Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סט קומפוננט,רציתי לשאול אם זה משנה שהINPUT הפלוס הולך למינוס והמינוס לפלוס יהיה שינוי בסאונד?אותו דבר בקשר לOUTPUT לרקמולים אם יהיה שינוי בסאונד?

ומה יקרה עם שניהם יהיו הפוכים (הם INPUTוגם OUTPUT)

פורסם

תכלס זה יכול להשפיע אבל יש פעמים רבות שהופכים בכוונה את קוטביות של אחד הצדדים. אתה יכול לחבר ולהחליף בצד אחד את הקוטביות ולשמוע איך אתה מעדיף.

אם אין לך סימון על החוטים של הרמקולים שמבדילים בין החוטים אתה יכול לקחת בקצה השני בטריה של 1.5V ולחבר לרגע לחוטים (ממש נגיעה) ושמישהו יראה אם הממברנה של הרמקול יצאה או נכנסה. אם היא יצאה איך החוט שחיברת למינוס הוא המינוס והפלוס הוא הפלוס אם היא נכנסה אז להפך.

פורסם

כן אייל, הכבלים ארוכים ולא ניתן להבדיל בינהם, בסדר אני אנסה את הבטריה..

ד'א, חיברתי את הקרוס והטויטרים והיום אני יקנה את הפלאגים לוופרים - אין לי סבלנות כבר....

פורסם

ד'א, חיברתי את הקרוס והטויטרים והיום אני יקנה את הפלאגים לוופרים - אין לי סבלנות כבר....

זה לא משנה אם הכבלים ארוכים.

על כבל אחד צריך להיות פס(שחור/אדום וכ'ו) וכבל אחד חלק, תשים לב לאן כל אחד מהם הולך(פלוס/מינוס) וככה תחבר בהמשך.

פורסם

על כבל אחד צריל להיות פס(שחור/אדום וכ'ו) וכבל אחד חלק, תשים לב לאן כל אחד מהם הולך(פלוס/מינוס) וככה תחבר בהמשך.

אמור זה שם של דג...

אם הבחור אומר שאין אז אתה מתעקש שיש? בכלל ראית את הכבל?

מבחן הבטריה צריך לעבוד, לא עוזר/ לא הצלחת? תנסה לחבר בשתי הדרכים, זו שתשמע לך יותר טובה זו כנראה הנכונה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא שומע הבדלים אז זה לא כזה קריטי.

אבל בשביל ההרגשה הטובה תעשה את מה שאמרתי עם הבטריה, תזכור לעשות נגיעה קצרה ולא להחזיק את זה זמן רב או שבאמת תעשה נזק במקרה (עכשיו אני חוששב אולי עדיף שלא תנסה וזהו :lol: ) ואז תחבר או שפשוט תשאיר ככה אם אתה לא שומע הבדל.

נ.ב. אם הרמקול קטן מהחור בקיים ויש רווחים תנסה לשים משהו כמו פסי ספוג של איטום דלתות כדי שלא תהיה בריחת אוויר שתשפיע על הענות המידבאס.

פורסם

על כבל אחד צריל להיות פס(שחור/אדום וכ'ו) וכבל אחד חלק, תשים לב לאן כל אחד מהם הולך(פלוס/מינוס) וככה תחבר בהמשך.

אמור זה שם של דג...

מבחן הבטריה צריך לעבוד, לא עוזר/ לא הצלחת? תנסה לחבר בשתי הדרכים, זו שתשמע לך יותר טובה זו כנראה הנכונה.

ראלימן

לא שמתי לב למה שהוא אמר!!!

קראתי ברפרוף.

פורסם

אמור זה שם של דג...

ראלימן

קראתי ברפרוף.

להבא שים לב לפני שאתה מגיב סתם.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אמור זה שם של דג...

ראלימן

קראתי ברפרוף.

להבא שים לב לפני שאתה מגיב סתם.

ראלימן

לא קרה שום נזק.

פורסם

סתם לשם השואה כללית בסאונד,

למי שמכיר את מועדון הTLV, בחצי השנה הראשונה של הפתיחה היה שם סאונד טוב, העמדה היתה נמצאת לא איפה שהיום אלה בסוף המועדון.

לכל אורך המועדון היו 12 או 8 סאבים של JBL בעקבות כל מיני ניסוים לשפר את הסאונד שהיה טוב אבל לא מספיק התגלה שכל הסאבים היו מחוברים הפוך.. כן.. הפלוס למינוי ולהיפך... מתקין אנגלי בשם סאנטי שכיוון שם הכל עשה את ה"טעות של בית ספר" הזאת, לכן גם לטובים ביותר זה קורה וחשוב לבדוק!

מיותר לציין שאחרי השינוי הזה הבאס נשמע שם אחרת והרבה הרבה יותר טוב.

על מה שקורה שם כיום לאחר שעשו שם שינוי במיקום של העמדה ומישמש עצום ברמקולים אני לא רוצה לדבר, אבל שני מילים יתארו את זה הכי טוב - על הפנים!

• תוכן חדש...