Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גופיות על מושבי קטיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיויק 93 הידועה עם מושבי קטיפה .... אחרי נסיעה ממושכת אני יוצא כולי רטוב ומזיע בגב ובגינס בגלל המושבים ובעייתם הידועה.

האם יש דרך לפתור את זה (חוץ ממגבת על המושבים שעוזרת ככה ככה) ? האם גופיות הם הפיתרון או שגם הם מזיעות ?

תודות

Offer Nissim In the mix

פורסם

אני מדבר גם כשהמזגן עובד המחלה היא לא בחום בחוץ אלא בקטיפה עצמה ...מה שרציתי לדעת זה האם גופיות יפתרו את הבעיה או שהם מזיעות גם ?

Offer Nissim In the mix

פורסם

תשים לגופיה דאודורנט ואז היא לא תזיע..

מומלץ במיוחד דאודורנט AXE לכל הגוף והגופיה..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת

נוסע עם מזגן פועל, יוצא כולי רטוב כאילו נסעתי בלי

אני חשבתי על פתרון! לקנות את הדבר הזה שמורכב מהרבה ג'ולות מעץ ומולבש על המושב, נהגי מוניות שמים אותם במכוניות. כדי שיהיה רווח בין מושב לגוף וככה יכנס אוויר.

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

אני חשבתי על פתרון! לקנות את הדבר הזה שמורכב מהרבה ג'ולות מעץ ומולבש על המושב, נהגי מוניות שמים אותם במכוניות. כדי שיהיה רווח בין מושב לגוף וככה יכנס אוויר.

בעברית נקרא חרוזים-קצת פלילי אבל נוח ועשוי לעזור

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...