Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום

בעיה קטנה שמלווה אותי כבר הרבה זמן...

בזמן בלימה (בעיקר מ-80 קמ"ש ומעלה) מלוות ברעידות בהגה, ככל שהמהירות עולה, כך גוברות הרעידות (להזכירכם, אך ורק בבלימה). במהירויות ממש גבוהות (120 ואילך) אני גם מרגיש את הרעידה דרך המרכב.

החלפתי כבר דיסקים, רפידות, מה יכולה להיות הבעיה? באתר נטקאר דיברו על אפשרות של אי ביצוע חריטה לבלמים בזמן החפלתם? היתכן? אולי משהו אחר לא טוב שם?

בתודה מראש לכל העונים ומי יתן שפורום זה ישאר לעוד הרבה שנים איתנו...

רמי.

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
שלום רב לחברי הפורום

בעיה קטנה שמלווה אותי כבר הרבה זמן...

בזמן בלימה (בעיקר מ-80 קמ"ש ומעלה) מלוות ברעידות בהגה, ככל שהמהירות עולה, כך גוברות הרעידות (להזכירכם, אך ורק בבלימה). במהירויות ממש גבוהות (120 ואילך) אני גם מרגיש את הרעידה דרך המרכב.

החלפתי כבר דיסקים, רפידות, מה יכולה להיות הבעיה? באתר נטקאר דיברו על אפשרות של אי ביצוע חריטה לבלמים בזמן החפלתם? היתכן? אולי משהו אחר לא טוב שם?

בתודה מראש לכל העונים ומי יתן שפורום זה ישאר לעוד הרבה שנים איתנו...

רמי.

אם החלפת דיסקים ורפידות זה יכול להיות עניין של חריטה לא טובה או ... אולי זה בכלל הבלמים האחוריים , DAVID יספר לך סיפורים יפים וארוכים על זה . ( תחפש תר'ד שלו בנושא)

פורסם

חיפשתי, לא מצאתי..

אתה יכול אולי לכוון אותי לשם?

פורסם

זה יכול לנבוע גם מבוקסות משולשים גמורות. אצלי זה פתר בעייה דומה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תודה על הלינקים, אך לצערי האחד היה בקשר לבעיה בדוושת הבלמים, ואילו אצלי הבעיה היא ברעידה בהגה בזמן הבלימה...

השני דווקא כן היה קשור, מישהו יודע איך נגמר הסיפור עם הבחור ההוא? יובל שמו...

דרך אגב, החלפתי כבר דיסקים ורפידות מספר פעמים... אך לצערי הבעיה לא נמוגה...

אני אבדוק להרים את הבלם יד במהלך הנסיעה לבדוק באם הרעידה מקורה באחוריים או בקדמיים...

אם אנו כבר בנושא, בלם היד שלי כל חצי שנה לערך מצריך חיזוק/מתיחה... האם זה תקין?

בדר"כ לאחר החיזוק זה בסדר לכמה שבועות ואז אט אט צריך למשוכו יותר ויותר לקבלת אותה עוצמה של אחיזה... ולא, אינני משתמש בבלם היד לעשות שטויות כמו צלחות וכל מיני דברים בזמן נסיעה, הנני משתמש בו אך ורק בזמן חניה.

תודה רבה לכולם על העזרה...

פורסם

אם החלפת דיסקים ורפידות וזה לא נפתר - כנראה שזה בקליפר... בקש שיפרקו ויבדקו אותם היטב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עוד משהו ששכחתי לציין ויכול להיות שיעזור לכם לכוון אותי לבעיה...

הבלימה איננה אחידה, זה תחושה של מין מחזוריות מהירה בזמן הבלימה של בלימה טיפה יותר חזקה ובלימה טיפה יותר חלשה כאשר הלחיצה שלי על דוושת הבלם הינה קבועה...

עכשיו כשחושבים על זה הגיוני שלאור נתון זה הדיסק באמת עקום... אך החפתי דיסקים כבר פעמיים!

מישהו?

פורסם

לי נראה שהרכב פשוט קיבל מכה חזקה באחד המשולשים ונשאר נכה. כדאי לבדוק.

זה מתחיל באיזון פרונט וכלה בלבדוק שאין גלגל קידמי שמסתובב בצורה לא ישרה עם כל הציריות והדיסק כמובן.

אולי בקפיצת המדרכה הבאה הכל יתאזן... :idea:

D

פורסם

זה מתחיל באיזון פרונט וכלה בלבדוק שאין גלגל קידמי שמסתובב בצורה לא ישרה עם כל הציריות והדיסק כמובן.

זה סיפור לתקן את זה? עכשיו חזרתי מיציאה עם האוטו של אמא שלי, ושמתי לב שכשבולמים במהירות למשל של 100+ קמש, ההגה טיפה רועד. שאלתי אותה, היא אומרת שהיא לא שמה לב לזה....אבל מצד שני אמא שלי לא מגיעה לכאלה מהירויות:).

המשלושים האלה זה דבר רציני לתקן? תודה.

Back to the original - NC again.

פורסם

זה סיפור לתקן את זה? עכשיו חזרתי מיציאה עם האוטו של אמא שלי, ושמתי לב שכשבולמים במהירות למשל של 100+ קמש, ההגה טיפה רועד. שאלתי אותה, היא אומרת שהיא לא שמה לב לזה....אבל מצד שני אמא שלי לא מגיעה לכאלה מהירויות:).

המשלושים האלה זה דבר רציני לתקן? תודה.

משולשים שהתעוותו כתוצאה ממכה בדרך כלל מחליפים ולא מנסים ליישר וכו'.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

לי היתה בדיוק אותה הבעיה זה הגומיות שתופסות את המשולשים זה זול מאוד אבל בזמן ההחלפה ליפאמים המשולשים עצמם מיתעקמים ויש להחליף את הכל

אז בהצלחה

MIKE 306

• תוכן חדש...