Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בזמן האחרון הרדיו דיסק שלי (JVC) עשה בעיות תוך כדי פליטה של הדיסק, מה שהיה קורה שהדיסק היה נתקע ולא יוצא עד הסוף, נגיעה או משיכה קלה בדיסק והכל בסדר.

עבר קצת זמן, הבעיה החמירה, לפעמים הוא פשוט לא היה מוציא דיסקים, למרות שעל התצוגה היה כתוב eject והמנוע עשה קולות אבל הדיסק פשוט לא יצא.

לפני כמה ימים הבעיה חזרה, הוא סירב לפלוט דיסק לא משנה מה, במסגרת ניסיונותי להוציא אותו המכשיר חטף עלי קריזה והחליט לעשות לי דווקא, עכשיו הוא כותב no-cd כל פעם שלוחצים על eject.

מישהו נתקל פעם במצב דומה?

אם אני אנתק את המכשיר מהמצבר יכול לקרות מצב שהוא יעשה reset ויוציא את הדיסק?

פורסם

נשמע כמו בעיה במנוע שמוציא את הדיסק החוצה.

אם אתה בעל ידע טכני רב נסה לפתוח את המכשיר בעדינות רבה ולראות מה הענין שם, יכול להיות שמשהו נתקע בין גלגלי השיניים או שסתם צריך קצת לשמן או שלא יודע מה..

בכל מקרה אם אין לך ניסיון גש לאחת המעבדות שמטפלות בJVC.

וכאלה יש המון בדפי זהב. אגב לא חובה כאלו במתמחים בJVC, רק מעבדה מטעם היבואן אולי תעשה לך את זה בחינם אם המכשיר עדיין באחריות..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
תעשה RESET למכשיר צריך להיות כפתור קטן ללחיצה בעזרת עט.

אם לא עוזר אז למעבדה.

איפה אני יכול למצוא את הכפתור הזה?

פורסם

אם לא עוזר אז למעבדה.

משתנה מדגם לדגם..

לרוב נמצא בגב של המכשיר, כלומר אתה צריך להוציא את המכשיר מהמקום שלו בדש בורד.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אם לא עוזר אז למעבדה.

משתנה מדגם לדגם..

ראלימן

:shock: למה סתם לגרום לבן אדם להוציא את המכשיר, אני אישית לא מכיר מכשיר אחד שהכפתור מאחורה(אולי יש).

בדר"כ הכפתור הוא על הפנל מקדימה אם יש לך פנל נישלף אז ליפעמים צריך להוריד את הפנל ואז מתגלה הכפתור.

פורסם

יש לי רדיו דיסק של בלאונטפונקט ויש לי את אותה הבעיה

אני ממליץ לך לעשות רסט למערכת כמו שכבר המליצו לך

תוציא את המערכת ותנתק את החשמל שמגיע אליה לכמה שניות ותחזיר וזה כבר יבצע רסט כי אני לא בטוח שיש לך כפתור רסט במערכת

פורסם

אם לא עוזר אז למעבדה.

משתנה מדגם לדגם..

ראלימן

:shock: למה סתם לגרום לבן אדם להוציא את המכשיר, אני אישית לא מכיר מכשיר אחד שהכפתור מאחורה(אולי יש).

בדר"כ הכפתור הוא על הפנל מקדימה אם יש לך פנל נישלף אז ליפעמים צריך להוריד את הפנל ואז מתגלה הכפתור.

במכשיר הקודם שלי זה מאחורה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

איזה מכשיר זה?

תחשוב רגע מה ההגיון שהכפתור יהיה מאחורה?! אין הגיון .

הוא בא לחסוך לך את הצורך לפרק את הרדיו דיסק ולנתק אותו מהחשמל, אם הוא מאחורה אז הוא לא עוזר כי גם ככה צריך לפרק את הרדיו דיסק.

אבל מעניין אותי איזה רדיו דיסק זה.

פורסם
איזה מכשיר זה?

תחשוב רגע מה ההגיון שהכפתור יהיה מאחורה?! אין הגיון .

הוא בא לחסוך לך את הצורך לפרק את הרדיו דיסק ולנתק אותו מהחשמל, אם הוא מאחורה אז הוא לא עוזר כי גם ככה צריך לפרק את הרדיו דיסק.

אבל מעניין אותי איזה רדיו דיסק זה.

זה לא רדיו דיסק.

מיני דיסק רדיו...

לא היו הרבה רדיו מינידיסק של פיוניר בארץ ולכן אני בספק אם אתה מכיר את הדגם..

הוא נמכר מזמן... אם אני זוכר נכון:

PEHRII500

ואני לא בטוח שאני זוכר, זה היה לפני 3 שנים :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אם אתה לא רוצה להוציא את המיני דיסק שלך תמיד אפשר לעשות RESET בכך שתנתק את המצבר{כמובן שזה יעשה גם RESET באוטו} :D

• תוכן חדש...