Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גם שברולט קוליר שנת 95 עכשיו האוטו עבר הרבה שלא תבינו לא נכון 280000 אבל יש לי איתו שתי בעיות אחת הוא מתחמת אבל יש מיים ברדיאטור ושתיים הוא כזה חנוק ולפני בערך 4 חודשים שנסעתי איתו הוא "טס" (יחסית) אבל עכשיו בעלייה הוא לא עובר את ה75 - 80 מה לעשות להשתמש ב k44 או הצעות אחרות???

פורסם

בקשר לחימום, ייתכן ויש בעיה במאוורר. הוא עובד?

בקשר לסחיבה, האם שינית תחנת דלק, או מאידך, האם אתה סומך על תחנת הדלק

שאתה מתדלק בה (אם זו תחנתך הקבועה) ?

לדעתי, גש למוסך שיבדוק לך את שני אלו במידה והדברים שלעיל לא יעילים.

חיבור למחשב יכול להצביע על חיישן תקול, בעניין הסחיבה.

MCS 2008

פורסם

קודם כל , תרוץ ל UMI (תכין בערך 3-4 אלף שקל) , רוב הסיכויים שזה מאוורר \ רדיאטור חימום סתום\שבור או משהו בסגנון , בקשר למהירות , מתי היה הטיפול 10 האחרון ? בדוק כבלי הצתה ופלגאים , K44 לא יכול להזיק וב95% הוא גם משפר :) שים אותו כשאתה עם כמעט כלום בטנק דלק , שים 50 שקל , וסע 15 דקות (אני מאמין שהאוטו יגמע את ה 50 שקל הללו ב15 דקות) , סע חזק ! :)

זכור, רכב אמריקאי הוא רכב שיש לטפל בו , לא להשאיר בעיות לאח"כ כי הן יגדלו למימדים שלא תאמין (מ2 כבלים שלא החלפו הזמן = 4 אלף מחשב מפירוק!! ראה הוזהרת!)

• תוכן חדש...