Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lanzar VS Platinum V12

-UrMom'sBitch-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להגביר סאב של infinty Kapa 12' 300W RMS

איזה מהם עדיף ? ואני לא מעוניין שיפרק לי את האוטו ... מעוניין יותר באיכות מאשר הספק ..

תודה על כל דעה ....

שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

מחזק את קודמי!

למרות שמכל הזבל הסיני, הפלטינום עושה עבודה טובה, הלאנזר לא ניתן להשוואה מולו!

מה התקציב שלך? אולי נמצא מגבר יותר טוב..

או שאתה סגור עליהם

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
אל תשווה בכלל בין לאנזר לזבל סיני.
נכון , ללנזר יש מדבקה יותר יפה,

ולכן אין קשר בין חברה זו לזבל סיני.

תגיד , לא מצאת השוואה יותר טובה?

ג'נק VS ג'יפה?

תחפש משהו טוב יותר.

ZZR

פורסם

מידן, עם כמה מגברים של לאנזר היה לך ניסיון?

ולמה אתה כל כך "לא אוהב" אותם, אפילו בתור חברה תקציבית?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אהבתי את ה"חברה תקציבית" זה כמו "עונה פיננסית" בכדורגל.

שם אחר לזבל.

לי היה מגבר שחור ,800 ואט סידרת Vibe , כל קשר בינו לבין המוצרים היום הינו מקרי לחלוטין.

חברה שמצהירה על 150 ואט RMS לערוץ במגבר הריטג'.

כל מה שנותר זה רחמים לחברה, וגם ללקוחות שקונים את הזבל הזה.

לטעמי מתומחרים בארץ גבוה מדי, זה לא "חברה תקציבית"- מדובר על תשלום גבוה ללא תמורה ממשית, עדיף לחפש זבל סיני ללא השם, לפחות יצא יותר זול.

לדעתי, או שהמוצרים המגיעים לארץ , הינם חיקוי/זיוף/העתק סיני של המקור.

או שאני לא מבין מה עובר על החברה הזו.

ZZR

פורסם
אני מעוניין להגביר סאב של infinty Kapa 12' 300W RMS

איזה מהם עדיף ? ואני לא מעוניין שיפרק לי את האוטו ... מעוניין יותר באיכות מאשר הספק ..

תודה על כל דעה ....

שמעון.

בעקרון הלנזר עדיף.

אך אולי אם תתן תקציב, נוכל פה להמליץ על מגבר יותר טוב מהשתיים האלו...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

מידן צודק גם אני בסט אפ הקודם שלי הרכבתי לאנזר כדי לראות איך זה והוא היה כלכך חלש שזה כבר היה בצורה אומללה

כדאי להוסיף את ה200\300 שקל האלו על פני הV12 ולהביא JBL מהדיוטי פרי שהוא מגבר 30 רמות מעל

פורסם

תודה רבה .. אז קיבלתי תמונה כללית על 2 המגברים ... לאנזר עדיף בפה אחד .. :)

בכל מקרה התקציב הוא 600 +\- וגם אני מתאמץ להוציא את זה ... :(

בכל מקרה אני חושב שאני יילך על הלאנזר ..

תודה רבה שוב על הכול ..

שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

מנסיון על הלאנזר. כול הסדרות שלהם. יש להם 2 סדרות טובות.

(VIBE שחור, VIBE כסוף, VIBERENT, NEO, הריטרג', אופטי דרייב. )

הסדרה אופטי דרייב . וVIBE. הן הכי טובות .

הVIBERNT וההריטג. הם פשוט זבל.

ויש הבדל גדול בין לאנזר בארץ ללאנזר חו"ל (חו"ל יותר טוב)

ופלטינום אודיו, הוא מגבר סבבה, יחסית למחיר.

אבל שאלה אחת !!!!!!!!!!!!

איזה דגם של מגבר מכול חברה מדובר?????????????????

לאנזר .......

פלטינום אודיו...........

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

LANZAR מסדרת OPTI.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לי יש לאנזאר vibe כסוף מארצות הברית 2 יציאות אם אני לא טועה דגם 241 שהו ממש ממש טוב לדעתי שמעתי כמה מגברים שלהם מהארץ וממש יש הבדלים עצומים בינהם בעוצמות ובאיכות.

לירן

פורסם
מידן צודק גם אני בסט אפ הקודם שלי הרכבתי לאנזר כדי לראות איך זה והוא היה כלכך חלש שזה כבר היה בצורה אומללה

כדאי להוסיף את ה200\300 שקל האלו על פני הV12 ולהביא JBL מהדיוטי פרי שהוא מגבר 30 רמות מעל

גם צודק ומחזק את מידן ועתיד אבל למה קיבינ*** JBL לא תעזבו אותו בשקט ? ואם הבחור אין לו מישהו שיביא מהדיוטי פריי אז הוא ישלם מחיר גבוה שיש לו עוד 100 סוגים של מגברים באותו מחיר ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני חייב לציין שיש לי מגבר לאנזר מסידרת הירטייג' 224 (2*150 אר אם אס)

ואת הפלטינום V12 4 ערוצים.

וכשחיברתי את הסאב שלי (305C) ללאנזר שמצהיר שהוא 250 אר אם אס בגישור ואחר כך לפלטינום (ממש במקרה כי רציתי לראות אם הוא בכלל יכול להזיז את הסאב) שכתוב בחוברת שהוא 200 אר אם אס בגישור (אם אני לא טועה) והפלטינום פשוט "מפרק" את הסאב לעומת הלאנזר... עכשיו למי מהם להאמין בקשר להספק אני לא יודע, אני רק יודע עכשיו שטעיתי ובגדול ששילמתי על הלאנזר 700 שקל ... למרות שהפלטינום נחשב זבל, הוא פשוט יותר טוב מבחינת הספק מאשר הלאנזר שממש אבל ממש התאכזבתי

מה גם שהלאנזר היה נכנס לי לפרוטקשן בימים חמים ולכן נאלצתי להוסיף לו מאוורר ....

לא חותם

פורסם
גם צודק ומחזק את מידן ועתיד אבל למה קיבינ*** JBL לא תעזבו אותו בשקט ? ואם הבחור אין לו מישהו שיביא מהדיוטי פריי אז הוא ישלם מחיר גבוה שיש לו עוד 100 סוגים של מגברים באותו מחיר ?

בוא תגיד לי אתה איזה מגבר נותן 100וואט RMS כפול 4 מחברה נורמאלית (אני לא נכנס לזה שJBL הרבה יותר מנורמאלית - אבל נורמאלית) ב900 שקל אני ממתין ללינק

ושנינו יודעים שלא תמצא שום לינק כזה...למה הבן אדם ישקיע 600 שקל על מגבר...שהוא יכול להוסיף 300 שקל, מה זה 300 שקל שני בילויים...או בילוי אחד עם החברה הלך 300 שקל, ולקנות מגבר כמו בן אדם שגם יתאים לשידרוגים בעתיד...

• תוכן חדש...