Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לבצע כיוון שסתומים למיצובישי סופר לנסר שנת 96,בגוגל מצאתי שמרווח שסתום היניקה הוא 0.20 כשמנוע חם ומרווח שסתום הפליטה הוא 0.30 כשהמנוע חם,השאלה שלי האם עלי לבצע את כיוון השסתומים כשהמנוע חם? או שלתת לו להתקרר ואז לעשות את המידות 0.20 ו- 0.30?

הנה זו הטבלה שמצאתי בגוגל למרווח השסתומים במנוע של הרכב שלי.

Valve clearance Intake0.20 mm (hot)Exhaust0.30 mm (hot) i

http://www.geocities.com/makhuthir/mycar.htm#Engine

תודה לכל העונים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא שמעתי על כיוון שסתומים "על חם".

ממה שהצלחתי למצוא ברשת, מרווח השסתומים אמור להיות:

Valve clearance on a cold engine

Intake 0.1mm

Exhaust 0.2mm

אם למישהו יש ספרות טכנית ספציפית לרכב הזה בשביל לאשר את העניין - אז בבקשה :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה יכול בבקשה לבדוק אם הכיוון הנ"ל מתבצע על מנוע חם או שקר?

וזה דגם המנוע 4G92

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
יש בתוכנה שאני בודק יותר מידיי דגמים של לנסר. בכל מיקרה, בכל מה שבדקתי במנועי 1.6 בשנת 96 הכיוון הוא כמו שכתבת:

0,20 יניקה

0,30 פליטה

רשום אם זה על קר או חם ? (חשוב...)

אם יש לך קוד מנוע שאפשר יהיה להשוות - מה טוב...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כתוב הקוד מנוע למעלה בתמונה מצד שמאל

זה ברור, התכוונתי שצריך לבדוק התאמה למנוע של Mitsubishi Rules

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה!!!ואיציק תשים לב בבקשה רשמתי את דגם המנוע המדויק של הרכב שלי.

• תוכן חדש...