Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבפנים - נראת מעולה, אלגנטי, חדשני

מבחוץ - חדשני, לא שמרני ועם זאת לא מצליח להתחבר לעיצוב...

מעדיף לראות את זה מהצד של מוטי (הכנה לשיפורים):-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חשבתי שהציניות שקופה מספיק כדי להבין שזה מתייחס לדרישה המצחיקה לתת קרדיט למוטוקאר על

תמונות רישמיות שהונדה הפיצו לכל העולם, אשתו ופילגשו.

ורוני - אני עדיין מחכה להסברים בשרשור המיאטה.

בחיי שהשירות שמקבלים פה בפורום בזמן האחרון מהנהלה מתדרדר...

אתה יודע מה מצחיק? שאם תכנס לאתר של הונדה העולמי, או האירופאי, או היפני, או אתר ה-PRESS שלהם, או מה שלא תרצה, לא תמצא את התמונות האלו. בכלל, לא תמצא שום התייחסות לסיוויק החדשה... התמונות הללו אמנם רשמיות אך הן נלקחו מאתר שאינו של הונדה בכלל (לפחות כך זה היה לפני יומיים, וגם היום בבוקר).

בנוגע לשרשור המיאטה - PRIMEKART הסביר יפה, אבל אני לא יכול להוסיף, מכיוון שאיזה אשפה אחד לקח לי את המגזין בשביל לקרוא איזו כתבה אשפתית על הנורבורגרינג, שהוא נהג בו לפני איזה שבוע בפאקינג פורשה 911 חדשה.

לעזאזל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה יודע מה מצחיק? שאם תכנס לאתר של הונדה העולמי, או האירופאי, או היפני, או אתר ה-PRESS שלהם, או מה שלא תרצה, לא תמצא את התמונות האלו.

בנוגע לשרשור המיאטה - PRIMEKART הסביר יפה, אבל אני לא יכול להוסיף, מכיוון שאיזה אשפה אחד לקח לי את המגזין בשביל לקרוא איזו כתבה אשפתית על הנורבורגרינג, שהוא נהג בו לפני איזה שבוע בפאקינג פורשה 911 חדשה.

אני מניח שהונדה עוד רוצים למכור סיוויק קיימת, ככה זה עם כל אתרי היצרנים.

בנוגע למלאים ה-Evo, גועל נפש של אנשים. בזמן שהוא טוחן את הנורברדרגיברינגדינגבינג בפורשה החדשה הוא חשב על זה שיש רעבים, עניים, יתומים ומסכנים אחרים?!

לא!

באיזה גועל נפש של מדינה אנחנו חיים!

זבלים...

(נ.ב. נתניהו כבר התפטר?)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העיצוב נועז, יופי. אבל האוטו הזה כל כך מכוער שאי אפשר להגדיר את רמת הכיעור במילים, אלה רק בדימויים.

החלק הקידמי מזכיר את החתול עם החיוך הרחב מעליזה בארץ הפלאות. לאחורי אין בכלל צורה, והפנסים נראים כאילו הדביקו אותם, הם בכלל לא קשורים לקווים של הרכב. מהצד היא סתם נראית כמו ביצה.

כניראה המעצבים שתו יותר מדי סאקי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יפה מעניינת, היא נראת כשילוב של מספר רכבים, הגימור עגול ונותן לה את העדינות של הרכבים היפניים.

לדעתי יפה הגיע הזמן לשינוי צורה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כמה דוושות יש לרכב הזה? :roll:

נראה כמו 2, מה התוספות בצדדים זו כבר שאלה אחרת..

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מבין שיש לה 2 דוושת. אלו הן הפנימיות. כנראה בחיצוניות אפשר פשוט להניח את הרגליים.

למה 2? אולי הימינית מיועדת למקרה שאפשר (אם יש) לבחור בבקרת שיוט (ככה קוראים לזה?) כדי לשמור על מהירות נוכחית מבלי ללחוץ על הגז. אם לא, אז לא רחוק ממה שאמרתי. גז, ברקס, קלאץ' ומקום להניח את הרגל השמאלית.

העיצוב הפנימי יפה. החיצוני מזעזע+.

כנראה שלקהל הישראלי יקח זמן להסתגל לסיוויק החדשה. רובנו עדיין זוכרים לטובה את העיצוב של ההונדה "שפיץ" מ91, ושל הונדה בכלל בשנות ה90.

רואים שהיצרניות מחפשות שינויים וריגושים, רוצות להוציא לשוק את המכונית המיוחדת ביותר, כל אחת. חבל שזה לא מצליח.

כמו שאמרו כאן לפניי, נוסחה מנצחת לא מחליפים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מכוערת.

אבל, אני לא יכול לכעוס על יצרנים שמייצרים מכוניות כאלה מכיוון שאני מכבד את הנועזות שבכך. הרנו מגאן החדשה מכוערת, וכן הפיאט מולטיפלה והבימר סדרה 1, אבל אם יש דבר שאני באמת שונא זה עיצוב משעמם.

זה לא עיצוב משעמם.

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
כמה דוושות יש לרכב הזה? :roll:

שלוש + מדרס לרגל שמאל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה שלכם עם הדוושות.

גז, ברקס קאלץ' והדום לרגל כמו בכל מכונית ידנית. דוושת גז ארוכה כזאת נמכרת כמעט בכל חנות אביזרי רכב... לא דבר כזה נדיר.

פורסם

אני עם רוני. האוטו נראה מעולה, ואם היא נוסעת כמו שהיא נראית בהחלט הייתי רוכש אחת.

עיצוב יפה ושונה מכל היצירות השיגרתיות שאנו רואים לאחרונה. אני בטוח שכל מי שטוען פה שהיא מכוערת

יחליף דעתו כאשר יראה אותה במציאות. עיצוב מכוער הוא של היונדאי אקסנט החדשה ,אבל הם אף פעם לא ידעו לעצב מכוניות באמת.

• תוכן חדש...