Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק איבו 8 בן זונה של אוטו יש לחבר שלי .........

אוטו עם כח מהירות כל מה שאתה יכול לבקש שיהיה לך........(תתחדש אח שלי!!!)

> [color=#000000]

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק איבו 8 בן זונה של אוטו יש לחבר שלי .........

אוטו עם כח מהירות כל מה שאתה יכול לבקש שיהיה לך........(תתחדש אח שלי!!!)

האם כבודו מעוניין להחסם מהפורום על יכולת התנסחות של ילד בכיתה ג'? (יש כזה סעיף בחוקי הפורום - "למנהלי הפורום ניתנת הסמכות לחסום משתמש באם הוא בעל יכולת התנסחות של ילד בכיתה ג', ובכל מקרה אחר בו המשתמש עיצבן אותם" (סעיף 32 ג'/5306 פסקה ו')

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ללירון ואביו...

אתה לא יכול לקבוע שהקאדילאק לא במצב טוב ושנוהגים בה לא נכון. היא במצב יותר ממדהים, וההחלטה שלך להסתמך על החזקת המעמד של הרפידות היא פשוט שגויה, שלא להגיד טיפשית. אתה קובע שהאוטו לא במצב טוב בגלל זה? קובע? תודה לך אדון שמאי.

נהג שגורם לבלאי מואץ ברפידות הבלמים,סביר מאד שאותו בלאי נגרם גם למנוע וכן למערכת הגיר,שנוהגים בצורה לא נכונה כל המכללים נפגעים.

מי ישלם על SLS? אדם ברמה הזאת יקנה את הדגם החזק יותר ולא יתפשר על הדגם הפחות בהרבה?

ההבדלים בין הדגמים הם זניחים מאוד. אם אני לא טועה, ההבדלים הם במנוע בלבד, ועוד קצת כ"ס זה לא מה שיעזור.

ההבדלים הם גדולים ולא נמדדים רק בהדלי ההספק הגדולים(275 מול 300),אלא גם בחלון הגג ובשאר מכלולי הרכב(שמע,צמיגים,אלקרוניקה).

חוץ מזה, אם מה שאתה טוען נכון, איך זה שיש כ"כ הרבה S320/S350 ו S430 ולא רק S500?

למה יש כ"כ הרבה ב.מ.וו 735/730 ולא רק 745?

למה יש כ"כ הרבה אוודי A8 3.7 ולא רק 4.2?

קיצר, שטויות לגבי המשפט שלך "מי ישלם על SLS".

אנשים שמחפשים את הרכבים הנ''ל הם מחפשי ה''מציאות'',אנשים כאלה לא ישלמו מחירון,אנשים אלה רוצים לקנות רכב גדול בכסף קטן.יש נוסחה שאומרת :מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

הבדל של 40K ק"מ בין החלפת הפלאגים זה אומנם הבדל לא קטן (בשבילכם זה 3-4 שנים, בשבילי זה שנה וחצי). אבל בלי קשר, עלות החלפת הרפידות באוטו רגיל יהיו זולות יותר מאשר בקאדילאק ולכן למרות שמחליפים אחרי יותר זמן, העלות יכולה להיות יקרה יותר.

שמח שאתה מסכים איתי בנוגע לבלאי,ובסופו של דבר העניין מתקזז.

קובע אתה שבטיחות הקאדילאק היא מהגבוהות ביותר?

חברים, תודיעו לNASA, יש לנו כאן מהנדס רכב ביתי...:roll: .

אתה לא יכול לקבוע שום דבר לבד. יש מבחנים והם אלה שבודקים את זה הכי טוב.

בתור בוחן רכב מוסמך,אני קובע שהרכב בטיחותי ברמה הגבוהה ביותר,וכלל רכבי היוקרה ביטחותיים יותר מהרכבים הקטנים,כי על בטיחות גם משלמים.אדם שקונה מרצדס \ב.מ.ו \יגואר\יודע שהוא מקבל גם מבחינה ביטיחותית את המקסימום.והוא יודע שהחברות הנ''ל משקיעות את מיטב הטכנולוגייה והחומרים כדי לבנות רכבים בטוחים וחזקים במקרה תאונה.

אמור לי אתה ,היכן תעדיף להיות בתאונה חלילה ,ברנו מגאן או בקאדילק STS?

שוב פעם, גם לדעתי ההבדלים ברכבים שווים את ההבדלים של העלויות, ושווה להשקיע עוד X כסף בשנה (X = סכום לא מבוטל...). אבל מה שאתה לא מבין זה שלא לכל אחד יש את זה.את זה אנחנו מבינים ומסכים איתך,כל בנאדם קונה את הרכב לפי היכולת שלו,בהתחלה אתה הצגת את זה כעלויות של אלפי שקלים בחודש ומי שקונה רכב כזה מטומטם.

אגב, בכל ההודעות לא שללת את הטענה שיש הבדלים בירידת הערך, שזה משתנה חשוב גם כן.

המחירון יורד לפי ערך הרכב,שוב פעם אני אומר השקעה ברכב היא ההשקעה הגרועה בעולם.

האם כל עם ישראל שקנה מאזדה6/אקורד/סי5/וכו' מטומטמים?

חס וחלילה,העניין הוא שאתה הצגת את זה בהתחלה שמי שקונה רכבי יוקרה הוא מטומטם.וזה אם לא שמת לב מה שקומם אותנו.

יום שישי היום. תפתח את מגזין ממון ותראה את המכירות של רכבי יוקרה.

S500. מחירון 400, מחיר מבוקש: 350.

XK8. מחירון 720. מחיר מבוקש: 660.

ללא ספק...הן כולן הולכות מחירון...:roll: .

(אז הקאדילאק שלכם הייתה מיוחדת ונמכרה מעל המחירון באופן באמת מיוחד. אני מהמר שמכרתם אותה כשהמחירון שלה כבר היה בשפל.

אני מוכן להתערב שלא תצליח להראות לי יוקרתית אחת שתימכר במחיר של מחירון, או אפילו משהו שמתקרב לזה. הקאדילאק שלכם זה סיפור מיוחד כניראה.

חוץ מזה, מתי מכרתם אותה? אם כשמכרתם אותה המחירון שלה היה בריצפה זה מסביר למה היא נמכרה במחיר כזה טוב. כמו שאמרתי, קאדילאק שנת 96 נמכרת במחיר של 55K. שזה אותו המחיר של פיאט קופה... מן הסתם על אחת כזאת במצב נדיר יקבלו מחירון, כי המחירון בשפל.

מחיר מכונית נקבע בהתאם למצבה ובהתאם למצב השוק,המחירון הוא בגדר המלצה התחלתי בלבד ,למיקוח בין הקונה למוכר.אם הרכב הנמכר מצוי בשפע בשוק סביר להניח שעקב התחרות שכל אחד מעוניין למכור את רכבו ,גם המחיר ירד ,וזה נכון גם למאזדה \סי 5\בי 4 וכו'...

רכבי יוקרה ב600K קשה יותר למכור,כי הרי מי ירצה לקנות רכב בסכום הנ''ל יד שנייה? גם לזה יש חשיבות במכירה ,ולכן המחירים מפתים אצל סוחרי הרכב.

אבל אני מהמר שאחת כמו שלכם כרגע לא תימכר במחירון, למרות המצב המדהים שלה. יודע מה? אני לא מהמר, אני קובע! :razz:היות והרכב שלנו הוא רכב נדיר במצבו ,ואין הרבה כאלה בשוק היד שנייה,שמוצף במשפחותמטיות שהם דווקא יימכרו מתחת למחירון ,רכבנו יימכר במחירון ואפילו מעל.

העניין המיכרת רכב הוא היצע וביקוש

לירון וגבי יריב

פורסם

או! לירון, אני שמח להגיד שהגענו לפשרה חלקית!

:smile:.

אני לא ניסיתי לעולם להציג את זה כאילו מי שקונה רכב יוקרה הוא מטומטם. אם זה היה המצב אז הייתי צריך להגיד על המשפחה שלי "מטומטמת". כניראה שלא הבנת את הכוונה שלי... פשוט ניסיתי להציג את זה כאילו יש הבדל לא קטן בעלויות ולכן לא כל אחד יכול להחזיק ב.מ.וו בחצר.

שנינו מסכימים שההבדלים באיכויות בין ב.מ.וו משומשת לאקורד חדשה הם הבדלים פשוט עצומים ברמה אדירה, מה שלא כ"כ הסכמנו עליו זה ההבדלים שב $ שבאחזקת הרכב.

אני לא ניסיתי להציג את זה כאילו מי שקונה STS הוא מטומטם. אני פשוט הצגתי את זה שמי שקונה את המאזדה והאקורד מוכן להתפשר על האיכות בשביל הכסף. כניראה שאותו האדם אין לו את ה"זיקה" לרכב. אני אישית אוהב רכבים. תמיד אהבתי. גם אבא שלי. מהסיבה הזאת הוא יהיה מוכן להשקיע את הסכום הנוסף על הרכב. אבל לעומת זאת דוד שלי לא אוהב כ"כ רכבים. בשבילו זה כלי תחבורה מ A ל B, אז למה בשבילו להשקיע את X כסף? מאזדה 6 עושה את העבודה בשבילו מספיק טוב... חבל על שאר הכסף בשבילו כל עוד הוא לא מפוצץ בו.

לגבי הבטיחות, אני מהמר שהקאדילאק בטיחותית יותר. אבל זה כמו שתשאל 90 אחוז מהעם - מה עדיף בשביל תאונה, וולוו מרכבה סימן 4 (כלומר הוולוו הישנות בצורת טנק למי שלא הבין...) או רנו מגאן2. רובם הגדול יעדיפו את הוולוו, למרות שהמגאן החדשות בטיחותיות בהרבה על הוולוו הישנות. עד שאני לא אראה מבחן אמיתי אני אנחש שהקאדילאק עדיפה, אבל לך תידע...

ד"ש לאבא,

בן.

Back to the original - NC again.

פורסם
או! לירון, אני שמח להגיד שהגענו לפשרה חלקית!גם אני:beerchug:.

:smile:.

אני לא ניסיתי לעולם להציג את זה כאילו מי שקונה רכב יוקרה הוא מטומטם. אם זה היה המצב אז הייתי צריך להגיד על המשפחה שלי "מטומטמת". כניראה שלא הבנת את הכוונה שלי... פשוט ניסיתי להציג את זה כאילו יש הבדל לא קטן בעלויות ולכן לא כל אחד יכול להחזיק ב.מ.וו בחצר.

שנינו מסכימים שההבדלים באיכויות בין ב.מ.וו משומשת לאקורד חדשה הם הבדלים פשוט עצומים ברמה אדירה, מה שלא כ"כ הסכמנו עליו זה ההבדלים שב $ שבאחזקת הרכב.

אני לא ניסיתי להציג את זה כאילו מי שקונה STS הוא מטומטם. אני פשוט הצגתי את זה שמי שקונה את המאזדה והאקורד מוכן להתפשר על האיכות בשביל הכסף. כניראה שאותו האדם אין לו את ה"זיקה" לרכב. אני אישית אוהב רכבים. תמיד אהבתי. גם אבא שלי. מהסיבה הזאת הוא יהיה מוכן להשקיע את הסכום הנוסף על הרכב. אבל לעומת זאת דוד שלי לא אוהב כ"כ רכבים. בשבילו זה כלי תחבורה מ A ל B, אז למה בשבילו להשקיע את X כסף? מאזדה 6 עושה את העבודה בשבילו מספיק טוב... חבל על שאר הכסף בשבילו כל עוד הוא לא מפוצץ בו.

צודק,הגענו לעמק השווה,לדוגמא אצלנו במשפחה הבנות לא חובבות רכב ולכן קנינו להם טויוטה קורולה (המקרר:lol:) ,בשבילהן זה באמת להגיע מנקודה A לנקודה B.

גם אני וגם אבי בעלי ''זיקה'' מיוחדת למכוניות מאז ומתמיד,ולאחרונה אף שיפצנו רכב אספנות עם מנוע 1600 פשוט כיף אמיתי...(ראה חתימה)

לגבי הבטיחות, אני מהמר שהקאדילאק בטיחותית יותר. אבל זה כמו שתשאל 90 אחוז מהעם - מה עדיף בשביל תאונה, וולוו מרכבה סימן 4 (כלומר הוולוו הישנות בצורת טנק למי שלא הבין...) או רנו מגאן2. רובם הגדול יעדיפו את הוולוו, למרות שהמגאן החדשות בטיחותיות בהרבה על הוולוו הישנות. עד שאני לא אראה מבחן אמיתי אני אנחש שהקאדילאק עדיפה, אבל לך תידע... ,אני יודע:wink:

ד"ש לאבא,

בן.

ושוב,שמחתי להתדיין איתך בדיון הזה,בכל ויכוח אין רק שחור ולבן ,אני שמח שהגענו לצד האפור שבדיון.

ד''ש מאבא

לירון

פורסם
2.2 Z4 הוצגה במשך תקופה מסויימת באולם הראשי של קמור לפני כמה חודשים.

כמו כן, ראיתי לפחות אחת. מספר הרישוי מציין שהיא הוזמנה דרך היבואן.

יניב

רשמתי, אין Z4 2.2 חדשה למכירה

לא רשמתי הייתה או לא :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
רוני שלום....

רק עכשיו קראתי את מילותיך...

קרעת אותי מצחוק... - הבנאדם הולך לקנות רכב ב 300000 ש"ח שלוש מאות אלף!!!!! ש"ח (במילים).

לא נראה לי שיש לו בעיות אחזקה....

:wink:

אלון

נ.ב.

אולי כדרכך - כתבת זאת בהומור....

סחתייין עלייך....

אלון

די עם החשיבה הזו...

גם אנשים שיש להם 300K לרכב בהחלט עושים חשבון לעלויות אחזקה (אם כי פחות...). הכסף לא צומח על העצים למי שיש רכב ב-300K ...

• תוכן חדש...