Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C240 2001 או אקורד 2004 2000 סמ"ק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שנאמר ל240 ביצועים טובים יותר משום שלה מנוע 2600 סמ"ק לעומת ה2000 של ההונדה.

יש גם את מנוע ה2400 190 כ"ס של ההונדה ואז הסיפור כבר אחר,כאן אני הייתי בוחר את ההונדה.

אם כבר מרצדס אז לפי דעתי עדיף לרדת בשנתון ולרכוש את הE קלאס,שהיא כמה רמות מעל הC.

פורסם

מרצדס E שנכנסת לי בתקציב שהקצבתי היא עד שנת 2002,וממש לא אהבתי את הצורה שהרכב בנוי,לעומת זאת שנת 2003 הE מדהימה....רק שהיא מעבר לתקציב שהקצבתי.

פורסם

לפי דעתי קח נסיעת מבחן על האקורד 2400 היא לא תאכזב אותך מבחינת כח והיא תהיה חדישה יותר מהC,וככל הנראה מאובזרת בהרבה יותר.

פורסם

איך אתה משווה ליגה של מרצדס :-D לליגה של הונדה :-o

מיילה הייתה לוקח לג"נד 3.2 שזו ליגה אחרת!!

מרצדס זה אוטו, הונדה זו הונדה למה אפשר לצפות :?

מרצדס חביבי!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
לפי דעתי קח נסיעת מבחן על האקורד 2400 היא לא תאכזב אותך מבחינת כח והיא תהיה חדישה יותר מהC,וככל הנראה מאובזרת בהרבה יותר.

לפי דעתך? אם כולם בפורום הזה היו נסמכים על "דעת" של אנשים לאן היינו מגיעים.

לא משנה איזה אקורד תציע לו גם עם מנוע סילון היא לא תעלה על איכויות הייצור המוקפדות ועל השלדת הנעה אחורית שאין תחליף לא משנה כמה מהנה תהיה הקדמית.

במה חדישה יותר? כל מה שיש באקורד יש ב-C ויותר.

מה מיושן בה? היא ממש מיני S קלאס. (אני מדבר על גרסאת אלגנס)

פורסם

להגיד שהיא מיני S קלאס זה כמו להגיד שקורולה זה מיני לקסוס מה עניין מחט לתחת,זה שאותו יצרן מייצר אותן?

האקורד 2400 תהיה יותר מאובזרת מהC בשנתון 2001 ,חזקה יותר,מרווחת יותר,חדישה יותר בקיצור יותר,הC תהיה עדיפה רק ברמת הגימור,הפאר והתחושה הקלאסית והמכובדת ובהנעה האחורית.

פורסם
מרצדס.

דניאל.

קצר וקולע.

אין הרבה מקום להשוואה...

מרצדס זה מרצדס והונדה זה הונדה.

:-)

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

קח בחשבון גם מרצדס שנת 1990 לא באה בחשבון מול אקורד 2004 מבחינתי!!

אוטו ישן חזק וטוב שם בכיס אוטו חדש ומסובך!!! :twisted:

אורן

פורסם
קח בחשבון גם מרצדס שנת 1990 לא באה בחשבון מול אקורד 2004 מבחינתי!!

אוטו ישן חזק וטוב שם בכיס אוטו חדש ומסובך!!! :twisted:

אורן

אבל באוטו ישן אין כיסים,עדיין.

לפי ראות העולם שלך כל תעשיית הרכב צריכה להפסיק לייצר רכבים בגלל שהם מסובכים,תסלח לי אבל זו הסתכלות של קוף שרוצה שהכל יהיה פשוט,אנחנו -בני האדם ,מחפשים ושואפים תמיד לקידמה טכנולוגית,ככה זה היה תמיד וככה זה צריך להיות,זה מה שמבדיל אותנו מבבון .

פורסם
אבל באוטו ישן אין כיסים,עדיין.

לפי ראות העולם שלך כל תעשיית הרכב צריכה להפסיק לייצר רכבים בגלל שהם מסובכים,תסלח לי אבל זו הסתכלות של קוף שרוצה שהכל יהיה פשוט,אנחנו -בני האדם ,מחפשים ושואפים תמיד לקידמה טכנולוגית,ככה זה היה תמיד וככה זה צריך להיות,זה מה שמבדיל אותנו מבבון .

ידידי איש באמונתו יחיה....

הטכנולוגיה עוד שנתיים שלום תהרוג אותנו ואי אפשר להתכחש למציאות..

זה המצב אנחנו רצים מהר מידי , רק שלא ניפול...

אורן

פורסם

לפי דעתי יש גם גבול לעודף טכנולוגיה ומכוניות היוקרה של היום עוברות אותו(ה7 של ב.מ.וו עם מערכת הI DRIVE ,הA8 וכו'),אבל הטכנולוגיה שיש היום במכוניות ה"רגילות" לפי דעתי סבירה בהחלט ומיועדת לעזור לנהג ולא לסבך אותו.

פורסם
להגיד שהיא מיני S קלאס זה כמו להגיד שקורולה זה מיני לקסוס מה עניין מחט לתחת,זה שאותו יצרן מייצר אותן?

האקורד 2400 תהיה יותר מאובזרת מהC בשנתון 2001 ,חזקה יותר,מרווחת יותר,חדישה יותר בקיצור יותר,הC תהיה עדיפה רק ברמת הגימור,הפאר והתחושה הקלאסית והמכובדת ובהנעה האחורית.

מחט לתחת? יפה.

האם אדון מחט הניח את התחת שלו פעם על C240 במושב הנהג ו-נ-ה-ג?

כי אם כן תאמין לי שלא היית רושם את כל זה.

חוץ מזה תקרא את חוקי הפורום קצת.

דבר שני , הוא ביקש 2000 סמ"ק. ואל תכניס אקורד אחרת למשוואה בגלל שבא לך "להיות שונה".

• תוכן חדש...