Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטת באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו בצבע אפור מטאלי

מישהו כנראה בכוונה שרט לי את המכסה מנוע באוטו

איך אני יכול להוריד שריטות אלו?

פורסם

עבור שריטות ברכב אדום (אדום בסיס) הוצע לי מיכל ווקס נוזלי של טרטל-ווקס שמגיע עם עפרון אדום למילוי השריטות - למישהו יש נסיון עם ערכה כזו?

בנוסף- איפה קונים פלנלית הדרושה לביצוע העבודה?

פורסם
עבור שריטות ברכב אדום (אדום בסיס) הוצע לי מיכל ווקס נוזלי של טרטל-ווקס שמגיע עם עפרון אדום למילוי השריטות - למישהו יש נסיון עם ערכה כזו?

בנוסף- איפה קונים פלנלית הדרושה לביצוע העבודה?

כן, בולשיט, לא שווה כלום.

תנסה GS27 תערוך חיפוש דובר רבות על המוצר הזה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
כן, בולשיט, לא שווה כלום.

תנסה GS27 תערוך חיפוש דובר רבות על המוצר הזה.

גם מוצר זה הוא בולשיט,ניסיתי גם ברכב אדום וגם ברכב לבן ולא עזר,העפרונות (נראים כמו צבעי פנדה) אומנם נמרחים אל תוך השריטה אך לאחר מריחת המשחה/שפשוף/ניקוי לא נשאר דבר .

החומר טוב (כמו חומרים אקריליים B2000 ודומיו ) להמסה מקומית של צבע לכיסוי שריטות שטחיות וקצרות ביותר

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם כך אתה מוזמן אליי לראות תוצאה של ה-GS27 מה שהוא עשה לשריטות לכל אורך הדלת השמאלית, הן לא נראות מרחוק, ומקרוב צריך להתמקד כדי לראותם.

RS יעיד על כך.

ניסיתי הרבה חומרים בשוק, מה-GS27 אני הכי מרוצה, למרות שהבנתי שיש אחד יותר טוב שטרם יצא לי לנסותו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...