Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל נוכחת במפגש היום ?

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

הוא נוכח גם נוכח, אני הייתי האחרון בעל המזל שיצא לו לשמוע את המערכת של אייל ולמרות ששמעתי רק כמה דקות כי אייל היה צריך לעזוב נותרתי פעור פה בסופו של עניין, 100% SQ, קשה לי להאמין שיש משהו יותר טוב מזה בארצנו הקטנה.

פורסם

אני קצת היו לי בעיות בדרך...אבל בסופו של דבר באתי...

אבל כבר אייל רצה ללכת...והוא לא השמיע לי את המערכת...

נורא רציתי לשמוע אבל לא נורא...

(אני זה עם המזדה 626)

פורסם

מאוד נהנתי במפגש. פגשתי הרבה אנשים מהפורום שלא בטוח שאני יכול לקשר עכשיו בין הפרצוף לבין הניק והשם האמיתי אבל אני מניח שאחרי מספר מפגשים זה יהיה יותר קל.

לא באתי בציפיות גבוהות, אולי בגלל שאני רגיל שחלק מהמשתמשים כאן מתווכחים ורבים ולפעמים זה גם גולש לדברים לא כל כך נעימים אבל באמת היו חבר'ה מאוד נחמדים ושמחתי להכיר את כולם ולראות שבמציאות הם אחלה.

תודה לאלו שניסו לעזור לי והביאו ממיסי דבקים שונים, זה אומנם לא עזר אבל אני באמת מאוד מעריך את זה (מצטער שהייתי חוצפן ו"שלחתי" אותכם ליוסי :) ).

אני רוצה להתנצל בפני כל מי שרצה לשמוע ולא שמע. הייתי במפגש 3 שעות מ12:00 עד 15:00 שבהן הייתי מחוץ לרכב משהו כמו 5-10 דקות ולצערי כבר הייתי צריך ללכת. לא היה לי נעים להגיד לא אבל לא היתה לי ברירה וזה בטח לא בגלל שלא רציתי שתשמעו. אני מאמין שיהיו לנו הזדמנויות נוספות.

פורסם

איזו קשת...................................:shock2:

ללא ספק שום תמונה לא תצליח להראות עד כמה יפה ההתקנה במציאות

נ.ב

אייל, מצטער שלא אמרתי שלום אבל היסתגרת "בבותקה" :?

אבל לא נורא, פעם הבאה...:wink:

SENA לשעבר

פורסם

אייל אני יסכם את המערכת שלך בשלוש מילים

חוויה לא נורמלית!

היה אחלה בזמן שנשארתי אבל הייתי צריך לזוז קצת מוקדם צץ משהו בעבודה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יש לי תמנות וסירטונים שאני רוצה להעלות, זב בערך 150 מגה. כמו כן צריך לערוך את הסירטונים מי יכול לעשות את זה?

ולמי יש שרת שיוכל להעלות את הכל?

אייל, לא נראה לי שאפשרי לנקות את הכתמים מהמגבר, במקומך הייתי מביא מגבר חדש:wink: .

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לא צריך מגבר חדש אני יכול להביא רק HEATSINK חדש ;)

אני מאמין שנצליח להוריד את הדבק בסופו של דבר, עוד לא ניסיתי את הספריי מנועים.

לגבי התמונות אני מעריך שלא כולן מוצלחות, אתה יכול לבחור את הטובות, לכווץ קצת ולהעלות לפורום. קטן עלייך :)

פורסם

חבר'ה מצטער שלא באתי ואמרתי שאני אבוא.

עכשיו יש לי שאלה לשאול היה בסוף על האש ?

ואייל אני מקווה שתבוא לעוד כמה מפגשים שיהיה לכולם מצב לשמוע את המערכת.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

סליחה שלא ראיתי את הדיון הזה ופתחתי אחד ..

אוקיי באתי באיחור [13:10 סיבות לא לפורום]

קיצר באתי וכבר היו כ22 מכוניות אולי יותר .. המפגש הזה משום מה היה קצת צולע ויבש אני באמת שלא יודע למה..אנשים בשונה ממפגשים קודמים היו שקטים ומסוגרים בעצמם במקום להיות מפגש אודיו שמתאפיין בבגאג'ים פתוחים ומוזיקה באויר המפגש היום ברובו היה מפגש סיגנון "ספריה עירונית" תהרגו אותי אני לא יודע למה ...גם עניין על האש התפוצץ לו ורבים החלו לפרוס כנפיים ולעוף ..המפגש לדעתי היה כוזב עד מאד במילה אחת "אכזבה" אני ממש מבואס ממה שהיה היום..[הרבה חברה טובים לא הגיעו/הבריזו היום לעומת מפגשים קודמים. בכל אופן נועם אחי אתה יצאת מלך וגבר והלוואי וכולם היו כמוך ואני בכלל לא כועס עלייך..

בסוף אני אופיר ליאור ליטל ועוד כמה נחמדים[הבחור עם הקליאו וחברתו הנחמדה והבחור הנוסף עם הקליאו B מצטער ששכחתי את שימכם] בכל אופן כל אילו נישארו ודיברנו כשעה וחצי והיה נחמד ..לאחר מכן בעיקבות הפיצוץ של עניין על האש/ החלטנו כל מי שנישאר ללכת לסעיד באור יהודה לאכול ..נסענו שיירה ..אני באמצע הדרך איבדתי את השיירה והחלטתי לחזור הבייתה גם ככה היתבאסתי מכל היום.

בכל אופן כל הכבוד לאיל שלנו שהבטיח להגיע ובאמת הגיע כך גם לתומאס שבא במיוחד מבאר שבע .

אני לא יודע מה איתכם אני ממש לא אהבתי מה שהיה היום ..ממש שונה בפאזה מהמפגש הקודם שלשם שינוי היה מוצלח ומהנה הרבה יותר וכל מי שהיה בו יוכל להעיד על כך.

לגבי התמונות והצילומים אני ממש מתנצל אבל היום ממש לא היה חשק לצלם אז הבאתי את המצלמה שלי לליטל שצילמה מה שבא לה בכל מקרה אחרי 4 דקות ניגמרו הסוללות במצלמה ולכן היא לא המשיכה לצלם ולכן התמונות לא משהו ...

מקווה שנהנתם[מילה גדולה מדיי] אבל עד כמה שיכולתם..

שלכם

המאוכזב.

http://pctip.co.il/upload/P6181344.JPG

http://pctip.co.il/upload/P6181351.JPG

http://pctip.co.il/upload/P6181350.JPG

http://pctip.co.il/upload/P6181346.JPG

P6181338.JPG

P6181339.JPG

P6181341.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף אני לא יודע איך היה המפגש הקודם אבל במפגש הזה היו הרבה אנשים. כשיש הרבה אנשים קשה לפעמים "להיפתח" ולדבר ובדרך כלל יש מספר גדול של קבוצות קטנות מאשר קבוצה אחת גדולה יחסית. כמו שאמרתי בעבר אני אישית אוהב מפגשים מצומצמים יותר בדיוק בשל הסיבה הזאת ואז גם אפשר להקדיש יותר זמן לכל אחד ולדבר כמו שצריך. הפעם בגלל שביליתי את רוב הזמן ברכב זה פחות הפריע לי ודווקא נהנתי.

• תוכן חדש...