Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום ברכבת, מתל אביב לקריית מוצקין. בדרך עבר כל כמה תחנות בנאדם שספר את הנוסעים בעזרת המכשיר שעושה "טיקטקים" כאלה, כולכם בטח מכירים.

כל פעם שהוא עבר, היתה קבוצה של כמה נשים מבוגרות (אני מעריך בסיבות ה 30 40) שפשוט צחקו אליו והעירו לו הערות מעליבות, כל פעם מחדש. זה היה פשוט זוועה. לא יכולתי יותר ואמרתי לאחת מהן שהיא מגעילה, פשוט ככה, "את יודעת שאת מגעילה". כמובן שאז היא התחילה לקלל ולגדף וכל מני "תשב תשב בשקט מה אתה מחפש צומת לב". קיצר כבר לא עניתי לה כי באמת לא היתה סיבה להחליף איתה עוד מילים, אבל הרגשתי טוב כשקמתי לצאת מהרכבת וכמה אנשים אמרו לי כל הכבוד שהערתי לה, רק חבל שעוד אנשים שזה הפריע להם לא העירו לה.

הייתי צריך לשאול אותה במה היא עובדת, בטוח שהיא מינימום סמנכ"ל פרטנר, או משהו בסגנון.

גועל נפש.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן לי לנחש, שחבורת הנשים המגעילות האלו אינן עובדות בעצמן. בן אדם שעובד למחייתו אף פעם לא ילעג לאדם אחר שעמל כדי להתפרנס.

נשים כאלו, מן הסתם, חיות על חשבון הגברים שלהן. הן משלמות על מחייתן בגופן. בדיוק כמו רחב המקראית.

אגב, סתם לידע כללי - גם אני עבדתי פעם בספירת אנשים ברכבות ואוטובוסים. למכשיר הספירה המתקתק הבוס שלי קרא קאונטר ואני והחבר'ה קראנו לו "לצלצון"...

זה היה מתי שהוא בסוף שנות השמונים, הייתי בתיכון וקרעתי את התחת בכל עבודה שיכלתי. הרכבת, אגב - הייתה קידום. בהתחלה ספרתי אנשים באוטובוסים, וזה היה פשוט סיוט מחמש וחצי בבוקר עד הערב תמורת שכר מינימום תיכוניסט. ובתור בן אדם שעבד בכל מיני ג'ובים מסריחים, אני מעריץ את האנשים שעובדים בעבודות הקשות האלו תמורת שכר נמוך, ולא חיים על חשבון המדינה או אנשים אחרים.

פורסם

לא הבנתי תגובות על המראה החיצוני? על העבודה?

היא הייתה פרחה?

מקרה הכי מגעיל של "הישראלי הבאמת מגעיל" שניקלתי בו

בחזרה מאילת בלילה בתקופת הקיץ אוטובוסים מפוצצים. אישה עולה עם הכלב שלה לאוטובוס שמראש קנתה שני כרטיסים לה ולכלב שלה. קיצור כולם מסתדרים מתמקמים במקומות חוץ מהחיילים המסכנים שאין להם אפשרות לקנות כרטיס, וכמובן כל הדרך צפונה מבלים על הריצפה עו על הקיטבגים בנסיון להרדם להרוויח כמה שעות שינה.

לאחר שהאטובוס התמלא עד אפס מקום, אחד האנשים בקש מהגברת שתפנה את המושב של הכלב לטובת חייל. התגבוה שלה הייתה:

"קניתי שני כרטיסים אחד בשבילי ואחד לכלב שלי וזה המושב שלו"

שבוע טוב L.A

פורסם

תגובות על העבודה, בסגנון של "תראו איזה עבודה" "עושה לי סחרחורת" וצחוק מזלזל כל פעם שהוא עבר.

אתה יודע מה, אפילו לא היה להן אומץ לצחוק לו בפנים, רק אחרי שהוא עבר הן התחילו לצחוק.

פרחות זו מחמאה, אני לא חושב שיש שם תואר מתאים ליצורים כאלה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תן לי לנחש, שחבורת הנשים המגעילות האלו אינן עובדות בעצמן. בן אדם שעובד למחייתו אף פעם לא ילעג לאדם אחר שעמל כדי להתפרנס.

נשים כאלו, מן הסתם, חיות על חשבון הגברים שלהן. הן משלמות על מחייתן בגופן. בדיוק כמו רחב המקראית.

והגבר גבר שלהם לא יכול לאסוף אותן? או לקנות להן אוטו?

ועוד נשים בגיל מבוגר? מילא הייתי מבין חבורה של נערות מפגרות.

נדמה לי סתם חבורה של נשים זקנות וממורמרות בלי אף גבר בחייהן שמחפשות כל סיבה לצחוק על גברים.

והבחור שסופר לא יכול לבקש מהכרטיסן להוריד אותן בתחנה הבאה? אני מכיר סיפור שאסרו על נערה לעלות לאוטובוסים של חברה מסויימת כי היא הייתה יושבת עם חברות שלה במושב האחורי ופשוט לא סותמת את הפה.

פורסם
לא הבנתי תגובות על המראה החיצוני? על העבודה?

היא הייתה פרחה?

מקרה הכי מגעיל של "הישראלי הבאמת מגעיל" שניקלתי בו

בחזרה מאילת בלילה בתקופת הקיץ אוטובוסים מפוצצים. אישה עולה עם הכלב שלה לאוטובוס שמראש קנתה שני כרטיסים לה ולכלב שלה. קיצור כולם מסתדרים מתמקמים במקומות חוץ מהחיילים המסכנים שאין להם אפשרות לקנות כרטיס, וכמובן כל הדרך צפונה מבלים על הריצפה עו על הקיטבגים בנסיון להרדם להרוויח כמה שעות שינה.

לאחר שהאטובוס התמלא עד אפס מקום, אחד האנשים בקש מהגברת שתפנה את המושב של הכלב לטובת חייל. התגבוה שלה הייתה:

"קניתי שני כרטיסים אחד בשבילי ואחד לכלב שלי וזה המושב שלו"

שבוע טוב L.A

תגיד לי אתה רציני?

מה אתה רוצה שהיא תעשה? תושיב את הכלב עליה?

היא טרחה מראש, הזמינה כרטיסים, שלמה כרטיס לעצמה ולכלב שלה - זכותה לשבת איפה שבא לה ואין שום סיבה שהיא תיתן את המקום שהיא שלמה עליו למישהו אחר - לא משנה אם זה חייל או זקנה ערירית או צועני שמנגן בעוד - היא קנתה מקום - שילמה עליו בכסף שלה - היא תעשה בו מה שבא לה.

דווקא הביקורת הזו ודחיפת האף היא דוגמה להתנהגות מכוערת.

כרטיסים בנסיעות ארוכות עולים לרוב סכום גבוה יותר למי שמזמין מקום מראש. מי שקונה בתחנה בדרך כלל משלם פחות - לכן ישנה אפשרות כזו בכלל, ואם היא בחרה לשלם מראש ולשלם יותר, אין סיבה שהיא תיתן משהו מזה למי שבחר לעלות לאוטובוס באופן מזדמן.

רון.

-אם יצא לך אי פעם לטייל קצת ולהשתמש בקווי אוטובוס \ רכבת ארוכים מאוד - היית מבין את החשיבות של "מקום שמור" ושופט אותה ביותר הבנה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הספירה היא כדי לבדוק האם מספר הכרטיסים שנקנו תואם את מספר האנשים ברכבת. לראות אם יש "התפלחויות" לרכבת.
לא מדוייק. כמות ההתפלחויות לרכבות ואוטובוסים היא זניחה. לא שווה לחברות להשקיע במלחמה בזה כל עוד זו לא תופעה משמעותית.

בתור עובד לשעבר בתעשיית הספירות הענפה, ספירת הנוסעים ופילוח לפי קוים ותחנות נועדו לבדוק את הנסועה בקטעי קוים בצורה מדוייקת יותר ממכירות כרטיסים. יש ספירה נפרדת לחיילים (שנוסעים חינם) ולאזרחים, והפילוח מאפשר לחברות לתכנן בצורה יעילה יותר את תדירות הקוים, את החלוקה למאספים\ישירים וכו'.

כל זה נעשה, אגב, על ידי חברה פרטית שרק מוסרת את התוצאות לרכבת ישראל.

פורסם

במקום לשבת ולסתום תפה כמו רוב האנשים בחוץ הם היו חייבים לדבר. הרוב הדומם סובל והבודדים משתלטים על השקט ממש מעצבן.

במקום להתעלם ממנו כמו שמתעלמים מהבן אדם שיושב בצד השני של הרכבת ובכלל לא קשור אליך, הם החליטו לצחוק עליו ולרדת עליו? כנראה שהם לא יודעים מה זה לעבוד בשביל כל שקל, במיוחד אצל מבוגרים שמוכנים לעבוד בכל עבודה והעיקר שלילד לא יחסר אפילו פרוטה!

בתור תיכוניסט, אם הייתי עובד בעבודה הזאת והייתי מקבל את התגובות האלו מהפוסטמות האלה, הייתי פשוט שובר להן משהו על הראש!

לא בתור אבאדיי, אבל הכל טוב ונחמד עד שמגיעים לכבוד הפרטי של הבן אדם, הכבוד העצמי שלו.

שוב לא בתור כבוד של ערס, כבוד עצמי (לדעתי) הוא הדבר הכי חשוב שלבן אדם יש בחיים (בתור דבר הכי אישי כשלא נשאר לך כלום).

ולפגוע בו זה הדבר הכי נורא שיש (לא שמעו על "אל תלבין פני חברך ברבים"?!).

כמו שאומרים, בגלל אנשים כאלה המשיח לא בא. שנאת חינם!!

דבר גועלי ביותר!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

.

אישפוז אל תזלזל במרואים כפרה עלינו :)

בכל מקרה , ההתנהגות של הבנות באמת מגעילה, הן סתם התעגו מגעיל, אין מה לעשות, הן כמו ילדים קטנים, מציקים, משתוללים, אח"כ שבאים אליהם הם בורחים

Suzuki Jimny

פורסם

תגיד לי אתה רציני?

מה אתה רוצה שהיא תעשה? תושיב את הכלב עליה?

היא טרחה מראש, הזמינה כרטיסים, שלמה כרטיס לעצמה ולכלב שלה - זכותה לשבת איפה שבא לה ואין שום סיבה שהיא תיתן את המקום שהיא שלמה עליו למישהו אחר - לא משנה אם זה חייל או זקנה ערירית או צועני שמנגן בעוד - היא קנתה מקום - שילמה עליו בכסף שלה - היא תעשה בו מה שבא לה.

תראה.. זה לא קצת הגיוני לחשוב שחייל ששומר על המדינה ומקריב את חייו למען המדינה ותושביה, יהיה מעט יותר חשוב(זה נאמר בציניות המעט) לפחות יותר מכלב?! זה נראה לי ברור מאליו... תראה, אם זה היה בןאדם אז סבבה אפשר להבין אבל כלב? גם לי יש כלב ואני לא הייתי עושה אותו דבר... אני הייתי מושיב את החייל...

מקווה שהבנת את דבריי,

יום טוב

:)

פורסם

הייתי צריך לשאול אותה במה היא עובדת, בטוח שהיא מינימום סמנכ"ל פרטנר, או משהו בסגנון.

גועל נפש.

אתה רומז שסמנכ"ל פרטנר הוא גועל נפש?! תתבייש!:wink:
פורסם
אישפוז אל תזלזל במרואים כפרה עלינו :)

עוד אחד עם רפלקס פבלובי מותנה. :? מקראית , לא מרוקאית. יעני - מהמקרא , התורה בשבילך.

ולפגוע בו זה הדבר הכי נורא שיש (לא שמעו על "אל תלבין פני חברך ברבים"?!).

כמו שאומרים, בגלל אנשים כאלה המשיח לא בא. שנאת חינם!!

יוסי.

יוסף ,

המשיח לא מגיע כי הוא נתקע בדרך.

השמועה אומרת שהוא ניסה לסגור על סובארו DL לבנה (המקבילה העכשווית לחמור לבן) , וכבר היה אמור לעשות העברת בעלות - אבל בעל הרכב הבריז לו בסוף :roll: .

פורסם

היי נסיך ,האישה עם הכלב קנתה כרטיס בשבילו כדי שיוכל לעלות לאוטובוס (בלי זה הכלב לא היה עולה)

החייל שעולה "בחינם" לא יכול להזמין כרטיס מראש וככה יוצא שחיילים שמשרתים רחוק או גרים רחוק נוסעים על תיקים במעבר שלוש שנים .

לא היה קורה לכלב כלום אם היה שוכב לו בניחותה במעבר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...