Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק עלי החוק אינו חל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניצב אורי בר לב מפקד המחוז הדרומי, נתפס נוהג על השוליים בכביש ירושלים תל אביב במטרה לעקוף פקק, וזאת מפני שהיה בדרך לארוע חברתי שערך משמר הגבול.

מענין אם האזרח שנתפס נוהג על השולים והיה משתמש בתרוץ מסוג זה גם לא היה נקנס, כפי שהניצב לא נקנס....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עכשיו נראה אם המפכ"ל יחליט לפעול על מנת שיראו וייראו, או שמא יטאטא את זה מתחת לשטיח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

"ידיעות אחרונות"

עמוד 9

יש כמובן גם תגובה מהמחוז הדרומי: "מפקד המחוז סיים ישיבה בשעה 19:30 ומיהר להגיע למפגש חשוב בלטרון.נתיב הנסיעה ישר היה פקוק. הנתיב ימינה ללטרון היה פנוי לתנועה, ולפיכח ביקש המפקד מנהגו לרדת לשוליים בנסיעה זהירה ותוך הפעלת ארבעה אורות מהבהבים, לקטע נסיעה קצר, כדי להתחבר לנתיב הימני".

אתם "קונים" את התירוץ הזה?

אל תנסו אותו גם כאשר שוטר יעצור אתכם למרות שהניצב הצליח עם התירוץ...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני בטוח שאם כל אחד פה היה אומר את התרוץ הזה היו מביאים לו כזה דו"ח.

איזה חוצפה יש ל"ניצב" הזה שהוא נוסע שם, למה לו מותר ולנו אסור.

בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

בעבר היה קצין בכיר שנתפס משוחח טלפון הנייד ללא דיבורית במהלך נסיעה אך הוא היה "ישר" וקנס את עצמו לפי החוק כמו כולם.

ל'

פורסם

לצערי, אנחנו יכולים להמשיך לבכות עד מחר. אבל לא יעזור לנו כלום. ככה זה בכל העולם - אז למה שלא יהיה כך במדינתינו המהוללת ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אגב, היום נתקלתי בדבר חדש,לפחות לי , אני הולך ברחוב ברגל לקנות משהו מהחנות, בכביש ראשי 2 נתיבים + נתיב לאוטובוסים, ים מכוניות,התנועה זורמת, פתאום אני קולט ניידת מאיטה עד כדיי כמעט עצירה, 20-30 קמ"ש, במקביל אליו אוטובוס מאט לאותה מהירות של הניידת,קרי 20-30 קמ"ש מקסימום , מאחורי האוטובוס ים תנועה של מוניות ועוד אוטובוסים,האוטובוס מלא אנשים, בקיצור מה מתברר, הניידת מדבר בכריזה עם נהג האוטובוס שהוא חבר טוב שלו, עכשיו, הניידת מתחילה בשיחה : מה שלומך? אתה מגיע היום בערב? תביא איתך שתייה, אשתך גם מגיעה? תגיד מה קורה, הכל בסדר? תמסור ד"ש לאשה....והשיחה נמשכת, עכשיו האוטובוס עונה לו עם חלון פתוח, והניידת מדברת איתו בכריזה בקולי קולות.....כל הרחוב שמע, אני עמדתי המום!!!,השיחה הזאת נמשכה איזה 5 דקות ותקעה את כל התנועה.

בקיצור, באותו רגע בא לי לפרק את הניידת לאלף עזאזל, אבל...אין מה לעשות, ככה זה פה.

יום טוב.

פורסם
מה הביג דיל פה?

אוקיי, נסע בשוליים. ביג פאקינג דיל.

הביג דיל הוא שאם הוא היה פוגע במישהו או ברכב שחנה בצד בגלל שלא היה תקין.

ובגלל אנשים מהסוג הזה שנוהגים בשוליים אנחנו גם צריכים להתחיל ללבוש אפודה זוהרת בלילה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78566

ל'

פורסם
מה הביג דיל פה?

אוקיי, נסע בשוליים. ביג פאקינג דיל.

תגיד מה קורה, הכל בסדר שם באוקראינה או שקר לך והשכל שלך קפא

מה ז''א מה ה''ביג פאקין דיל'' ברור שזה כלום אבל למה הוא חושב שזה מותר לו, והוא עוד אחד מאלה שאמורים אכוף את החוק הזה.

למה לי אסור גם לי יש חתונות ושמחות וארועים, אם זה לא עיניין גדול אז בוא תחזור לארץ סע בשוליים ויעצור אותך שוטר מה תגיד לו: מה הביג פאקין דיל גם אחד מהקצינים שלכם עשה את זה.

זה פשוט מעצבן שיש את החוק ויש את אלא שחושבים שהם מעל החוק, והכי מצחיק שלהם יש את זכות הבחירה במרות החוק או מעל החוק, ואנחנו רק במרות החוק.

וזאת עוד מדינה עם שיוויון זכויות, אם הוא לא יענש זה יחזיר את ישראל כמה מאות אחורה מבחינה חברתית-פוליטית, כי אולי התקשרות תישכח מזה מהר אבל בכירים אחרים לא וזה ישמש להם תגובה נורא טובה, ואז אולי ליפעמים הם ישתמשו עם הראש וגם זה בשביל להמציא תרוצים חדשים.

לאון ג.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

פשוט שכונה

אחר כך מתלוננים על הנהגים שהם לא בסדר

כי שהאיש הקטן יתנהג בהתאם לחוקים אנשי השלטון צריכים להוות דוגמא

מדינת משטרע

שכונה

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

• תוכן חדש...