Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המריאה שלי אצלי כבר מעל שנה ועברה אצלי 12,000 ק"מ ללא תוסף ניקוי.בהתחלה השתמשתי ב"תוסף לבנזין של אוטודיפו+אייס"(ככה הוא נקרא)אבל ירדתי מזה די מהר.כדאי לי לשים את ה-44K?או ליקווימולי?אם זה משנה משהוא-הרכב אוטומט וצורך 95 נטול עופרת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כן, מומלץ לשים את התוסף הנ"ל. אישית אני משתמש בו 1000 ק"מ לפני טיפול.

איך מוסיפים?

לפני התדלוק שפוך את תוכן הפחית למיכל הדלק, ורק אז תדלק מיכל מלא (שהחומר יתערבב).

סע לשלום.

(ולא, לא מומלץ לשים את החומר על חצי מיכל או רבע מיכל)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

K44 על מיכל דלק שלם, בלי התחכמויות, רצוי מאוד כמה ימים לפני טיפול בו מחליפים שמן מנוע

שכן כל הג'יפה תרד גם אל השמן שלך....

עלות-

אצל הפרסי בסביבות ה 60... ואצל הערבים השמועה מדברת על 45 שח...

פורסם
למה לא מומלץ "להתחכם" ולמלא רק חצי מיכל? האם יכול להגרם נזק רציני למנוע כתוצאה מכך?

אסביר כוונתי-

אנשים פיתחו שיטות רבות לשימוש ב K44

ניתן להשתמש בו גם באינפוזיה, כשמו כן הוא...ישר לוריד...

הזרקה ישירה של החומר אל המנוע.

יש כאלו שממלאים על חצי מיכל בכדי שהחומר יגיע מהול בדלק אבל מרוכז יותר

הK44 הוא תרכיז של חומר חריף הממיס פיח.

הוראות יצרו- פחית למיכל.

אני לא חושב שתצמח תועלת לרכבך משימוש אגרסיבי עם החומר

האוטו חדש, ומצבו אני מניח מצויין, לכן פשוט תקפיד להשתמש בK44 לפני טיפולים

לדעתי כל 30K זה מעל ומעבר ברכב חדש בלי בעיות.

חוץ מזה היו כל-כך הרבה דיונים על K44....תריץ חיפוש ככה תוכל ללמוד הכל על התוסף הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...