Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C240 2001 או אקורד 2004 2000 סמ"ק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האדון נהג על דיזלC220,אומנם לא מנוע 2600 אבל ההתרשמות שלי היא שהרכב נוח מאוד ואת זה אמרתי,מפואר ונותן תחושה טובה,מעבר לכך ההונדה תהיה טובה ממהבנץ כרכב גם בסעיף הנהיגה(190 כ"ס לעומת 167 ונתוני האצה טובים יותר שזה מה שהבחור ביקש)

זה פורום יעוץ אז אני וכל אחד כאן מייעץ בהתאם לדרישות השואל ולניסיונו האישי.

בנוגע לעובדה שהבחור ציין את ההונדה בעלת ה2000 סמ"ק ביחד עם ה240C מראה שחשוב לו כח,מה שלהונדה 2000 סמ"ק אין להציע ביחס לC ולאקורד 2400.

במחיר של הC בשנתון2001,בדרגת גימור בינונית אפשר לרכוש את ההונדה 2400 בשנת 2003 ברמת האיבזור הגבוהה ביותר,היא עדיפה על המרצדס בכל היבט שביקש הדורש חוץ מהיבט הנוחות שלגביו אני לא יכול לחוות דעה כי לא נהגתי בהונדה.

פורסם

נהגתי שבוע במרצדס הזו בצרפת. הרכב מדהים, אבל קטן בפנים יחסית לרכב "מנהלים" ממוצע. אישית הפריע לי קצת שהאוטו נוסע מאה שבעים בלי להרגיש, כי ההרגשה זה חלק מהעניין, לא?

אבל בבלימת חירום במהירות הזו הוא הוכיח מה הוא שווה.

וגם הפריע לי שהקורה הקדמית רחבה כל-כך, ומפריעה מאד בפיתולים, אבל אני חושב שכיום רוב המכוניות הגדולות מכילות קורות כאלו, כדי להיות בטיחותיות וקשיחות יותר.

בקיצור, אם אתה מתכוון לסחוב משפחה באוטו, לא הייתי ממליץ על המרצדס. פשוט קטן יחסית לכסף, וזה כידוע שיקול ישראלי ראשון במעלה.

פורסם

אשכול הזוי...

אני באמת לא מבין את ההשוואה בין מרצדס להונדה, וזה בלי להעליב ולפגוע באף אחד מרצדס זה מרצדס

והונדה זה הונדה.

האקורד זה רכב מנהלים ממוצע עם מנוע ממוצע ואבזור ממוצע (תלוי בחבילה שהוא לוקח)-רכב עממי שלא מיועד להרשים כל כך או לבלוט בנתון מסויים (האצה,נוחות,פאר וכו'..) אשר לדעתי לא עולה על מאזדה 6,B4 ושאר החבורה אליה הוא שייך, אולם המרצדס C קלאס זה כבר רמה מעל לרכב המנהלים הממוצע, וזה בא לידי ביטוי בהכל..החל מההנעה אחורית ועד לאיכות החומרים וההרכבה,שלא נשכח את ה"פוזה" שמתלווה אליך כעסקת חבילה כשאתה הבעלים של מרצדס.

אם השאלה הייתה בין C קלאס לבין סדרה 3, או אפילו סאאב זה היה כבר סיפור אחר והיה מקום לוויכוח, אבל כאן התשובה ברורה.

1.8T 8)

פורסם

תהרוג אותי לא יודע איזה פוזה יש בC קלאס,מילא הE ושלא נדבר על הS והגרסאות הספורטיביות,אבל לC אין הרבה יותר פוזה מלאקורד,פוזה של נהג מונית אולי.

פורסם

המרצדס מעולה ועולה לך בדיוק על הציפיות.

עליך לשאול את עצמך רק שאלה אחת: "האם לא איכפת לי לבלות עם רכבי האהוב ימים רבים במוסך?"

אם תשובתך היא "לא" קח את המרצדס.

אם תשובתך היא "כן" לך על האקורד.

חד וחלק.

פורסם
המרצדס מעולה ועולה לך בדיוק על הציפיות.

עליך לשאול את עצמך רק שאלה אחת: "האם לא איכפת לי לבלות עם רכבי האהוב ימים רבים במוסך?"

אם תשובתך היא "לא" קח את המרצדס.

אם תשובתך היא "כן" לך על האקורד.

חד וחלק.

עשית מהמרצדס סיטרואן... :?

היא מספיקה אמינה ולא אמורה לבלות במוסך יותר מכל גרמניה ממוצעת.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
תהרוג אותי לא יודע איזה פוזה יש בC קלאס,מילא הE ושלא נדבר על הS והגרסאות הספורטיביות,אבל לC אין הרבה יותר פוזה מלאקורד,פוזה של נהג מונית אולי.

נו באמת, חלאס כבר .... אתה כבר ממש מראה אובססיביות.

זה שנסעת במונית C לא אומר שאתה יכול לעשות השוואה לאקורד שגם עליה לא נהגת!!!

חוץ מזה גם אם הפוזה של הC לא באה לך טוב בעין זה לא נורא. היא לא אמורה להיות חדשנית בעיצוב, היא צריכה להיות מרשימה - והיא משדרת יוקרה וזה לא יעזור לך, בעוד שהאקורד משדרת בילוש (אם נדבר לפי הסגנון שלך)

פורסם
עשית מהמרצדס סיטרואן... :?

היא מספיקה אמינה ולא אמורה לבלות במוסך יותר מכל גרמניה ממוצעת.

לא התכוונתי לעשות אותה סיטרואן אבל אני יודע על מה מדובר.

מרצדס זה שם ואיכות כוללת זה ידוע אבל אמינות? ממש לא.

הרבה תקלות קטנות ומעיקות וגם תקלות גדולות לא חסר. כל זה נשמע טוב ויפה עד שאתה מקבל את החשבון...

רק כדי לתת לך דוגמא פשוטה, תמצא בעלים של A קלאס ותשאל אותו מה דעתו על הרכב. מבחינת בילוי במוסך כמובן...

פורסם
לא התכוונתי לעשות אותה סיטרואן אבל אני יודע על מה מדובר.

מרצדס זה שם ואיכות כוללת זה ידוע אבל אמינות? ממש לא.

הרבה תקלות קטנות ומעיקות וגם תקלות גדולות לא חסר. כל זה נשמע טוב ויפה עד שאתה מקבל את החשבון...

רק כדי לתת לך דוגמא פשוטה, תמצא בעלים של A קלאס ותשאל אותו מה דעתו על הרכב. מבחינת בילוי במוסך כמובן...

A קלאס היא לא אינדיקציה לכלום, בטח שלא למרצדס.

למרצדס יש רמת אמינות מופלגת שהרבה מכוניות לא מגיעות לרבע ממנה, לצורך העניין האקורד לא בהכרח תיהיה יותר אמינה.

אני מדבר מניסיון,

מרצדס.

זהו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
A קלאס היא לא אינדיקציה לכלום, בטח שלא למרצדס.

למרצדס יש רמת אמינות מופלגת שהרבה מכוניות לא מגיעות לרבע ממנה, לצורך העניין האקורד לא בהכרח תיהיה יותר אמינה.

אני מדבר מניסיון,

מרצדס.

זהו.

דניאל.

ואני מדבר ממשהו שראיתי בחלום?

אבא שלי מכונאי מרצדס כבר 15 שנה. יש מכוניות שהוא מכיר כמו את כף ידו מהיום הראשון שהן יצאו לכביש. רכב אמין זה לא (למרות מה שאומרים הסקרים האירופאים), שלא לדבר על כיס קרוע בכל כניסה למוסך.

אם A קלאס היא לא דוגמא בשבילך, אני יכול לתת לך דוגמא של מישהו שקנה CLS. היא הספיקה לעבור 3K ק"מ לפני שנכנסה למוסך עם גיר גמור. הבחור מודה לאלוהים כל בוקר שהרכב באחריות.

מרצדס זה רכב מעולה בכל קנה מידה. בנוגע לאמינות הוא ממש לא מזהיר.

פורסם

אני מכיר מכונאי מבוגר שעבד הרבה שנים עם מרצדס, וכיום עם סיטרואן. הוא אומר שתקלות מביכות במרצדס היו לו כבר הרבה, רק שמשום מה התדמית שלהם שונה. הוא סיפר על נהג מונית שנאלץ להוציא נוסעים דרך החלון אחרי שהנעילה המרכזית השתגעה לו...

פורסם

אזעקה זה לא רכיב שמרצדס מייצרים.

ותפסיקו לנסות להשמיץ, השם שלה לא היה נבנה ככה "סתם". יש ביסוס מאחורי המיתוס.

וזה מניסיון.

פורסם

במקרה בן דוד שלי הוא גם מכונאי רכב ומוסכניק שעובד בעיקר עם מרצדסים מכל השנים והסוגים, ותמיד כשאפשר הוא רק מהלל את מרצדס ומשבח אותה מכל אספקט אפשרי-"מרצדס זה מרצדס" ולמען האמת אני מאמין לו וסומך על המילה שלו.

אמינות זה חלק בלתי נפרד ממרצדס ומכל רכב ברמה של מרצדס, לא סתם מרצדס נעשתה מרצדס ופיג'ו (לדוגמא) נעשתה פיג'ו, מרצדס רכב אמין נקודה.

1.8T 8)

פורסם

אין לי ניסיון עם מרצדסים (נהגתי אבל זה לא אומר כלום על אמינות), אבל לדעתי אין מה להכליל יצרן שלם לחיוב או לשלילה, אלא לפי דגמים.

דוגמא למרצדס לא אמינה (מאוד לא אמינה) - ויטו.

גיא

פורסם

ועכשיו תמצא מישהו שנוהג על ויטו ידנית ותשאל אותו מה דעתו על הרכב. הוא רק ישבח אותו.

להכליל מותג שלם לא התכוונתי גם אני חושב שמרצדס זה מרצדס והשם אומר הרבה וזה לא לחינם, אבל בגדול מאוד להגיד על מרצדס שזה רכב אמין זה לא נכון. אם מרצדס זה "אמין" אז מה זה טויוטה?

• תוכן חדש...