Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקום להתגרזן עם האוטו !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה האזור שאני מכיר , מסוכן , צפוף די הרבה מכוניות... אם לא... יהיה נחמד.

באזור ההוא יש כביש נחמד שמתחיל בכיכר המרכזית של כפר ויתקין ומשם שמאלה לכיוון כביש החוף... כביש קצר אמנם אך מהנה בעיקר בשעות הלילה.

אכן אכן.. :twisted:

יש לציין שפעם ראשונה שדיברתי עם הזנב של ה-AX הייתה שם.. :roll:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
נראה לי שאני יכול לסכם את הנושא הזה כך:

לא חבל על האוטו??????????????

מה???????

הזוי משהו....

לא חבל על האוטו?????

לא הבנתי.... :roll:

:-)

פורסם
באזור ההוא יש כביש נחמד שמתחיל בכיכר המרכזית של כפר ויתקין ומשם שמאלה לכיוון כביש החוף... כביש קצר אמנם אך מהנה בעיקר בשעות הלילה.

אח... כביש אגדי .

מקום המבחן שלי . כל המכוניות שלי ושל פאשה נבחנו שם .

( הרבה מכוניות..... הרבה מאוד מכוניות..... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

...........אין לו דברים אחרים חוץ מלקרנף את האוטו???

אם הוא באמת רוצה לצבור שליטה וניסיון שילך לקורסים ויעשה את הניסויים שלו תחת משהו מאורגן.

זאת היתה הכוונה שלי.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
...........אין לו דברים אחרים חוץ מלקרנף את האוטו???

אם הוא באמת רוצה לצבור שליטה וניסיון שילך לקורסים ויעשה את הניסויים שלו תחת משהו מאורגן.

זאת היתה הכוונה שלי.

תשמע, הבחור עשה קורס ראלי עפר...

בכל מקרה, יש לנו רכבים ספורטיביים כדי לנהוג בהם לעיתים נהיגה קצת יותר מאמצת ומאתגרת - אנו ממליצים לו על כבישים מבודדים יחסית ומדגישים שכדי להנות ולא להסתכן ולסכן אחרים עליו לנהוג שם בלילה או בשעות הבוקר המאוד מוקדמות...

:-)

פורסם

תודה לכל מי שניסה לעזור !

(לא לאלה שחושבים שהם גברים וחושבים שמספיק קורס בלי להתאמן בשביל להיות נהג טוב !)

אני לוקח כמה מהעצות לתשומת ליבי!

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם
תגידו לי אתם רציניים?

ככה צריך להראות תר"ד בפורום הכללי ?

הבן אדם שאל שאלה .. מי שלא נאה לא ולא רוצה לא חייב לענות!

לעניין מה אתה מחפש , כבישים לנהיגה מהירה ? , או מגרש ?

לירן לפעמים צריך לתת חינוך ולהעמיד במקום

הרמן XS 106 כתב:

הלו אתה שם!! תוק.. תוק..תוק...

אתה עוקב אחריי עצמך??

אתה רוצה להישתפר תיקח קורסים לנהיגה מתקדמת.

אתה עשית איזה קורס ?

עשיתי קורס נהיגה מתקדמת אבל לא ראלי.

פשוט ראיתי איך אנשים כמוך מרסקים מכוניות וגורמים לתאונות. ואני לא בא לבקר אותך.

אני מצטרף לתומר ואומר אם כבר אתה עושה משהו אז תעשה את זה בשעות לא קונבנצינאליות.

(מול התחנת דלק אחד ריסק אימפרזה טורבו כי חשב שהוא קולין מקריי) [ יש לנו כניסה לתחנה מאוד נוחה מבחינת זריקת תחת, ולפעמים נכנסים "לתדלק" באמצע הלילה]

אני רוצה להבין מה זה אנשים כמוך :?::!:

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

תפסיקו להתחסד .

הבחור ציין בפרוש שהוא מחפש כבישים טובים להנות בהם, תוך כדי שהוא לא מסכן אף אחד, במקום להגיד לו סחטין, אנשים באים אליו בטענות.

פורסם

אוקי אני לא מאזור המרכז .... ולכן איני יכול לעזור לך במרכז ..

אם אתה נמצא אי פעם בצפון .. אז בכביש עוקף נצרת יש מקום טוב לאימונים ..

זה מגרש מאוד גדול שאתה נכנס אליו דרך תחנת אוטובוסים שם ...

מגרש גדול שכשבא האפיפיור שם נראה לי שהוא נחת וכל האוטובוסים שבאו איתו חנו שם ...

כרגע זה מקום נטוש .. חלל ריק שמאוד מתאים לאימונים ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
תפסיקו להתחסד .

הבחור ציין בפרוש שהוא מחפש כבישים טובים להנות בהם, תוך כדי שהוא לא מסכן אף אחד, במקום להגיד לו סחטין, אנשים באים אליו בטענות.

גם אתה קלטת את זה :x !,פורום לאוהבי נהיגה ומכוניות ואנשים פשןט כאילו לא קשורים,בנאדם מחפש לייסם את מה שהוא למד בקורס ומבקש בסך הכל לעשות את זה בצורה הכי מסודרת שאפשר (בלי להוציא עוד כסף על קורס נוסף 1.כי זה עולה המון כסף 2.כי אים אני לא אתאמן אז זה בעצם לא יועיל גם אים אני כן יעשה עוד קורס !) ואנשים פשוט יורדים עליי .זו תרבות מוטורית :?::!: .

עדיף שאני ינהג כמו מטורף איפא שעולה על דעתי ולא במקום עם מינימום סיכון :?: ,

או שאולי עדיף שאני לא אתנסה בכלל !.חברה ,תיקלטו שאנחנו בישראל וזה מה יש! ,אני אישית לא מכיר דרך אחרת לילמוד !

הגלוז.

wrx 2001 8)

• תוכן חדש...