Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה מומלצים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני מתנצל מראש על ההפצצה לחברי הפורום בנושאים השונים.

לאחרונה מצאתי (בעקבות קבלת תפקיד זמני בעבודה, עד לקבלת התפקיד החדש) דבר שאף פעם לא הכרתי, אם אני לא טועה קוראים לו זמן או משהו כזה... אז אני מנצל אותו כמה שיותר לטובת התחביב ואני מתלהב מאוד...(בערך כמו שגילית בגיל צעיר את גליות הפליבוי שאנשים מחזיקים לקרוא כתבות מענינות...)

אז ככה בעקבות הרחבת משפחת האספנות וגילוי הצורך האמיתי בכלי עבודה טובים, ולפני שאני אגרום נזק משמעותי לכלים, אני מבקש את עזרת המומחים במציאת כלי עבודה איכותיים ולא יקרים מאוד.

בשלב הראשון אני זקוק יותר מהכל לראנץ ובוקסות. וסט מפתחות פתוח סגור.

אשמח לשמוע המלצות, תגובות, אפילו אם יש למישהו סט מיותר למכירה במחיר הוגן, או אם שמעתם על מבצע יוצא דופן, כל עזרה תתקבל בברכה-תודה רן

נ.ב

השם האמיתי הוא רן שושני ולא שושן והחתימה השושנים היא החתימה שהמשפחה חותמת על כרטיסי הברכה והמכתבים... אז לכולם ברכה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני קניתי סט בוקסות ב1100 ש"ח, לפני שנה... נכון, זה לא תואם את הבקשה שלך ל"זול"...

אבל רגע...

לפני זה היו לי "סטים" שהיו מורכבים מאוסף ש בוקסות מכל הסוגים והמינים, 4 פעמים 13 מ"מ, כשאף אחת מהן לא ממש "תופסת" את הבורג... כשבוקסה מחליקה, אתה הורס את הבורג, ואז מתחילה העבודה הקשה... לקנות סט חולצים, לנסות להוציא את הבורג וכו' וכו'...

כל פעם הייתי צריך לחפש שעות את הבוקסה שכן תתאים, שכן תיפתח, תמיד היתה חסרה איזו בוקסה במידה ביזארית... ביזבזתי שעות על גבי שעות באילתורים...

אחרי שקניתי את הסט הזה, אין יותר תרוצים... :lol:

ידיות במידות שכי שימושיות 1/4, 3/8,1/2... בוקסות 6מ"מ עד 32... בוקסות עמוקות שניראות כמו כוס.... מאריך "חכם" שהקצה שלו יכול לקבל זווית קטנה וגם מעביר זוית...

מפתחות פחוח-סגור מ8 -19 מ"מ... רינג רצ'ט, מברגים-כל מיני סוגים של מברגים, כוכב, פיליפס, ישר ועוד, הכל בבוקסות...

מברגי כוכב במידות זעירות עם ידית מברג תואמת וגם מתאם לבוקסות 1/4....

בטח יש עוד, אבל שחכתי... :wink:

הסט יקר טיפה, אבל אם חושבים על זה טוב, זה יוצא די זול! יש אחריות ל 25 שנה, אז סביר להניח שזה יהיה הסט האחרון שלי. לא אין יותר עיכובים בעבודות, אין ביזבוזי זמן...

סט סיני זול עולה 200-100 ש"ח ומחזיק בעבודה לא מאומצת כחצי שנה, אחרי זה אפשר לגרור אותו אולי עוד טיפה... 200 ש"ח כפול 10 שנים = :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי , סחטיין על הסט הוא נראה באמת אבל באמת איכותי

עבדתי עם מפתח מומנט של signet , כלי כלי

האיכות מורגשת , ואתה צודק לגבי המוצרים הסיניים , הרסתי כבר כמה ברגי קרטר עם הבוקסות לא בוקסות המעפנות האלה, אה כן ...והם מחלידים אחרי כמה חודשים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בסקר שנערך ליפני כ 3 או 4 שנים בעיתון" דרייב" (שלצערינו נקחד) הכלים הטובים בשוק (בזמן הכתבה)הם של: sigent שעליהם נכתב בשרשור זה הכלים של stanley ושל hazat.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

נגיד שיש לי כסף(אין לי) ההפרש במיחירים שווה להפרש באיכות?

אני מדבר על בין החברות הטובות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לי יש 2 סטים של profxene 1/2 1/4 נוחים ,אמינים ,זולים, זה לא snap op אבל מספיק טוב בשבילי והכי חשוב אחריות לכל החיים (אני שברתי בוקסה שלהם תוך שימוש לא מבוקר בכח והחליפו לי לחדש בלי לשאול שאלות-אומרים ומקיימים ,אכן נדיר).

המחירים הם סביב 150 ,270 בחנות בשם כל בו אוטו ברחוב יצחק שדה בת"א.

אם אתה נמצא כבר ביצחק שדה אז תכנס לחנות בשם שוורץ ותפנק את עצמך בסט מברגים שוויצרי איכותי

רק תראה את המברג ותבין שזה לא זבל סיני.

המחיר הוא 120+/- .

אם אתה משתמש בברגי פח (הברגים שמוכרים בשוק) שים לב שזה לא פיליפס(אם כבר קנית מברג טוב

חבל להרוס אותו) אז תקנה מברג נוסף פוזידרייב.

אל תתחיל לקנות כלים שלא תצטרך אותם,זה מה שקורה לי כשאני נכנס לחנות כלי עבודה.

קנה לך סט מפתחות רינג/פתוח 180+/- (כל בו אוטו).

פלייר פטנט של visa עולה טיפה יותר אבל מחזיק פי 10 .

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם
בסקר שנערך ליפני כ 3 או 4 שנים בעיתון" דרייב" (שלצערינו נקחד) הכלים הטובים בשוק (בזמן הכתבה)הם של: sigent שעליהם נכתב בשרשור זה הכלים של stanley ושל hazat.

משה.

נכון,אלא שעפ"י סקר שוק שערכתי יצא ש SIGNET זול יותר ונותן תמורה מצויינת במחיר נמוך יותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש לי סט בוקסות של ACE שקניתי לפני 4 שנים ועדיין במצב טוב.

יש לי גם כל מיני ידיות ובוקסות בודדות במידות גדולות, רובם של ACE ו-Signet, כולם באיכות טובה. כמו-כן כל-מיני מעבירים בין ידיות ובוקסות במידיות שונות, ומאריכים בגדלים שונים. שוב רובם של Signet.

גם מד-מומנט של Signet. לא השתמשתי בו המון, אבל עד עכשיו הוא עושה רושם טוב. הבעיה היחידה שלו זה שהסקאלות שלו הם ב-kg. m. וב-n.m., אבל הטבעת שמסובבים כדי לכוון אותו מכוייל ב-lb. ft., כך שדי משעשע להשתמש בו.

יש לי מפתחות פתוחים וסגורים שקניתי בודדים לפי המידות שהייתי צריך אותם. רובם של Signet.

קניתי מפתח 46mm של Signet, שצריכים אותו כדי להתקין את האגזוז באוטו שלי. ממש מפלצת. לקחתי אותו לנפח, שחתך אותו לשניים, וגם גילח לו את הצדדים, כדי שהוא יהיה דומה לכלי המקורי של VW.

כל הכלים של Signet נראים לי איכותיים, אבל אלה של Beta הם יותר טובים, אבל הרבה יותר יקרים. אין לי הרבה כאלה, אבל כן קניתי מהם מפתח כוכב 12 נקודות (XZN נדמה לי שקוראים לו) שפותח ב-VW את הציריות, ועבד בהצלחה רבה, בלי להתעגל.

בגדול, קניתי רק מה שהייתי צריך כדי לבצע את העבודה. וגם זה די הרבה. לפי הצורך גם קניתי כמה כלים מיוחדים, כמו מד-סיבובי-מנוע, אקדח הצתה, כלי לאיזון קרבוראטורים, וכלי מיוחד בשביל להוציא את המתגים מלוח השעונים של ה-VW.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
נגיד שיש לי כסף(אין לי) ההפרש במיחירים שווה להפרש באיכות?

אני מדבר על בין החברות הטובות.

יש חברות יותר טובות מסיגנט... אבל, ברוב המקומות יש סיגנט, האיכות יותר ממספקת...

אני לא חושב שסט יותר איכותי שעולה נניח פי 3 מהסט שלי יתן לי יותר "איכות"...

אני לא עובד 24 שעות עם הכלים האילו, מספיק לי להיות זנב לאריות... :wink:

אם הכלים היו עובדים 24X7 אז הייתי שוקל לקנות כלים יותר טובים, אולי...

כמו שאני לא מצפה ממישהו שמחזיק "סט" מברגים (פיליפס + שטוח) ופטיש שהעלות הכולל מגיעה ל 10 ש"ח, וזה כדי לתקן פעם בשלוש שנים משהו שנפל שיקנה סט כמו שלי... הכל שאלה של "עלות-תועלת"...

למישתמש הממוצע (וזה אנחנו) לא צריך יותר, זה ממש אובר-קיל...

אם יש לך את הממון, וזה עושה לך טוב, לך על זה... אין כמו לפנק את עצמך במתנה ניפלאה ופרודוקטיבית :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש לי סט בן 30 שנה K & S למי שלא יודע תוצרת "קשקו" (קראוסאת שטיינר) מכרמיאל.

הכלים איכותיים- ובגילם מתאימים לאספנות.

ניתן עדיין למצוא בחנויות שכונתיות ישנות!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
יש לי סט בן 30 שנה K & S למי שלא יודע תוצרת "קשקו" (קראוסאת שטיינר) מכרמיאל.

הכלים איכותיים- ובגילם מתאימים לאספנות.

ניתן עדיין למצוא בחנויות שכונתיות ישנות!

גם לי יש כלים מתוצרת "קשקו", עם דרייב "1/2. שלים "רק" בני 20, אבל עם המון שעות עבודה, מפני שהם מפרנסים אותי. הבוקסות שרדו מכנית, ושתיים מהן נעלמו עם השנים, אולם הראצ'ט לא שרד. יש לי כלים רבים מתוצרות שונות. הטובים והיקרים מתוצרת "SnapOn" ו "Craftsman" ארה"ב ו

"Stahlwille" גרמניה. גם Hazet ו Signet טובים מאוד, והאחרים פחות במיוחד לשימוש מקצועי וממושך, אבל בהחלט יספקו את החובב המטפל במכונית שלו.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אני קניתי לפני למעלה משנה וחצי סט של ראצ'ט, בוקסות, צלבים, מאריכים ועוד... של חברת SATA.

מדובר על כלים מסיביים שאני עובד איתם בסופי שבוע על הרכבים שלי לתיקונים, שיפוצים, טיפולים ומה לא.

עד עכשיו היחידים שהצליחו לשרוד אצלי בשימוש מסיבי מבלי להתפרק.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם
הסט יקר טיפה, אבל אם חושבים על זה טוב, זה יוצא די זול! יש אחריות ל 25 שנה, אז סביר להניח שזה יהיה הסט האחרון שלי.

כבר חושבים על הפנסייה? :tongue:

ביום שבת האחרון הסתובבתי בחנות ACE אם אני לא טועה. אם לא היו לי רק 20 שקלים בכיס, הייתי יוצא עם כלים בשווי של 3,000 לפחות. הדבר הזה ממכר...

:drinking:

בהזדמנות, שיהיה קצת יותר כסף, נסע לACE בשנית.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...