Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ידוע לי שישנם מקרים בהם יש נזילת מיים מצינור ניקוז או כתוצאה מפילטר סתום.

אצלי הוולבו כשמפעילים מזגן רק אחרי שימוש ממושך מתחילים לרדת מיים מתחת לאוטו.

לאחרונה מתחת לשטיח שלצידי ישנה רטיבות שכאשר אני מרים את השטיח התחתית שלו כולל הלבד של האוטו ממש רטובים!!

בשבוע שעבר הרמתי בנוסף בעדינות גם את הלבד של האוטו אך מתחתיו ובסביבתו הכל יבש לחלוטין.הלבד רטוב אך אין המשכיות כלפי מעלה , כאילו שהרטיבות רק באמצע של הלבד אבל לא הצלחתי לגלות נזילה כלשהיא, או מאיפה המיים מגיעים!!

האם למישהו יש מושג מניין המיים?

האם למישהו יש מושג איך אני מגיע לפילטר מזגן?

כמו כן צינור הניקוז יוצא מאיפה לאן?

תודה לעוזרים אורן.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

האם אתה בטוח שמדובר במים מהמזגן? אצלי, כשהייתה נזילה של מים באזור השטיח של הנוסע, אלו היו מים ירוקים מהרדיאטור, והתברר שרדיאטור החימום הפנימי נוזל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבדיקה הפשוטה ביותר היא חוסר בנוזל קירור.במידה ולא חסר, ולפי הסימפטומים שתיארת, אכן הנזילה היא מצינור ניקוז למזגן - WATER DRAIN HOSE (אמור להיות מתועל החוצה, אבל לעיתים (בעיקר אחרי פ"וה של משהו שקשור בקונסולה המרכזית) נוטה להזרים את המים לתוך האוטו ולא החוצה).

אני שולל את יחידת החימום הפנימית מפני שציינת שהתופעה מתרחשת רק לאחר שימוש ממושך.

אינני יודע באיזה רכב מדובר, כך שקשה לי להפנותך למיקומו של המסנן.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
האם אתה בטוח שמדובר במים מהמזגן? אצלי, כשהייתה נזילה של מים באזור השטיח של הנוסע, אלו היו מים ירוקים מהרדיאטור, והתברר שרדיאטור החימום הפנימי נוזל.

רוני

אין לי ממש אפשרות לדעת אילו מיים אלו.

מה שמעניין שאני מרים את השטיח הכל רטוב מהאמצע,השטיח יבש בחלק שכלפי מעלה ורטוב בחלק שיושב על הלבד אין כלל המשכיות של רטיבות מאמצע הלבד לא לצדדים , לא למעלה!!!

פירקתי היום את התא כפפות קומפלט כולל כל הפלסטיקה שמתחת והכל יבש כמו הנגב, אין טיפות, לחות או רטיבות!!

אין לי ממש מושג אם יש קשר למזגן, מידי פעם אני מוסיף מיים לאוטו למרות שאין בעיה כלשהיא של בריחה ממקום כלשהו!!

הפן של המזגן עובד יפה וכשהכל היה מפורק תוך כדי עבודה גם לא נזל, אין לא צינורית ולא נעליים!!

הדבר המוזר ביותר שמהבוקר הוצאתי את השטיח גומי ונסעתי כמובן עם מזגן ועד לשעות אלו הכל יבש, לא מבין אם יש קשר אילו העובדות!!

חשוב לציין שגם מתחת ללבד המקורי של האוטו יש רטיבות קלה הכל נראה כזה מעובש, מפחיד אותי שלא יחליד ויתרקב מתחת ללבד :cry:

פורסם

אין ספק- סיפור מעניין.

מיום שישי השטיח איננו ופלא פלאים הכל יבש, אפילו לא לחות או טיפת רטיבות!!

מה דעתכם???

אורן

• תוכן חדש...