Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט צריך לשאוב את המים הישנים מהמיכל (בעזרת צינורית) ?או שיש איזה מקום אחר שממנו משחררים את המים?

האוטו הוא 205

כמה ליטר עלי לקנות?

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

יש לך מים רגילים ואתה מעוניין להחליף למים ירוקים?

או שיש לך ירוקים ואתה מעוניין "לרענן" ולהחליף אותם שוב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מתעלק

לגבי:

קבל תיקון (תודה רז על תשומת הלב):

ב ZX המים תמיד זורמים ברדיאטור החימום - אין חובה להעביר את בורר החום/קור למצב "חום" (ברכבים אחרים כן יש צורך).

איציק

לפני שבוע הוחלף נוזל הקירור ברכבי {קליאו RN 95} ובורר החום/קור היה מכוון על מצב "קור"

האם זה עלול לגרום לבעיה כלשהי?

GOT סחוג?

פורסם

אחלה שמר תודה זה בדיוק מה שהייתי צריך

אבל עוד שאלה אחת(או 2)

יש רק בורג ניקוז אחד ל205?

ואני פשוט מחכה עד שלא יוצא אוויר ואז סוגר אותו?

תודה

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

יש לך פקק ניקוז תחתון ברדיאטור, אם אינני טועה הוא נמצא בחלקו התחתון בצד ימין של הרכב, פתח אותו ותן למים לצאת לחופשי

הכנס אל מיכל העיבוי כמה ליטרים טובים של מים בלחץ כאשר הפקק פתוח, לשם ניקוי, או אפילו תקנה חומר ניקוי כזה...

לאחר מכן סגור את הפקק, ופתח את פקקי ניקוז האוויר, יש לך 2 ניקוזים בדר"כ, לא זוכר במדוייק היכן הם נמצאים, אבל עקוב אחרי הצנורות מים ותמצא.

לאחר מכן מומלץ למלא נוזל קרור ורוד, הינו היעודי לפיג'ו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור ,מאיפה הבאת נוזל ורוד לעזאזל ?

אולי ה-C4 מהפרסומת שרוקד כמו איזה מתחנגל , אבל כל נוזלי ה-TECHNIC של PSA מגיעים בצבע צהוב/ירוק זרחני , או כחול זרחני....

פורסם

יש נוזל קיירור אדום אני ידוע של CAT

וורוד זה בעיקרון כמו הירוק /ירוק זוהר

זה נראה כמו בקבוק גדול של סבון ששמים בשרותים בקניון

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

הורוד יותר שמנוני מהירוק...

וואלה לא יודע מאיפה הבאתי את זה

אני יודע שעשיתי השבוע 2 ניקויי רדיאטורים בפיג'ו 205, ומלאתי נוזל אדום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...