Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת שלמה למכירה !

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר רוקפורד 301 X בשימוש כשנה.

Subwoofer Adire Audio Shiva - 600WRMS בשימוש גם כן כשנה - הסאב קצת מחרחר לכן המחיר גם בהתאם.

קומפוננט קדמי BAZOOKA RX6S בשימוש כ3 חודשים.

לכל המעוניין אפשר לפנות אליי באי סי קיו 115977079

או בפלאפון 0546-640641

רועי.

פורסם

אוקיי ..

מחירים :

סאבוופר שיבה + בוקסה + רשת אורגנילית של הסאב ששומרת עליו מפני פגיעות - 500 ש"ח (זה בגלל שהוא קצת מחרחר המחיר נמוך מאוד)

קומפוננט קדמי בזוקה RX6S - במצב טוב משומשים כ3 חודש - 600 ש"ח

מגבר רוקפורד 301X משומש כשנה, עובד טוב בחיים לא תוקן ולא היה איתו שום בעיות , כרגע עדיין מורכב באוטו ניתן לבוא לשמוע. - 750 ש"ח

מי שמעוניין, שירים אליי טלפון או ישלח הודעה לאי סי קיו

0546-640641

icq 115977079

רועי.

פורסם

חברה, עדכונים :

הסאב תוקן הוא פועל טוב עכשיו והבאתי אותו מתנה לאח שלי ליום הולדת במקום למכור אותו, אז הוא כבר לא למכירה.

2 פריטים למכירה :

מגבר רוקפורד 301X ב-750 ש"ח

קומפוננט BAZOOKA RX5S ב-600 ש"ח. רשמתי לכם קודם את הדגם היותר גדול מזה, את ה6.5 אינץ'.

הקומפוננט הזה הוא 5.25 אינץ' הוא היה באוטו שלי כ-חצי שנה, אחרי 3 חודשים גיליתי בעייה עם הרמקולים שילמתי עוד 200 שקל והחליפו לי את הרמקולים לזוג חדשים מהשקית אז בעצם הם היו בשימוש כ-3 חודשים. הקומפוננט יכול לקבל כ-100W RMS, הוא חזק מאוד ונשמע טוב.

לכל המעוניינים לפנות אליי בפרטי, באי סי קיו או בפלאפון.

054-6640641 - פלאפון

115977079 - ICQ

רועי.

פורסם

הקפצה !

המגבר והקומפוננט עדיין למכירה !

מחירים התגמשו טיפה.

כל מי שמעוניין לפנות אליי.

פורסם

הסאב גם כן למכירה בסוף,

אחרי תיקון התברר כי הספידר יצא מהמקום והיה צריך הדבקה מחדש, שלחתי אותו לתיקון אצל בן אדם מקצועי.

למכירה ב700 ש"ח עם תיבה !

לכל המעוניינים לפנות אליי

פורסם

הקפצה ! !

מחיר הסאב ירד ל600 ש"ח עם תיבה !!!

קומפוננט גם כן 600 ש"ח !

טיפה גמיש

מוזמנים לפנות אליי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא הייתי פה הרבה זמן אז מצטער שלא עניתי לכולם בפרטי.

עדכונים אחרונים :

קומפוננט RX5S - "5.25 - במחיר של 600 ש"ח - טיפה גמיש !

סאבוופר אדירה אודיו שיווה - הייתה לי בעייה עם סליל שנשרף, אז אני מחליף את שני הסלילים המברנה והספידר לחדשים !! קונה את החלקים חדשים כסט ומתקין אצל רפי האוזמן. (אלו הם החלקים היחידים שיכולים להרס בסאב ולכן זה בא בקיט) זאת אומרת שזה יהיה כמו סאב חדש. מחיר של הסאב עדיין אין לי כי עוד לא עשיתי את זה ואני עוד לא בטוח כמה זה יעלה לי. יש גם אפשרות לקבל אותו עם סליל אחד שלא פועל ב-500 ש"ח (ללא חרחורים, הספידר היה קרוע ותוקן !) או לחכות לתשובות של רפי לגבי כמה זה יעלה.

רוקפורד 301X, במחיר של 700 ש"ח.

לכל המעוניינים לפנות אליי.

רועי - ICQ 115977079

פלאפון 0546-640641

תודה.

פורסם

עדכון לגבי הסאב :

קניתי סט חדש מהחברה שכולל מברנה, 2 סלילים חדשים וספידר שזה בעצם כל החלקים שנשחקים בסאב.

הוא יהיה מוכן תוך כשבוע והמחיר החדש כולל תיבה 950 ש"ח לשיבה בעצם ח-ד-ש עם תיבה ועם רשת מקורית של Adire Audio.

כל המעוניינים מוזמנים ליצור קשר

פורסם

עדכון לגבי הקומפוננט :

הם שוכבים אצלי עם הקופסא בחדר, 600 ש"ח טיפה גמיש

Bazooka RX5S

100W RMS, 5.25" g

באים עם קרוס, טוייטר ו-וופר.

כל המעוניים לפנות אליי תודה

פורסם

חברההההההההה הקומפוננט יושבים אצלי בצד וחבל לי עליהם !

אז החלטתי לרדת במחיר עוד קצת ל500 ש"ח מחיר אחרון !!!

כל המעוניינים לדבר איתי.

פורסם

הקומפוננט נמכר,

הסאב יהיה מוכן בעוד כ-שבוע, כל החלקים חדשים !!

מברנה, ספידר ושני סלילים חדשים !!

Adire Audio - Shiva בעצם חדש יחד עם רשת אורגינלית של אדירה אודיו שמגינה על הסאב מפני פגיעות !

950 ש"ח עם תיבה !! כל מי שמעוניין שידבר איתי

• תוכן חדש...