Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להגיד לכם שהסיווק הזו מאד יפה בניגוד לדאת הקהל האוינת

ונקווה שדגם הספורט יראה בהתאם אם למישהו יש תמונות שישים קישור

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רואה דבר חשוב יותר ממראה. זה מבחר מנועים.

היום אתה תקוע עם 1.6 .יותר מזה זה כבר טייפ אר (אין כסף)

פה יש לך אופציה מאוד מענינת של מנוע 1.8 עם 140 כ"ס ו דיזל עם 140 כ"ס. חוץ מטייפ אר.

ולמי שאין כסף או לא מעוניין בביצועים יש 1.4 עם 90 כ"ס

נחמד לדעתי.

Omnia mea mecum porto

פורסם
בכלל, איכשהו כולם כמעט הצליחו לפספס את העובדה שפנים הרכב מעוצב לנהיגה ולא רק לנסיעה -

הגה תלת חישורי, מוטי.

במה זה תורם לנהיגה?

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

עיצוב מגוחך.

אולי פנים הרכב עוד איך שהו ניראה, אבל חיצונית? גועל נפש.

חשבתי שיוציאו כבר משהו מעניין, אבל גם עכשיו לא משהו.

נ.ב

ידית של הדלת האחורית :lol: חיקוי לא מוצלך של אלפא :lol:

פורסם

רכב לא יפה בכלל !!

אבל כנראה שאם יצא לארץ הוא ימכר בכמויות אדירות ,כי זה מה שהקהל הפשוט מחפש ..

הונדה כנראה כבר לא יוציאו לעולם סיוויק יפה יותר מהדור השני אבל זה כבר ניהיה רגיל אצל רב היצרנים שפשוט לא מצליחם להוציא רכבים יפים יותר מהקודמים . במקרה הזה יש מקום לשינוי שם אך כנראה שעדיף להשתמש בשם סיוויק כמותג אמין שנמכר הרבה מסביב לעולם ובשורה התחתונה זה מה שהצרכן מחפש.

JDM :twisted:

פורסם

יפהפיה..

מה לעשות?

על טם ועל ריח!

ואני שונא את הדגמים הקודמים של הסיביק אבל זו ממש יפה לטעמי..

הקדימה ממש.. האחורה מעט ]חות.

אבל הסלון.. ואוו!!!

הדבר היחיד שלא מצא חן בעיניי זה הדושא של הגז שיוצאת מהרצפה כמו שאקוד שלנו..

לא מפריע אבל עדיין יותר נוח הדוושות הגבוהות יותר..

נ.ב

קונסולת הנהג מהממת!

כפתורים והרבה (שימו לב יש אחד אדום אפילו)... אחח... מיי פייבוריט!

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אני בדעה של רוני

אותי הם הפתיעו ואני ממש אוהב את העיצוב הזה!

לפי דעתי הם הפתיעו לטובה וטוב ששינו את הצורה מהדורות האחרונים שהם באמת היו מאכזבים!

אם תשימו לב יש איזה דמיון קל לסיווק האצבק של ימינו.

בכל מקרה אני אהבתי!!!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

הדבר הזה נראה כמו העמדה של קפטן קירק :wink:

למרות שממש אהבתי את העיצוב, גם החיצוני וגם הפנימי... כל האלמנטים, על הדברים פשוט מקוריים לגמרי. נראה חדש ורענן, עיצוב מעניין שכמה שמביטים בו יותר שמים לב ליותר פרטים ועד כמה תשומת הלב לפרטים הקטנים גבוהה!!!

בתצוגה של הרדיו ממוקמת מול הפרצוף, ולא צריך לחפש אותה (רק מעניין אם זה יראה טוב בשמש), פיתחי המזגן שלא "מתיזים" אוויר קר על היד וגורמת להיתכווצות השרירים שם...

כפתורי הברקה "נופלים" לידיים, תצוגה עילית שנראת טוב, מד סל"ד במרכז (נראה דיגיטלי, אבל ניחא), כפתור התנעה אדום (!) ועוד... נראה כאילו ההגה היה יכול לוותר על החלק מהאלומיניום ממתחת (איפה שהערסים מחזיקים את ההגה :wink: ), נראה לא נוח...

מבחוץ, סוף כל סוף מכונית שאתה יכול לראות לאן אתה מחנה!!! מרחב צפיה לאחור גדול...

מאותתים במראות (שניראות גדולות מידי), בתי ידיות מעוצבים יפה, יחידת פנסי הערפל תואמת לאגזוז (נראה יפיפה!)... והכי חשוב, יחידת התאורה שנראת טוב, אבל יותר טוב אם לא נצטרך לשלם על זה כזה ישבר :? ... נראה יקר להחריד...

סה"כ, נראה אוטו יפני מקורי ויפה, הרמוני מאוד...

נקווה שהוא נוסע כמו שהוא נראה!

You Can Walk the Walk, But Can You Talk the Talk?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ידית של הדלת האחורית :lol: חיקוי לא מוצלך של אלפא :lol:
התכוונת שאלפא חיקו את מאזדה עם הידיות של ה-RX7 דור שלישי שיצאה הרבה לפני ה-156... אה רגע בעצם, הונדה הוציאו את ה-NSX עוד לפני כן .. :?:roll:

מוטי.

פורסם

בניגוד לאלפא, כאן החלון האחורי קטן ומתקבלת תחושה טובה יותר של ללכת עם ולהרגיש בלי דלת אחורית.

עיצוב מרענן. בהחלט שיפור לעומת הדגמים האחרונים שהונדה הוציאה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
התכוונת שאלפא חיקו את מאזדה עם הידיות של ה-RX7 דור שלישי שיצאה הרבה לפני ה-156... אה רגע בעצם, הונדה הוציאו את ה-NSX עוד לפני כן .. :?:roll:

מוטי.

לפרארי היה את זה קודם

אייל

• תוכן חדש...