Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-MX5 החדשה - מבחן ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי, אם הציבור בארץ דורש אוטו' אז למה שלא יתנו לו אוטו'? כמו כן, ככל שידוע לי, אין מניעה לרכוש מיאטה ידנית והציבור מדבר בעד עצמו כשהוא בוחר לרכוש אוטו' (אני בספק אם מישהו* בארץ קנה מיאטה אוטו' בשל השיקול של קלות המכירה אח"כ. מדובר כאן על נטו נוחות ופינוק.), אף אחד לא מכריח את הציבור שלא לרכוש מיאטה ידנית.

אם האלטרנטיבה היא כפי שאתה רוצה, שימכרו בארץ רק מיאטה עם גיר ידני אז דלק מוטורס יכולים כבר עכשיו להפסיק את ייבואה של המיאטה שכן כמויות המיאטה הידנית שימכרו לא ייצדיקו את ייבואה ארצה.

מצב עגום? אולי, אך אני מעדיף את המצב הנוכחי מאשר שלא ניתן יהיה בכלל לרכוש מהיבואן מיאטה.

*מן הסתם לחב' ליסינג זה כן מהווה שיקול אך בדברי אני מתייחס לאדם פרטי.

• תוכן חדש...