Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

11TH ANNUAL WOODWARD DREAM CRUISE AUGUST 20

Guest AKICHU
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"שיוט החלום של וודוורד" חגיגה מוטורית בסימן שנות החמישים והשישים כאשר שדרת וודוורד הייתה הציר הראשי והיחידי המחבר 9 קהילות שונות במישיגן.

עירוב של מוסיקה , אופנה של אותם זמנים, ונוסטלגיה מוטורית הכוללת גם רכבי קוסטום ו Street rods , זוהי תצוגת רכב ונוסטלגיה ושאר כיופים לכל המשפחה, לאורך השדרה באורך של 16 מייל מ- Ferndale ל- Pontiac מישיגן , The Woodward Dream Cruise היא תצוגת הרכב וחגיגה מוטורית בת יום אחד והגדולה בעולם והמושכת אליה למעלה מ1.7 מליון מבקרים יותר מ40,000 כלי רכב הכוללים רכבי שרירים, מיוחדים, קלאסיים ומוזרים.

התצוגה תערך השנה ב20 באוגוסט החל מן השעה 09:00, הכניסה בחינם למעט תצוגות מיוחדות ואירועים שההשתתפות בהם הנה בתשלום.

לפרטים נוספים:

http://www.woodwarddreamcruise.com/About.html

אירית

WW1.jpg

WW3.jpg

WW9.jpg

WW6.jpg

WW7.jpg

WW4.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז זה ממש מתחיל עוד כשעתיים, וראו מה מצאתי, כתבה מקדימה וכל כך קשורה אלינו, תהייה נציגות כחול לבן בארוע, ומי תרם לכתבה הזו, חבר פורום יקר, נסו לנחש מיהו, אוטוקארס?? סוסיתא, סברה??? , מי "טחן " לנו את המח בשבועות האחרונים??? , הכל בלשון חיבה והערכה.. ישר כח!!!

http://detroitjewishnews.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2297

sabra081805b.jpg

פורסם

אני לא מנדנד!

רק... מרבה בשאלות... :roll:

דרך-אגב, כדי שלא תהיינה הערכות שגויות...

אני לא אורי גיל (האיש והסברה שבתמונה).

אני בהמשך הכתבה עם הסוסיתא 1965... :-)

:wink:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אירית אני רואה שאת נרעלת מהאמרקאיות קלאסה , אז אולי כדאי שתרכשי את המוסטנג שליד ביתי,היא עומדת זמן רב וכנאה שמחכה לגואל,דומיני שזה מודל 67

פורסם
אירית אני רואה שאת נרעלת מהאמרקאיות קלאסה , אז אולי כדאי שתרכשי את המוסטנג שליד ביתי,היא עומדת זמן רב וכנאה שמחכה לגואל,דומיני שזה מודל 67
אוי רזי

אילו הייתי רוכשת כל מה שאני "נירעלת" ממנו כפי שהגדרת זאת, היה לי צי מכוניות, מטוסים,סירות וגברים חוץ מסוג כזה מה לעשות אני אוהבת חד-יעודיים , מתפשרת על אמפיביים אבל עד כאן!

אירית

• תוכן חדש...