Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ שלנו מתי ???

דבר ראשון אני לא בטוח שאתה רוצה אם הנהגים שלנו !

דבר שני כמה דלק תשלם על זה !

דבר שלישי מה עם הכבישים בארץ ?

דבר רביעי לא מחכים שזה יגיע לפה טסים לשם !

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק אני שמתי לב שבסרטון בהתחלה רשום

0-60mph 1.056sec

!?!?

מ'זתומרת?

הכוונה היא על הדינו או מה?

על הכביש אני מתאר לעצמי שזה לא מה שקורה...

תודה מראש.

פורסם

לא יאומן!!! זה פאקינג חמקן!!!

מי צריך לעלות עם דבר כזה על הכביש? בעצם עם כל כך הרבה כ"ס הוא יגרור אחריו תחנת דלק שלמה :)

פורסם
רק אני שמתי לב שבסרטון בהתחלה רשום

0-60mph 1.056sec

!?!?

מ'זתומרת?

הכוונה היא על הדינו או מה?

על הכביש אני מתאר לעצמי שזה לא מה שקורה...

עם צמיגי דראג,על המסלול.

לא ב-Street spec.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

נראה לי שזה בלי הניוטרל..זה ישר על דרייב, והבן אדם סוחט את הדוושה לרצפה ככה שהאוטו מפרפר שעה במקומו לפני היציאה בגלל כל הסוסים שלו

:)

פורסם
גז בניוטרל באוטומט ואז D?!

זה לא אמור לפרק את הגיר?!

בגירים האלו זה עובד לגמרי אחרת.... הוא בד"כ מלכתחילה בהילוך (לא ב-D, ההעברה של האוטומטי היא ידנית, עם ידיות ראטשט, מין "טיפטרוניק" ידני, כמו שהיה לי בקמארו... :) ) הטורים שעולים למעלה הם בעצם ה"ניפוח" של ממיר המומנט ( Torque Converter ) לסל"ד גבוה וכשהוא מגיע למהירות ה-Stall שלו, הוא מטיס את המכונית קדימה כמו קליע. בנוסף לזה, למכוניות ברמות כאלו, יש בד"כ עוד שני מנגנונים, האחד הוא מערכת נעילת בלמים הידראולית, אשר בלחיצה על כפתור משחררת בבת אחת את הבלמים, קדמיים/אחוריים/שניהם וכן, נעילת גיר, משמע לא נותנים לו לעבור את נקודת ה-Stall של ממיר המומנט ובכך יש שליטה מלאה על מאית השניה של ההאצה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...