Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועל העובדה שה"דבר" הזה עוד נוסע?

דעתי היא פשוטה:משור חשמלי,הרבה נוזל דליק,וקצת בטון מעורבב עם צבע כחול(לצפות את מה שנשאר ולזרוק לים).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ודעתי הפשוטה שאין לך אחוז של מושג מה זה חיפושית, אתה מדבר שטויות והדעה שלך לא במקום.

למה אתה רוצה להשוות אותה לevo 8?

על החיפושית אפשר לדבר פה בשירשור שלא יגמר לעולם, אף פעם לא הייתי בעלים של אחת כזאת, ואני מת להיות, אבל זה רכב מקורר אוויר שגם היו אנשים שהגיעו איתו ל 800 אלף קילומטר ואף יותר, הרכב הכי נמכר ומוכר בהיסטוריה, יצרו ממנו מליונים ועד שנת 2003 יצרו אותן אך במקסיקו.

יש לי המון מה לרשום...

אבל איך שפתחת את ה"סקר" זה מגעיל אותי לענות לך.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

דעתי היא פשוטה:משור חשמלי,הרבה נוזל דליק,וקצת בטון מעורבב עם צבע כחול(לצפות את מה שנשאר ולזרוק לים).

ועל זה נאמר :fist:
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

חי אתה סתם מזלזל באחת ואני מדגיש באחת המכוניות הכי טובות בהיסטוריה

מעולם לא היתה לי חיפושית אבל בגלל הבאגי התעסקתי הרבה עם חיפושיות.

פורסם

אני יכול להגיד דבר אחד על החיפושית כיום. (וזה אחרי מירשול בראלי החיפושית לזכר אברהם פורת) - מי שמחזיק אוטו כזה כיום, חייב להיות פנאט. אין לו שום הצדקה כרכב ליום יום בשוק הרכב הנוכחי, ורק אנשים עם סנטימנטים קשים לאוטו הזה הם בעלים שלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אותו דבר ניתן לומר גם על פאר היצירה, פיאט מריאה. :?

רוני אני אשמח להסברים למה אין שום הצדקה לרכב הנ"ל בשוק הנוכחי.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
אני יכול להגיד דבר אחד על החיפושית כיום. (וזה אחרי מירשול בראלי החיפושית לזכר אברהם פורת) - מי שמחזיק אוטו כזה כיום, חייב להיות פנאט. אין לו שום הצדקה כרכב ליום יום בשוק הרכב הנוכחי, ורק אנשים עם סנטימנטים קשים לאוטו הזה הם בעלים שלו.

רוני

נכון אבל...

יכולת להשתמש במילה יותר רכה מפנאט...

הרי רובנו קצת :screwy: בכל הנושא המוטורי!

אמת שאין הצדקה בשוק הרכב כיום לחיפושית עתיקה,מסוכנת וללא מזגן אך אי אפשר לקחת ממנה את זכויותיה הרבות!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
רוני אני אשמח להסברים למה אין שום הצדקה לרכב הנ"ל בשוק הנוכחי.

פליקס

פשוט מאוד, ניתן לקנות במחיר שהוא עולה, או קצת יותר, מכונית מודרנית משמעותית. אולי אפילו עם מזגן וארבעה מקומות בגודל מלא (ובטיחות עדיפה משמעותית). לצרכים פרקטיים פרופר חיפושית פשוט לא עומדת בתחרות עם אף רכב מתחילת שנות ה-90 או אפילו סוף שנות ה-80.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
פשוט מאוד, ניתן לקנות במחיר שהוא עולה, או קצת יותר, מכונית מודרנית משמעותית. אולי אפילו עם מזגן וארבעה מקומות בגודל מלא (ובטיחות עדיפה משמעותית).

מי שאין לו את החיידק הלא מוסבר הזה, בחיים לא יבין...

(בלי להעליב כמובן)

הקשת המוטורית היא רחבה ומגוונת מאוד

יש אנשים שאוהבים כוח בקו ישר

יש אנשים שאוהבים לגהץ פניות

ויש אנשים שאוהבים לנסוע ברכב ישן ומעורר נוסטלגיה - אין מה לעשות, גם אנשים מסוגנו שייכים לקשת הזו.

אז נכון שהרכב לא בטוח בשיט (חגורה זה דבר סמלי)

ונכון שהוא לא בדיוק ידידותי לסביבה וחסכוני

ונכון שהוא לא הכי נוח לנהיגה ואין לו מחשבים שעוזרים לנהג, ABS (גילוי נאות - החוויה הכי מתקנת זה לנהוג ברכב עם 4 בלמי תוף וללא מגבר בלם-"בוסטר" - רק שבוע עם האסקורט ואני יכול לשבור קירות עם רגל ימין :-P ), ח"ח, מזגן, הגה-כוח ותיבה אוטומטית... אבל זה מה שעושה את הבעלים למיוחדים.

שכל רמזור עוצרים אותך אנשים, ואומרים לך שהיה להם את הרכב הזה בתור רכב משפחתי שאיתו העפילו לכנרת בתור ילדים בקיץ, או שזה היה הרכב הראשון שלו בזמן שהיה צעיר, וחלקם אפילו אומרים לך שכמה טוב לראות שנשארו רכבים כאלה על הכביש וכל הכבוד שבחרת ברכב שכזה - זה, ידידי רוני, שווה את ה-כ-ל...

זה שווה את חוסר ההגה כוח שצריך להחנות

זה שווה את אגלי הזיעה מחוסר מזגן ביום קיצי וחם

זה שווה את העמידה בפקק עם קלאץ' לחוץ

זה שווה את הרגעים שצריך לחמם מנוע ולפתוח צ'וק רק בשביל שלא יכבה בעמידה

זה שווה את הכל...

(ואני מדבר על כל רכב ישן שכבר נעלם מהנוף...)

IMAG0221.JPG

IMAG0223.JPG

IMAG0211.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

מסכים עם איש הסובארו :-P

בשבילנו חובבי המוטוריקה אוטו זה לא עסקה כלכלית!

אנחנו מוכנים להוציא מאות ועשרות אלפי שקלים על רכב שיש לו נשמה שהוא לא סתם מאזדה לאנטיכס כמו של כולם ( לא אישי :? ).

ולכן אני לא מתפלא בכלל בכלל שאנשים עדיין מחזיקים את החיפושית כי לפי דעת רבים זה אוטו שיש לו נשמה,שהוא משהו אחר ,משהו שונה משאר התרבות המוטורית אי שם בחוץ.

ואני אפילו מכיר את תופעת החיפושיות מקרוב ביותר. יש לי שכן ששיפץ חיפושית קבריולט מבציר 69 בצורה פשוט מדהימה בסכום מוערך של 50k....( מי שיראה את האוטו ישתין במכנסיים)

יוגב 205

פורסם

אוקיי...sorry לא התכוונתי להעליב פה אף אחד......עם העובדות אינ לא מתווכח:נכון היא נמכרה בכמויות עצומות,נכון היא מקוררת אוויר,נכון היא עברה קילומטראז' מטורף,אבל עדיין...זו דעתי עליה.אגב לכל אלה ממכם שמגינים עליה כל כך,ידעתם שאת ה"פרצוף המחייך"שלה עיצב לא פחות מאדולף היטלר?ולא זו לא הסיבה העיקרית שאני שונא אותה.רק עוד סיבה אחת מאלף.

מצד שני אין לי שום מילה רעה להגיד על הבאגי שאפשר לעשות ממנה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עדיין מייצרים אותה.

ניתן לימצוא אותה בכל ביצת קינדר.

ואגב, בי אמ וו עשו מנועים למטוסים גרמניים במלחמה, מרצדס עשו להיטלר מכוניות.

אז?

מה שאני זוכר שהצבא האדום האגדי רמס אותם והקפיטליסטים באו בסוף כמו שפנים.

אין לי שום דבר נגד האוטו הזה, הלוואי שמכוניות שעושים עכשיו יסעו בעוד 20-30 שנה כמו שהאוטו הזה נוסע.

פורסם

סובארו מן, כמה שאני מצדיק אותך, הוצאת לי את המילים מהפה !

אני בעלים של אחת כזאת..והיוך שעולה לך על הפנים זה חיוך שלא יורד כל כך מהר.. הנסיעה בקלאסה כזאת כשכל החלונות פתוחים, לשמועאת המנוע מרשרש לו .. :).. כל הרוח על הפנים.. לראות את המבטים של אנשים על הרכב (גם בעלי S קלאסס שאתה עוקף אותם באיזה 110 +- .. :lol: ) ..

ועוד ועוד, זאת הרגשה שאי אפשר לתאר .. להיות הבעלים של אחת כזאת, ולהנות ממנה, צריך שיהיה לך איזה סנטימנט לרכב, איזה רגש אליו, איזה משהו ..

ולהרבה כמוני, יש אותו , זו ה- מכונית :)

באיזה רכב, אתה יכול לספר אתהחוויה הזו שנתקעת באמצע ירושליים ת"א או נתיבי איילון ומחכה שהרכב יתקרר, באיזה רכב אתה יכול לספר שעליות של 65 מעלות כמעט עם 3-4 מגודלים ברכב אתה עלית כאשר הרכב כמעט התחיל ליסוע רוורס ?

חח רק עם רכב קלאסי כגון החיפושית :) .. זה כל הפאן, חח או רק שלי לפחות, זה חלק מהכיף :) ..

שבת שלום.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
צבא אדום של רודינה וסטאלין דרס הפאשיסטים בלאט מה בנו חיפושית.
קוסיגין, אתה חייב לדחוף פרופגנדה לכל הודעה שלך בכל שרשור?

התקן של קומיסאר פוליטי בפורום קוצץ.

ורוני - אם צריך להיות פנאט כדי להחזיק רכב מתוך רגש ולא רציונליות, אשמח להחליף איתך ראש בראש את הVTS בסאקסו דיזל.

פורסם

הסוד של הישרדות החיפושית טמון במנוע נטול מים, אין שום מים\מעברי מים\קורוזיות\בעיות שנובעות מהמים\אכילה של מתכות עם הזמן וכו, קירור אויר, אין מים\סירקולציה.

לכן המנוע מחזיק שנים.....

• תוכן חדש...