Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך פרטים על הקטינגים השונים באזור פ''ת (בפ''ת עצמה יש 2 כן? בקניון הגדול אני יודע, ובסירקין נדמה לי כן?).

איפה נמצא? מתי עובד? טלפון? מחיר? כמה זמן למחיר? איך המסלול? וכו'

אני מעוניין לנסוע בימים הקרובים לפני סוף החופש.

תודה מראש!

רמי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תודה, אבל אני בעיקר מעוניין לקבל פרטים על הקארטינגים בפ''ת ופרטים אחרים כמו מחיר ועוד, דברים שלא צויינו שם!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מגה קארטינג פ"ת:

המתחם נמצא בקניון הגדול (אבנת) פ"ת בחניון 3 (מוטה גור). המקום מקורה.

המתחם משתרע על שטח של כ-3000 מ"ר. במתחם מסלול מרוצים גדול, אמצעים נלווים, מכוניות קארט חדשות מהמהירות שבין מכוניות מנוע 4 פעימות והבטוחות שבהן, אולם גדול וממוזג המשקיף על המסלול כולו, חדר המתנה וחדר הדרכה ממוזגים, אמצעי מולטימדיה ומזנון. המסלול הינו מהמתקדמים שנבנו בארץ.

ימים ושעות פעילות - מגה קארטינג פועל בכל ימות השבוע: בימים א'-ה' - בין השעות 23:00-11:00, ביום ו' בין השעות 24:00-11:00 וביום שבת – בין השעות 23:30-11:00

עלות (מידע אישי), 45 שקל ל10דקות. אם אתה הולך עם הרבה חברה להרבה זמן דבוק אפשרות לעשות "אירוע".

איך המסלול? (נימה אישית), ממש כיף, מאוד טכני, מאוד מהיר, דבר אחד מסריח שזה ההגהים הקשים.. אבל חוץ מזה מסלול מאוד מהנה. (מומלץ)

הייתי שם כבר איזה 6 פעמים בזמן האחרון בכללי כבר איזה 10 פעמים, ולא אוכזבתי עד כה.

http://www.megakarting.com/defult.htm

פורסם

אני מאזור הצפון והייתי בקארטינגים בצפון בקריון וקניון חיפה (שניהם של אלפא קארטינג והם די מהנים) , ייצא לי להיות גם בקארטינג בנתניה אבל הוא מיושן קצת לעומת החדשים שיש.

בקיצור שהייתי אצל דודים של בפ"ת הלכתי לקארטינג בקניון הגדול (פעמיים ייצא לי להיות שם) הוא הקארטינג הכי מהנה בארץ לדעתי , הקארטים שם לא מוגבלים במהירות , מסלול מצויין , שם הכי נהנתי.

פורסם

תודה רבה לכם :) לכזאת תגובה ציפיתי!

אמ... מישהו יכול לפרט עכשיו על הקארט בקניון סירקין?

בעיקר אני מחפש קארטינג רק בפ''ת כי אני מכיר את העיר ואני מבקר שם הרבה...

תודה רבה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש גם אלפא קארטינג בקניון שבעת הכוכבים הרצליה - בחניון תת קרקעי.

מסלול של 30 שניות בערך, מהנה, 45 שקל ל 10 דקות.

אל תשכח להתקשר לוודא שאין איזה ארוע פרטי בדיוק כשאתה מגיע, כמו למשל ליגת-מרוצים שתופסים את המסלול לשעתיים רצוף וכו'

הבעיה היא שכל מכונית מוגבלת למהירות מעט שונה וזה מאוד מתסכל.

כמו כן בין ביקור לביקור יכול להיות שינוי גדול במהירות הרכב. לדוגמא פעם אחת לקחתי רכב מהיר ועשיתי הקפה אחרי הקפה זמנים של 29.3 עד 29.5 שניות.

בביקור מספר חודשים אחר כך, לא הצלחתי לרדת מ 32.6-32.8 שניות.

הרכב היה איטי ולא הגיע אפילו לסכנת החלקה בסיבוב המהיר שיש שם.

פורסם

חברים אני חסר נסיון בנושא הקרטינג אבל 10 דק' זה לא מעט מדיי? (אני אומנם מיחס 10 דק' לכל דבר אחר שזה קצת זמן אבל איך זה בקארטינג?)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אוקיי כנראה יום ראשון אני אסע עם כמה חברים לקניון הגדול :)

תודה על המידע!

ומישהו יכול לתת לי מידע בקשר לקארטינג בקניון סירקין?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בסירקין אין קארטינג !.

בפ"ת הקארטים טובים אך קשה לפתח מהירות מפני שהמסלול מאוד טכני אבל מסלול מאוד טוב ומומלץ,

בהרצליה הקארטים חדשים וטובים רק המסלול חלק מאוד ,דבר שמקשה קצת על ההנאה שבנהיגה (לא שלא כיף שם ואפילו מומלץ),

בנתניה הקארטים גם דיי חדשים ונוחים ,מסלול קצר ,מאוד טכני ו(קורע את הידיים )אני ממליץ למי שרוצה יחס של בית וחברים (תלוי מי במשמרת).

על אשדוד אין מה לדבר הרבה כי הקארטים מאוד ישנים ולא זזים (חבל על הכסף) מסלול מעולה (רק צריך קארטים חדשים וטובים),

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

דעתי:

אני הייתי בן בית בקרטינג בנתניה, המסלול חמוד מאוד והרכבים טובים.

עזבתי בעיקר בגלל שבמשך תקופה ארוכה החליטו לשנות כל פעם את המסלול - גרם לעובדה שהיה קשה להשוות בין פעם לפעם (במיוחד שהיינו מגיעים פעם פעמיים בחודש).

בסוף התבאסנו וכבר לא הגענו לשם המון זמן. מה שכן, המדריכים שם אחלה (בעיקר יאשה), מאוד תומכים, מאוד מוכנים ללמד חולהדריך.

הרצליה - מסלול טוב, הייתי שם ממזמן עם הקרטינגים הישנים שהיו פשוט זוועת עולם, הבנתי שהיום כבר יש רכבים חדשים.

אשדוד - מסלול לא כייפי, המון פניות 180, ממש לא נהייננו, ריח חזק מאוד של בנזין שמוציא אותך מסריח.

פתח תקווה, מסלול מצויין, קרטינגים טובים (קצת תת היגוי) הייתי שם שלשום ובעניי כרגע הקרטינג המועדף ...

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
למה אף אחד לא אמר כלום על הקארטינג בנחשונים?

שם זה קארטינג אמיתי.

כי הוא שאל על קארטינגים בפ"ת..

- למה אף אחד לא תרח לקרוא מה שהאנשים שלפניו רשמו??

פורסם
למה אף אחד לא אמר כלום על הקארטינג בנחשונים?

שם זה קארטינג אמיתי.

כי אין כבר קרטינג נחשונים.

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...