Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן לאחר קניית שני סטים של ריפוד ואכזבה מין התוצאות של הריפוד והמראה הזרוק שנראה כאילו שמו שקית על המושב.. החלטתי לקחת סיכון ולתפור לבד

ובכן התחלתי בכך שקודם הסתובבתי בבאר שבע עיר מגוריי וביררתי בנוגע להצעת מחיר לתפירה חלקית של בד שחור באזור מרכז הכסא + משענת גב..

הצעה שקיבלתי הינה 300 שקל לכיסא.. לאחר התלבטויות של שבועות החלטתי להוציא את עצמי מהבועה של מחירי ענק אלו.. (אני מכבד את כל בעלי העסקים אבל נראה לי מוגזם 300 שקל לכיסא) אז החלטתי לתפור לבד את הריפוד האמצעי

ובכן לאחר קורס זריז של אימי שארך משהו כמו 30 שניות :) ו4 שעות עבודה וכמה פציעות קלות הצלחתי לתפור כיסא אחד.. ונשאר לי היום את השני

העלתי תמונות.. אימרו לי מה דעתם? ואשמח להסביר כיצד לעשות בידיוק תפירה כזאת ולא לשלם לפעמיים סכומי ענק... יש לציין שפעם ראשונה שאני תופר ואין לי נסיון קודם

RIPOD.jpg

ריפוד.jpg

FFF.jpg

1.jpg

2.jpg

פורסם

אני ריפדתי כסאות אצל חבשוש במושב מזור אמנם אלו ריפודים מקטיפה אבל תפרו אותם בדיוק לרכב ויצא חבל על הזמן שילמתי 400 לכל הרכב+ ריפוד גג עוד 300 וריפוד דלתות באותו בד כמו הכיסוים 400.

zx 1.8 coupe

פורסם

בשביל פעם ראשונה זה ממש טוב. כמו שאומרים בעברית צחה IF YOU WANT TO GET SOMETHING DONE DO IT YOURSELF

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אני ריפדתי כסאות אצל חבשוש במושב מזור אמנם אלו ריפודים מקטיפה אבל תפרו אותם בדיוק לרכב ויצא חבל על הזמן שילמתי 400 לכל הרכב+ ריפוד גג עוד 300 וריפוד דלתות באותו בד כמו הכיסוים 400.

יש לך תמונות לפני ואחרי?

עם כן תעלה...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אתה לא מתכוון לדבוש ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

תודה רבה.. את המושב השני סיימתי היום..

אפשר להגיד שאחרי כמה שעות ואצבעות די כואבות (הריפוד די קשה)

יש לי חיוך על הפנים ויש לי בידיוק מה שרציתי

פורסם
יש לך תמונות לפני ואחרי?

עם כן תעלה...

מצטער הרכב כבר לא ברשותי .

אבל גם בקרוב הרכב הנוכחי יגיע אליו למקצה שיפורים.

zx 1.8 coupe

פורסם

תפרת על הריפוד הקיים?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כן... אחרי שהלכתי לבעל מקצוע הוא אמר לי שצריך ליפרום הכל ולתפור מחדש כי יש ברזלים שתופסים... תאמת מההתחלה לא נשמע לי כל כך טוב.. אפשר לתפור גם על זה.. ואחרי איבחון קצרצר בכיסא לא ראיתי ברזלים ולא כלום באזור התפירה.. אז החלטתי לתפור על.. ככה גם אם הבד נהרס אפשר ליפרום אותו ולהורידו..

פורסם

בתפירה מעל זה היה עולה 100 ש"ח, לפי דעתי. בכל מקרה, יצא יפה יחסית והצבעים נעימים לעין.

הכי חשוב, למדת לתפור!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אולי זה היה עולה 100 אבל הוא לא העלה את האופציה הזאת..

אבל אמר לי אפילו "למה לך שים גופיות וזהו.."

אז החלטתי לעשות לבד וזה נראה לי משתלם הבד לשני הכיסאות עלה לי 20 שקל

ובוא נגיד כל כיסא 3 שעות עבודה עם הפסקות.

למה לבזבז סתם ככה 200 שקל :)

והינה התוצאה הסופית.. כמובן שהחלפתי גם את צבע הריפוד בדלתות שהיה זהה לצבע הכיסאות.. מספר שבועות קודם

רכב.jpg

רכב2.jpg

• תוכן חדש...