוט בצעדים לפני?

גם זה ייתכן, אבל העקרון המנחה מאחורי נהיגה מתקדמת היא שאתה מתכנן ויודע מראש איך צפויה המכונית להתנהג. זה קודם כל. לאחר מכן, אתה יודע לחוש מראש אם המכונית עומדת להתנהג לא לפי התכנון. תיקון שגיאה הוא אופציה אחרונה ופירושה שמראש קראת את המצב לא נכון והגעת למצב לא רצוי.

אני חושב שהעיקרון מוסבר כאן (http://www.maslulim.co.il/index.php?file=ITEM&id=153) באופן פשוט וקריא.

כוונתי הייתה לנקוט ב"צעדים" לפני.

לדעת מראש זה לדעת את המכונית, לדעת את המכונית זה להכיר את המכונית, בכדי להכיר את המכונית דרוש לך יותר מאשר חצי יום וקורס "בעלות ג'ינס אופנתי".

אין שגיאות, יש חוסר מידע או לחילופין חוסר ידע.

יש כמה מצבים בהם אתה לא יכול לצפות את הנולד - פיצוץ גלגל, כתם שמן, שלולית וכו'...

אם הגעת למצב שאתה מתקן את צורת הנהיגה שלך, או שאין לך ידע (עיין 4 שורות למעלה) או שיש חוסר מידע.

דניאל.

• תוכן חדש...