Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה טויוטה סטרלט 96

האוטו בצבע כחול מטאלי באמת המכונית הכי שמורה שעברה אצלנו במשפחה דאגתי לה יותר מהמגנום שלנו...

שטיח של הבגאז' עשיתי לה חדש המקורי היה מגעיל ברמות לא נורמליות עם כתמים ועניינים...

טסט לשנה...

האוטו נשטף ביד בערך כל שלושה ימים לא מכונה לא שריטות ולא נעליים...

האוטו יד שניה מטופל באופן שוטף טיפולים שאני עשיתי לו עם חלקים מקוריים בלבד שמנים מקוריים הכל מקורי...

האוטו עשה 120000 קילומטר...

אוטו שרוב הזמן אמא שלי נהגה עליו ככה שלא היו לחיצות מיותרות בדיקות כמה האוטו סוגר וכולי וכולי...

הייתה לאוטו תאונה אחת שסודרה וגם לא באשמתנו כשהאוטו עמד נכנסו בנו...

גיר אוטומט מנוע 1400 חסכוני בדלק מאוד...

קל וזול מאוד לטיפולים..

לכל השואלים המחיר עומד על 30 ויש על מה לדבר...

אני רק מזכיר האוטו עם טסט לשנה אחרי טימינג אוטו שמור מאוד קילומטראז' נמוך מאוד...

הכל ממש ממש ממש חדש...

לפרטים נוספים ומחיר

0506375532

מיכאל

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...