Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- למה אף אחד לא תרח לקרוא מה שהאנשים שלפניו רשמו??

זה בדיוק מה שאני תמיד שואל את עצמי תוך כדי קריאה של חלק מהתגובות...

בכל מקרה תודה רבה לכל אלה שהגיבו לעניין ותרמו לנושא, כנראה יום ראשון אני אסע עם חבר לפ''ת, לקניון הגדול.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני יכול להוסיף שבמגה קארטינג פ"ת הקארטים מהירים מאוד המסלול טכני אבל יחסית מהיר,

והיחס והשרות מעולים

הייתי בחמישי האחרון עם מועדון לנצ'יה במרוץ והיה מדהים

פורסם
אני יכול להוסיף שבמגה קארטינג פ"ת הקארטים מהירים מאוד המסלול טכני אבל יחסית מהיר,

והיחס והשרות מעולים

הייתי בחמישי האחרון עם מועדון לנצ'יה במרוץ והיה מדהים

מסכים לגבי השירות, היחס והקארטים השמורים בקנאות.

אבל לגבי המסלול ממש לא.

המסלול מאוד טכני, ולא מאפשר מנוחה לרגע (לידיים או לראש), ואינו מהיר מבחינת קמשי"ם.

מבחינת הזמנים אולי, אבל זה תלוי באורך המסלול וסוג הפניות - כאמור המסלול הנ"ל טכני וכמעט ללא ישורות שיאפשרו מהירות.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...