Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצים שינוי ?! קבלו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת עושה רושם שיותר מדי אנשים לא מרוצים מיותר מדי דברים.
חלק לא קטן מהמשתמשים החדשים והמסתוריים שהופיעו לאחרונה ומקטרים על מועדון החמש הם אותו אדם עצמו המתחבר בכינויים שונים. לגבי אותו קורקי מסתורי, אני לא בטוח.

אני לא חבר במועדון החמש, אז אין לי שום דעה בעד או נגד, אבל אם מישהו רוצה ללכת לספארי ולהפגש עם הצוות החדש של הישויות הרב קוטביות בשם האג'נדה המסתורית שהם מנסים לקדם במחשכים - שיהנה. זו מדינה חופשית. אני מזמין חברים לקפה ביום שישי באופן קבוע בלי לבקש רשות מאף מועדון. כל אזרח במדינה יכול לעשות כך גם כן.

אבל שימו לב - כל הקריאה הזו למפגש נשמעת רחוק מאוד מלהיות תמימה. לדעתי מדובר בנסיון לגרור תמימים לתוך מאבק פוליטי, וזה חבל.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ותסכים שמי שחש כך גם לא ממש שש לעמוד על מרכז הבמה ולצעוק את כאבו -
מה לעשות ואני לא מסכים...

מי כמוך וכמוני, משתתפי הפורום הקבועים, רואים כאן אנשים שמתבטאים ביושר ובהגינות ולא מסתתרים מאחורי משחקי חסמב"ה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מה לעשות ואני לא מסכים...

מי כמוך וכמוני, משתתפי הפורום הקבועים, רואים כאן אנשים שמתבטאים ביושר ובהגינות ולא מסתתרים מאחורי משחקי חסמב"ה.

נשאלת השאלה - היכן אתה רוצה לשים את הדגש - האם חשובים הדברים הנאמרים או מי אומר אותם

האם אנחנו לא מחשידים את הדברים הנכתבים בפורום רק בגלל שאנחנו לא יודעים את המניעים הנסתרים (במילים אחרות מי העומד מאחורי הדברים - האם לנו או לצרינו)

למה אי אפשר להתייחס רק לכתוב ?

האם משנה מה גילי , מיני, מוצאי או מספר הרכבים שברשותי וכמה מהם שיפצתי בעצמי וכמה רכשתי בממוני הרב/ הדל - כדי לקבל את ההתיחסות הראויה לדברי

האם יכול להיות שאם משהו "מוכר" היה אומר דברי ביקורת ההתיחסות הייתה אחרת ממשהו "זר" ש"מסתתר" מאחורי כינוי? - אני מקווה שלא - אבל אני לא בטוח

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

אתה יודע מה? כן. כי זאת לא "סתם" הצגת עמדה. זה נסיון להקים גוף שיארגן את בעלי הענתיקות, עם או בלי תחרות במועדון החמש - זה לא משנה כרגע.

כמו שמועדון החמש או מועדון Fuelslut או מועדון פורד אירופה,, שקופים וידועים, כך צריך שיהיה מי שמתארגן כאן, במיוחד שהוא אמר משהו בנוסח "אבוא או לא אבוא למפגש שאני מארגן"..

נו, באמת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בהנחה שאתה צודק - בקשר למניעים נסתרים האם אתה מצפה שאנשים ילכו אחריו (או אחרי יזמים אחרים) - מבלי להכיר , מבלי לדעת במי ובמה מדובר, - הרי קודם כל צריך חברים, אנשים בעלי עניין משותף , שחולקים מחשבות ורעיונות משותפים

ורצוי שיהיה בהם מכנים משותפים נוספים - כמו חתך גיל , שפה , תרבות - או כל מה שמאחד אנשים לחברה - ונניח שמפגש אחד יצליח - הרי אם לא יתקיימו התנאים - מפגש שני לא יהיה

אם כן יתקיימו ממיילא הכל יהפוך לשקוף ומוכר לנחלת הכלל - אז על מה המהומה

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

חברים יקרים, אני לא מבין על מה המהומה.

קם בחור "חדש", שרוצה ממניעים תמימים יותר או תמימים פחות (ולבטח נסתרים), לארגן מפגש.

אגב, הוא כנראה לא יגיע. אולי השקת היגואר יותר מעניינת אותו...

כמחאה, הזמנתי חברים לקפה. באותה השעה. להראות כמה אני בוגר. כמו כן הודעתי להם שיתכן ואני לא אהיה בבית. יש דברים יותר מעניינים.

יתר על כן, אני מתכוון להיות פאסיבי. שהם יכינו קפה לבד. אז מה אם אני המארח... הם לא ילדים קטנים.

נשמע מטופש וילדותי? כך בדיוק נשמע/נשמעים (המספר לא ידוע) האדון/אדונים "קורקי".

יום טוב,

גלעד לבוצ'קין

(אופס, הזדהתי בשמי...)

בברכה,

גלעד

פורסם

לכל אוהבי תשומת לב.

לאלה מכם שיש הרבה זמן פנוי לחשוב על שטויות.

לכל אלה שרע להם בחיים באופן כללי.

לאלו שהיתה ילדות חסרת צעצועים.

לאלו מכם שקיבלו מכות מילדים בשכונה.

לאלו מכם שמסתתרים מאחורי שמות וכינויים.

לא נמאס לכם?

תפסיקו ל ז _ _ ן לנו את השכל.

חלאס מיצינו את הנושא.

י

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

שרשור מרתק ומעניין.

קם אדם, או קבוצה, ומחליט לארגן מפגש נוסף (לא במקום) הנוכחי.

כמו שצויין, "לתת חלופה" לזה הקיים.

רבים האנשים (ואני בתוכם) שלא מגיעים למפגש באוניברסיטה, כל אחד וסיבותיו איתו, אבל עדיין נחשבים ל"אספנים".

רבים האנשים שלא חברים במועדון , ועדיין מחפשים את אותו מפגש עם בעלי אותו תחביב משותף.

אז אותו גוף מארגן מפגש.

SO?

הוא בפירוש לא מעוניין להקים מועדון מתחרה אלא מפגש נוסף.

ואולי הוא יצליח לאגד את כל אותם "יושבים על הגדר" שמתנזרים ממועדון החמש, וזה יהיה הרווח שלו, ולא ההפסד של המועדון.

ואולי דווקא יוזמות מהסוג הנ"ל ינותבו בסופו של עניין כן לכיוון של המועדון , שלדעתי האישית בזמן האחרון מקבל יותר מדיי ביקורת.

אז צריך לראות את העניין כ WAKE UP CALL, ותו לא.

כל העליהום הנ"ל לדעתי לא במקום, ואולי זו הסיבה שאותו אדם מסתתר תחת כינוי ולא מזדהה.

אני, בכל אופן, שכל יום שישי מוקדש אצלי דרך קבע לאהבה המוטורית הקלאסית שלי (ולרוב לבד) כן אהיה מעוניין לבדוק "מה העניינים".

את חברותי במועדון הפסקתי זה מכבר (מסיבות אישיות שלא זה המקום לפרטם), ואני חושב שאני הוא קהל היעד של אותו גוף:

חובב רכב קלאסי שמחפש משהו קצת שונה.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

ערב טוב לבאי הפורום באשר הם!

לא לילד הזה פיללנו.

כוונתנו הייתה אחרת לחלוטין:

לא "לגנוב" לקוחות ממועדון החמש, אלא לתת אופציה נוספת לבעלי רכב קלאסי שמאסו בפורמט הנוכחי של המפגש (אנו פונים לאלו שלא מראים את זיו פניהם במפגשי יום שישי באונ').

הרוב (אם לא כולם) חשבו שמדובר בהצהרת מלחמה ואיום על עצם קיומו של מועדון ה5.

נשאלת השאלה:

במשך 3 עמודים, וכ40 תגובות, כמעט ולא מצאנו תומכים. היכן הם כל אותם אנשים שמיהרו לקלס ולגדף את המועדון ולדרוש פעם אחר פעם שינוי?

האם בראותם את רוח השינוי ,כאן ועכשיו, האם זה גרם להם לפחד לתמוך במשהו מוחשי שקורה?

ואולי עצם הסתתרותנו מראה מן הפרט אל הכלל – כולם מדברים באוויר, ואף אחד לא מבצע.

ואולי אנחנו בעצם תומכים נלהבים של מועדון ה5, ומטרת השרשור היא להראות עד כמה באמת אין טעם בחלופה אחרת ויש להסתדר (ולשפר!) את הקיים?

ועדיין למרות הכל – המפגש בעינו עומד כמו שפורסם בהודעה הראשונה.

אנו תקווה שבעקבות הנ"ל, דרך החשיבה תשתנה, ולו במקצת.

נשמח לראותכם.

"הצוות החדש"

פורסם

כפי שאמרתי מקודם...

אתה מוזמן להפגש שם עם הקופים והג`ירפות....

וחבל על המקום שאתה תופס פה על השרת...

אתה עושה צחוק מעצמך... כן שייך לא שייך כן תעלול פירסומי לא תעלול פירסומי...

תעשה לעצמך ולנו טובה... ותחכה ליום שישי.

משפט שנמחק על יד בני, מנהל הפורום. קובי, תשאיר את שפת הרחוב, ברחוב.

עכשיו אולי תחסוך מאיתנו את נכחותך הילדותית שלך...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
כפי שאמרתי מקודם...

אתה מוזמן להפגש שם עם הקופים והג`ירפות....

וחבל על המקום שאתה תופס פה על השרת...

אתה עושה צחוק מעצמך... כן שייך לא שייך כן תעלול פירסומי לא תעלול פירסומי...

תעשה לעצמך ולנו טובה... ותחכה ליום שישי.

עכשיו אולי תחסוך מאיתנו את נכחותך הילדותית שלך...

ערב טוב לך ידידנו!

שים לב היחיד שמתנהג בצורה ילדותית זה אתה!!!

אז כמו שצינו קודם שיהיה לך ערב טוב:smile: .

בברכה!

"הצוות החדש"

פורסם

קח לדוגמא את יורם מקואבר בן אדם משכמו ומעלה!

איש מועדון ה5 אשר לא אהב את תפקוד ההנהלה קם ואמר את דעתו

ולא כמוך הסתתר כמו פחדן...

אף אחד לא אמר שיש למועדון ה5 מונפול על רכבים קלאסים ועל מפגשי רכב בכלל.

לא טוב לך ... תארגן כמה אנשים למפגש.. אל תבוא ותתריס פה לפני כולם ועוד תגיד על תפוח שהוא רקוב נמחק על ידי בני, קובי, תאורים בוטניים תשאיר לפקולטה למדעי החיים

זה פשוט מחליא...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

חברים יקרים,

נראה לי שמישהו פה קצת מגזים - איפה תרבות הדיבור???

בכל מקרה, מקריאת כל התגובות ובעיקר ההתקתשויות ... עולה המסקנה הברורה שיש לעשות רגע חושבים.

פתאום קם אדם (ולא משנה אם הוא הזדהה או לא) אמר את מה שאמר ותראו מה קרה - במקום שאנשים יחשבו (אני מניח שכולם כאן אנשים חושבים) , ישר יצאו כולם במתקפה כנגד ה"צוות החדש" (שאין לי מושג מיהו).

לדעתי היה מן הראוי שהחברים, ובעיקר נציגיו הרשמיים של מועדון ה-5 יעשו חושבים וינסו להבין מה הביא את אותם אנשים לנקוט בצעד הדרסטי. אולי הבנת הבעיה מהשורש תביא לשינויים המיוחלים ולקירוב החברים למועדון.

ותחשבו על זה...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

כרמל, דשנו בנושא ויש שירשור מיוחד של איל פלד.

האם טרחת לבוא לישיבת ועד המועדון ולראות אם עושים חושבים?

אז לפני שאתה מביע את דעתך (הלגיטימית), אולי תקום ותעשה מעשה?

(בני,חבר מועדון)

• תוכן חדש...