Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צלחות גלגל מעוצבות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה לא המקום הנכון,סליחה.בקיצור-לינק:

http://computers.walla.co.il/?w=/4/772771

זה אפילו יותר מגניב לדעתי מג'אנטים!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני כבר רואה את מכת הגנבות שהולכת ליהיות+ מכת הדוחות כאשר הם יצאו לשוק הישראלי...
אני בספק שיהיו גנבות, המוצר נראה זול וספק אם אנשים (שיגנבו לטובת מסחר...אלא אם כן "על הדרך" הם ישאילו את הג'אנטים...:roll: ) יסתכנו בעבור סכום יחסית פעוט. עם זאת אני מסכים בעניין הדוחות.
פורסם

למה שיביאו על זה דוחות? מוצר כזה יופץ בכל חנות לאביזרי רכב! אם זה לא חוקי לא צריך להפיץ אותו מלכתחילה. סמים זה לא חוקי ואני לא רואה שהם נמכרים בכל רשת גדולה בארץ. לדעתי כל מי שיקבל על זה דו"ח צריך לתבוע את החברה שמפיצה אותם פה. לא כולם גולשים בפורומים של מכוניות ויודעים ששטות מפגרת כזאת לא חוקית בארץ.:? (רק בישראל...)

פורסם
אני בספק שיהיו גנבות, המוצר נראה זול וספק אם אנשים (שיגנבו לטובת מסחר...אלא אם כן "על הדרך" הם ישאילו את הג'אנטים...:roll: ) יסתכנו בעבור סכום יחסית פעוט. עם זאת אני מסכים בעניין הדוחות.

היום רביעית טאסות רגילות עולות 70 ש"ח וכל הזמן גונבים אז ניראה לך שאת הטאסות האלו לא יגנבו? :?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...