Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מידע על חברות אלו? למי כדאי לפנות למי לא להתקרב?

מידע על הקיטים השונים, מה כן מה לא?

תודה, ארז.

פורסם

חיפוש של מתקינים כבר עשיתי וכבר ישבתי היום אצל מישהו, אבל מנסיונכם ושמועות, מה אתם אומרים על המתקינים השונים ועל הקיטים השונים.

בקשר להזרקה חד נקודתית כבר ביררתי, אבל ראיתי "דור 3" ודור 4" וכל מיני

לרגע חשבתי שאני באורנג'.

פורסם

זה מה שרשמתי בשרשור אחר:

היום אחרי הצהריים ישבתי ב"ירוק בעיר" בכרמיאל, וניסיתי לסגור חוזה על התקנת מערכת כזאת, ולנתונים.... האחרונים ממש מהיום.

סיטרואן קסנטיה, מיכל של 68 ליטר, שבפועל זה יוצא 54 ליטר, תמיד תורידו 20 אחוז בדיוק. המיכל לא תופס את כל תא המטען, יש עוד מקום מספק.

צריכת הדלק עומדת בטולרנס של 10 אחוז לפי התקן, בפועל זה פחות, כמעט 1:1

תלוי ברכב, המערכת מותאמת לכל מנוע ספציפית לפי מחשב הרכב, בקשר להספק, גם טולרנס מותר של 10 אחוז, ובפועל זה תלוי באוטו, לפעמים המנוע מנוצל טוב יותר עם גז מאשר בנזין ולפעמים לא. כל זה ממש סכומים קטנים לעומת מחיר הגז כרגע.

ולנושא ה"כרגע", כיום ישנם 2000 רכבים מונעים בגז תקניים, ועוד הרבה לא תקניים, הממשלה תעלה את מחיר הגז כשיהיו בערך 10 אחוז מכוניות כאלה על הכביש, מדובר ב240000 מכוניות, אנחנו לא קרובים לזה. יש לכם כמה שנים של שקט. דרך אגב יש אפשרות לפריסה לכמה זמן שתרצו, כך שגובה התשלומים לא יעבור את גובה תשלום הדלק החודשי שלכם, בצורה זו הכי פחות כואב בכיס. אני עשיתי עסקה לדעתי טובה, לא משנה כמה ולמה, וכנראה הרכב יכנס תחילת שבוע הבא לעבודה, יום עבודה אחד. ותחנת הדלק שלהם פתוחה עד 20:00 בערב ולפעמים יותר.

חישוב קצר אומר שתוך 11 חודשים אפשרי להחזיר את המחיר....

אל תבהלו מהמחיר, תפרסו אותו.

ארז.

אבל לגבי דור 3 ודור 4 שראיתי באינטרנט... התיאור היה אותו דבר לגבי שניהם... אני לא יודע מישהו יודע במה מדובר?

• תוכן חדש...