Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיצוב החיצוני החדש ממש יפה! :mm_yeah:

אני לא רואה יותר מדי מקוריות בעיצוב הפנימי... הוא די סטנדרטי (ביחס לדגמים החדשים של רוב המכוניות היפניות היום)

שימו לב לתמונה השלישית (אני חושב) שמד המהירות מראה 126 ומד הטורים מראה 2.5 אלף סיבובים

זה ניסיון נחמד להראות כוח :smile: (או שיש לי אוטו ממש חלש :???:)

וואלק אתתתתה

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בארצות הברית ויפן ה"ערסים" לא נוסעים בהונדות.
סבתא שלי הרביצה כמה צוקערות ברצף כשהיא קראה את ההודעה שלך מרוב צחוק... בארצות הברית העארסים לא נוסעים בהונדות?!

:rofl::roflmao: :roflmao: :screwy::drinking::puzzled::hihi:

WTF?!

הסיוויק היא ממש רכב השרד של העארס האמריקאי (ממוצא מכסיקני בהרבה מיקרים)!

מוטי.

פורסם
כמה דוושות יש לרכב הזה? :roll:
שלוש פלוס מדרס לרגל שמאל שהוא חיוני בנהיגה ספורטיבית.. לא רק זה, הדוושות גם מסודרות בצורה שתאפשר הורדות הילוכים בשיטת Heel & Toeכמו שצריך, שזה יותר ממה שאפשר להגיד על הרבה מכוניות שנחשבות לספורטיביות יותר מהסיוויק...

בכלל, איכשהו כולם כמעט הצליחו לפספס את העובדה שפנים הרכב מעוצב לנהיגה ולא רק לנסיעה -

הגה תלת חישורי, שעון סל"ד גדול וברור במרכז, ידית הילוכים קצרה ובקרבת ההגה.

אליי הדברים האלה מדברים לא מעט.

מה אתה אומר, עופר, עוד פעם אני מעתיק ממך? :wink:

מוטי.

פורסם
סבתא שלי הרביצה כמה צוקערות ברצף כשהיא קראה את ההודעה שלך מרוב צחוק... בארצות הברית העארסים לא נוסעים בהונדות?!

WTF?!

מוטי.

כפי שידוע לי גם בארה"ב הסיויק והמיצובישי מיראג' הם להיטי הערסים האמריקאים

במקרה של הסיויק שמעתי פעם על זה שמלא אינטגרות נגנבות כדי לשים את המנוע שלהם בסיויק

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

WTF?!

מוטי.

:roflmao: מקסיקני זה רק באיזור שלך.... באזורים האחרים זה כל סוגי הלטינוס :wink:

פורסם

hey man, i have been to the u.s. when i where like 9 years old.

i just thought then the hommies in the u.s. have more money, and the can afford themselfs batter cars.

after all i live in israel, and i'm glad i made ur grandma laught a bit.

פורסם

זאת הגרסה הישראלית והאמריקאית.

לא נראה הרבה מהגרסה שמפורסמת בכל האתרים.

זאת הגרסה האירופאית.

מה לנו ולאירופאים אוהבי ביצועים והילוכים ידניים?

גרסת הקופה ממש ערסמוביל עם ספויילר מקורי

1301.jpg

1298.jpg

אייל

פורסם
נראה זוועה, והזנב הוא לגמרי אודי, כולל המיכסים הלבנים שיש על הבגאז' איפה שיהיו הפנסים האחוריים (שהולכים להיות העתק של האודי A4 ככל הנראה).

מוטי.

אני דווקא רואה בדגם ה4 דל' וה2 דל' יותר מוטיבים וקירבה מטויוטה ופיג'ו אך מסכים שברכב "הלבן" ישנה נטייה עיצובית לפנסים האחוריים של הA4.

נ.ב.

השאלות לגבי הדוושות ועניין הערסים בארה"ב מעלים תהיות לגבי מודעות חברי הפורום למציאות שסובבת אותם (אבהיר שאינני אומר זאת מתוך זלזול).

פורסם

מה אתה אומר, עופר, עוד פעם אני מעתיק ממך? :wink:

אל תתגרה בי, אני לא אוהב אותך בכלל, עם כל סיפורי המסלול והבעלות על רכב מירוץ וכל זה (שלא לדבר על סיפור הנסיעה שלך במעלה הגבעה על ה-BMW). אני שונא אנשים שעושים את מה שאני רק מדבר עליו לפעמים...

תראה, מה לעשות, בנהיגה יש נכון ויש לא נכון, והפנים של ההונדה נראה נכון.

עם פנים כזה מבחינתי שמבחוץ הוא ייראה כמו מולטיפלה סגולה עם נקודות ורודות. הבפנוכו הזה פשוט עושה חשק לנהוג. רק שייסע כמו שנראה, אמן כן יהי רצון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...