Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peugeot 206 GTi - 2006

p0p
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ל 306GTI6 אני לא בטוח שיש שוק טוב. אם עקבת אחרי 306GTI6 למכירה (לא שיש הרבה כאלה...) היית שם לב שהיא דווקא נמכרת מתחת למכירון (יש כרגע 2 למכירה, ועל שתיהן מבקשים בערך 5%-10% פחות מהמחירון, למרות שנתוני הפתיחה מעולים). והיא גם לא נמכרת כ"כ מהר. אישית הייתי מעדיף אותה על פני קליאו ספורט בלי לחשוב פעמיים, אבל כניראה שלא הרבה מסכימים איתי.

מעניין, גם אצלי הייתה היתלבטות בין ה- 306 ל- 172 (אחרי שיצא לי לנהוג S16).....

הביטוח היה זול משמעותית לטובת ה- 172, המחיר היה טוב יותר, שנתון מתקדם יותר ל- 172 אבל מה רק דאון סייד אחד ... חרא של ביצועים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אישית הייתי מעדיף אותה על פני קליאו ספורט בלי לחשוב פעמיים, אבל כניראה שלא הרבה מסכימים איתי.

אני איתך. מלבד ביצועים (ואולי גם כושר בלימה) אני מעדיף את ה-306GTI על הספורט בכל פרמטר דינמי.

ומילא שהיא היתה ב-20K ש"ח יותר יקרה מהקליאו ספורט במחירון (וביטוח וכו') הבעיה המרכזית היתה שזה המקום היחיד בו היא הופיעה כחדשה. לובינסקי הסכימו לייבא רק את ה-206...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מעניין, גם אצלי הייתה היתלבטות בין ה- 306 ל- 172 (אחרי שיצא לי לנהוג S16).....

הביטוח היה זול משמעותית לטובת ה- 172, המחיר היה טוב יותר, שנתון מתקדם יותר ל- 172 אבל מה רק דאון סייד אחד ... חרא של ביצועים.

יש דברים שהולכים עם הלב, לא עם המוח.

כלכלית אולי כדאי יותר לקנות את הקליאו ספורט - שנתון חדיש יותר, זולה יותר, ביטוח זול יותר, אבל כל זה, לדעתי, שטויות. יחסית לשאר ההודעות שלך, דווקא מפתיע אותי לשמוע אותך אומר כזה משפט.

קודם כל - נכון, המחירון של ה 306 יקר יחסית לשנתון שלו, אבל בגלל זה אני גם אמכור במחיר יקר כשאמכור (אם הייתי קונה).

שנה אחת מתקדמת יותר זה לא כזה קריטי, ואני בטוח שאתה יודע את זה. מה שיותר קריטי זה איך שמרו על הרכב בכל הזמן הזה שהוא על הכביש, ואם שמרו על הרכב טוב לא איכפת לי שהוא שנתון אחד מאחורי הקליאו אבל אותו המחיר.

לגבי הביטוח, זוטות. עוד 500 ש"ח בשנה? 1000 ש"ח? לא שאני מזלזל, אבל כשקונים רכב בשבעים ו... אלף ש"ח, אני יכול להרשות לעצמי עוד 100~ ש"ח בחודש.

לגבי ה"חרא של ביצועים", אני יודע שאמרת את זה בציניות,

אבל אני רציני, לקליאו ספורט אין כאלה ביצועים מדהימים. זה לא STI. היא לא תיהיה הרבה לפני ה 306 בקו ישר.

Back to the original - NC again.

פורסם
אתה לא איתי, אני בסה"כ לא העתקתי טוב את מה ש-TB כתב לפני.....אתה איתו? איתם? איתנו?

זה רשום אצלך ולא כציטוט, אז קח אחריות (הייתי נותן לך את שלי אבל השארתי אותה פעם בכבישי הצפון)!

פורסם
יש דברים שהולכים עם הלב, לא עם המוח.

לגבי ה"חרא של ביצועים", אני יודע שאמרת את זה בציניות,

אבל אני רציני, לקליאו ספורט אין כאלה ביצועים מדהימים. זה לא STI. היא לא תיהיה הרבה לפני ה 306 בקו ישר.

הקליאו ספורט הרבה יותר חזקה מ306 גי טי איי בקו ישר

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בשביל פחית בגודל שלה יש ל-mk1 ביצועים מעולים, מה גם שבניגוד ל-GTI6 יש לה יותר כוח מיכולת להסתדר איתו, מה שנותן תחושה של מיצוי. גם פער הביצועים בין השתיים הוא מאוד מורגש ולא מבוטל.

פורסם

ציניות שמיניות הכל חירטוטים.

אני מאמין ומסכים שההבדלים בין ה-172 וה- 306GTI כמכלול (לא קו ישר, שלא בהילוך שלישי מ- 3150 סל"ד וכדומה) הם לא משמעותיים, לאחת יתרונות בסעיפים מסויימים ולאחרת יתרונות בסעיפי אחרים אני לא מבכר בצורה נחרצת אף אחת מהן למרות שאני בעלים של 172.

אני משוכנע שאם הייתי בעלים של 306GTI (והייתי מאד קרוב לזה דרך אגב) הייתי מאד נהנה מהיכולות שלה (הייתה התלבטות קשה מול ה- 172).

לי נראה שיש כאן מספר גולשים שמתבטאים בצורה מאד נחרצת לגבי דגמים שספק אם אותם גולשים ישבו במושב האחורי של אותו הרכב בחניה שלא לדבר על נהיגה בו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
לי נראה שיש כאן מספר גולשים שמתבטאים בצורה מאד נחרצת לגבי דגמים שספק אם אותם גולשים ישבו במושב האחורי של אותו הרכב בחניה שלא לדבר על נהיגה בו.

במושב הנוסע נחשב?

פורסם

אין בכלל קשר ל306 GTI6 ל206 GTI ב206 אתה מקבל רכב עם שילדה מדהימה אבל חסר המון כוח והיא לא מהנה כמו הקליאו, אם יש לך חלופות אפשריות עדיף שתוותר על ה206, כי יש הרבה האצ'ים שיתנו הרבה יותר תמורה לכסף שלך במיוחד אם אתה הולך להשקיע 150 אלף

אם השנתון לא מעניין אותך עדיף שתקנה 306 או קליאו MK2

• תוכן חדש...