Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרקורד הבעייתי של כל המנועים הקודמים לא משאיר הרבה אמון במנוע ה חדש

ה 4x4 של פנדה דור 1 הצליח הרבה מעבר למצופה בגלל יכולות בשטח. יכול להיות שמשפחות צעירות שאוהבות לטייל והיום נוסעות בסובארו היו פוזלות פנדה.

תכלס הרוב לא באמת צריכים 4x4 אבל לפעמים זה מגניב

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 43 דקות, yossiaviel כתב:

אין לי שום בעיה עם האמינות של ה-C3.

הוצאתי מהם התחייבות בכתב, שעל כל תקלה משביתה,[אם תהיה כזו בכלל], אני זכאי לקבל על חשבונם רכב שכור, מאותו רגע שזה יהיה במוסך. לתקופה של 3 שנים.

מלבד ה-5 שנות אחריות, והטיפולים חינם, גם בטרייד יש לי בחירה חופשית על איזה רכב ארצה להחליף. כל רכב שיש לקבוצה להציע. כולל חשמליות .לא חייב סיטרואן. 

אז איפה הבעיה עכשיו ?

לא טענתי שיש בעיה. 5 שנים אחריות זה לא רע. זה כבר יותר זמן זמן לדעת אם יהיו בעיות ולהחליף את הרכב במידה וכן(בהנחה ואתה קונה לטווח ארוך). 

פשוט לקנות את אותו רכב בתחפושת(מגניבה ויחודית ככול שתהיה) , לשלם יותר ולקבל 3 שנים אחריות, זה כבר גלולה גדולה מדי לבליעה. 

ואגב, כניראה שבאירופה חושבים את אותו דבר וברוב המקומות הפנדה זולה יותר מאשר הסי 3. מניח שזה עניין של הקצאה קטנה לישראל, או רצון למקסם את כול המתלהבים.

פורסם
לפני 11 דקות, סולל הדרך כתב:

4x4 של פנדה דור 1 הצליח הרבה מעבר למצופה בגלל יכולות בשטח

ובשלג בעיקר. בימי הטרום בקרות זה היה יתרון מוחץ

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, yulianx כתב:

זה מנוע חדש, איזה רקורד בעייתי?

מה שנקרא, חוסר אמינות לא מוכחת.

לפני כשעה, yossiaviel כתב:

אין לי שום בעיה עם האמינות של ה-C3.

הוצאתי מהם התחייבות בכתב, שעל כל תקלה משביתה,[אם תהיה כזו בכלל], אני זכאי לקבל על חשבונם רכב שכור, מאותו רגע שזה יהיה במוסך. לתקופה של 3 שנים.

מלבד ה-5 שנות אחריות, והטיפולים חינם, גם בטרייד יש לי בחירה חופשית על איזה רכב ארצה להחליף. כל רכב שיש לקבוצה להציע. כולל חשמליות .לא חייב סיטרואן. 

המניפסט מרשים וכלקוח מגיע לך כל הכבוד בלי טיפת ציניות שהצלחת לקבל זאת!

לפני כשעה, yossiaviel כתב:

אז איפה הבעיה עכשיו ?

אצל זה שירכוש ממך ולא יקבל את כל הטוב הזה...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 38 דקות, פריג'י כתב:

אצל זה שירכוש ממך ולא יקבל את כל הטוב הזה...

וזה לא מה שלוי יצחק אמר פעם ?

ציטות:

"נהג שמח פעמיים – פעם כשהוא קונה מכונית ופעם כשהוא מוכר אותה."

• אהבתי 1
פורסם

כנראה שהוא לא נהג בחייו על מכוניות מהנות, שכן נהג כזה - נהנה יותר מפעמיים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, yossiaviel כתב:

כל הרכבים הללו אומנם נמכרו מתחת ל-40000 ק"מ

בקיצור, אתה קונה רכבים חדשים בלבד ומחליף לפני תום האחריות. בנסועה כזאת לא מגיעים אפילו להחלפת צמיגים או מצבר, לא חוכמה.

זאת אומרת, אחלה שיטה למי שיכול, אבל לא חוכמה.

גם דייהו סופר רייסר הפגינה אמינות מושלמת ב-40,000 הראשונים. אפילו המצמדים בפוקוס דור שלישי מגיעים למספר הזה בלי בעיות (הגומיות בדלתות לא...)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 28 דקות, hans כתב:

בקיצור, אתה קונה רכבים חדשים בלבד ומחליף לפני תום האחריות. בנסועה כזאת לא מגיעים אפילו להחלפת צמיגים או מצבר, לא חוכמה.

שים לב טוב טוב.

העליתי דוגמאות של רכבים שהיו לי לפני שנים רבות אחורנית.

רובם הגדול זה היה אפילו לפני שנת 2000 בכלל..

כל זה היה בתקופה שעוד גרתי בחיפה.

את ה-ASX מכרתי ב-סוף אוגוסט 2025 עם כמעט 50000 ק"ם, לאחר 4.5 שנים .

רוב הנסיעות שלי הנוכחיות הם באילת, ופעם בחודשיים שלוש, נסיעה לכיוון המרכז\צפון . 

אבל כן, אני אוהב להתחדש כל 3-4 שנים. לא משנה כרגע באיזה סוג רכב.

וגם טויוטה RAV4 הייתה בתפריט. אבל לא בא לי לקנות אמינות, בכסף רב, ולשלם מחיר מופרז על רכב כמעט ערום מאבזור, ולפרנס יבואנים חזיריים כאלה ואחרים עבור סמל כל שהוא.

נראה לכם הגיוני שדגמים של לנד קרוזר, יעלו אותו דבר או הרבה יותר, מאשר ה-LAND ROVER DEFENDER למשל ? וכי למה? מחלקים את הסמל בזהב 14K ??

את ה-C3 בחרנו אני ואשתי, לאחר הרבה חפירות בפורומים שונים. 

נכון. אני כרגע סוג של "שפן נסיונות" של קדמת הטכנולוגיה תוצרת צרפת, כאשר היא מורכבת בכלל בציכיה. 

התוצרת הזו היא בעלת מוניטין גרוע והיסטוריה עלובה. לקחתי את כל זה בחשבון. אתם לא מחדשים לי שום דבר. פיורטק זה לא היה רק רצועה. היה גם נזילות שמן מהטורבו, ועוד דברים. 

כמו שכתבתי מקודם, כל הליין הנוכחי שלהם,[כ-22 דגמים שונים], משתמש באותם מכלולים בדיוק. שהם חדשים לגמרי. כרגע זה המבחן הכי גדול של PSA. 

הצלחה, או שזה יהיה סוף הסרט שלהם. 

אני אופטימי מטבעי. גם לגבי עניין הרכב הזה. 

ובכלל, מה יש לי להפסיד כאן ? אחריות ארוכה יש. טרייד אין יש. טיפולים חינם גם.

ולמרות כל מה שנאמר, אני מרגיש שעשיתי אחלה עיסקה. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

לא הבנתי איך מכל הרכבים שהיו לך התדרדרת ל asx בנאלית?

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

קניתי את ה-ASX כמה חודשים לפני התפרצות הקורונה בארץ. ב 2021 ינואר.

בתור לקוח חוזר בפעם המי-יודע-כמה של כלמוביל, קיבלתי עליה גם הנחה יפה, גם 3 טיפולים חינם, ופריסה ל-36 תש" שווים ללא ריבית כלל עבור 100K.

[למרות שלא הייתי צריך הלוואה, לקחתי. זה היה כדאי].

העיסקה הייתה משתלמת. מאוד.

בסוף חזרתי אליהם ב-סוף יולי אם אני זוכר נכון, 2025, ולקחתי את ה-JAECOO בנזין. 

היה לי קצת קשה להיפרד מה-ASX.

אבל היו דיבורים באולם תצוגה: "מה אתה צריך 2 רכבים?" "פעמיים ביטוח" "פעמיים טסט"   "בלי אחריות...רצות שמועות על ה-FCM" ועוד משפטים כאלה "משכנעים" .

הם לקחו ממני את הרכב והחשיבו אותו 1000 שקל מעל המחירון. כן שמעתם נכון.

אחרי שהרכב כבר היה ברשותם הוא נמכר דרך "כלמוביל-טרייד" ב-9000 מעל המחירון ללקוח שרק חיכה לו . קיבל רכב במצב חדש. ללא אף שריטה, או סימן של פתיחת דלת. גם וויתרו על בדיקת הרכב.

סטינו קצת מהנושא כאן. קבוצת PSA .

הסיטרואן כנראה תישאר איתנו כמה שנים טובות. מקווה ש ה-הימור שלקחתי היה משתלם. כל מה שיהיה עם הרכב, כמובן זה ירשם. לחיוב וגם לשלילה.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, yossiaviel כתב:

ובכלל, מה יש לי להפסיד כאן ? אחריות ארוכה יש. טרייד אין יש. טיפולים חינם גם.

ולמרות כל מה שנאמר, אני מרגיש שעשיתי אחלה עיסקה. 

אני שמח שזאת התחושה שלך. הכי חשוב. תהנה מהאוטו. 

אני נוהג בדיוק כמוך, קונה רכבים חדש מהחברה. עם זאת, המחיר זה מן הסתם ירידת ערך.. וחלילה אם תהיה בעיה כלשהי שמשביתה את האוטו, אני חושב שהאמון שלי במותג ייפגע. 

ועוד משהו, אני יכול לשתף שאני נוהג ברכבי VAG החל משנת 2000. אז סיאט איביזה ידנית שנת 2000. כבל קלאצ' נקרע פעם אחת. מנגנוני החלונות היו נדפקים.. והידיות הפנימיות של הדלתות, היו מתקלפות והוחלפו באחריות (אני מדבר על אוטו שהיה אצלנו לפחות 4 שנים, חדש מהחברה). 

אבל חוץ מזה, האוטו היה מצוין. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

שוב, בוא נפריד בין הדברים.

לקנות כל פעם חדש זאת שיטה נהדרת כדי *להימנע* מבעיות אמינות כי אפילו מכוניות עם כשלים תכנוניים לא באמת מתקלקלות ב-3 השנים הראשונות של הרכב (ואם יש תקלה למרות הכול, היא מטופלת באחריות). זאת שיטה שבאמת מאפשרת ליהנות מרכב מאובזר ולא לסבול בטויוטה.

אבל השיטה לכשעצמה לא מאפשרת למדוד אמינות או לדרג אמינות. זה כמו חווייה של כתב רכב בהשקה, אתה עוצר לפני שמתגלה האם הרכב בנוי לטווח ארוך או לא. 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא דובים ולא פנדה. 

ובאמת - זה לא רכב מיני. זה סופר מיני בגודל של הפונטו שהוא C3 עם הנעה ללא מפתח שעליה משלמים עוד קצת. מעניין אם המושבים והמתלים הם כמו ב C3 החדשה או ששמרו את זה רק לה. אם זה רק ב C3 אז היא עדיפה בהרבה כי זה די GAME CHANGER. היבואן בארץ גם משתמש בשם פנדה אבל זה GRANDE PANDA. הפנדה הרגילה עדיין מיוצרת באיטליה למיטב ידיעתי אבל גם זה אמור להיפסק. חבל שהיא הגיעה לפה בכמויות יחסית קטנות והופסק השיווק שלה.

לי היתה פנדה שחורה חדשה ב 2011 (בעקבות שרשור של יוליאן) שקניתי במבצע שעשו בזמנו, היא עלתה 60 או 65 אלף שח ונהניתי ממנה מאוד. כשרציתי להחליף הכוונה היתה להחליף לפנדה מהדור החדש עם מנוע 0.9 טווין אייר אבל השיווק של הרכב עם המנוע הזה בארץ הופסק שניה אחרי שהתחיל אז "קפצתי" לאבארט. הגרנדה פנדה החשמלית לא תגיע? אהבתי שכבל הטעינה שלה נשלף מהחזית ומתקפל כמו צינור השקייה. זה קונספט נחמד מאוד.

פורסם
לפני 5 דקות, dr6633 כתב:

הפנדה הרגילה עדיין מיוצרת באיטליה למיטב ידיעתי אבל גם זה אמור להיפסק

ב 2024 האריכו את הייצור שלה ב 3 שנים זאת אומרת עד 2027 כרגע. יכול להיות שיאריכו עוד.

• אהבתי 2

פורסם

לא ידעתי שיגיע לארץ.

הרכב פשוט חמוד ברמות,נוסע טוב תיבה טובה גם בפקקים ביחוד ביחס לגיר רובוטי.

מרווח פנימי סביר פלוס.תא מטען גדול יחסית לסגמנט,מושבים נוחים ואיכות הרכבה נראת טובה.

מרגיש ממש עדכני עם כל מערכות הבטיחות והחשוב ביותר שהם לא מפריעות.

ממש חבל שהתמחור לא אטרקטיבי.

למי שהרכב תפור עליו זה לזוגות צעירים עם עד ילד.נוסע מעולה גם בעיר וגם בכביש מהיר.

צריכת הדלק הייתה כ15 קמ לליטר בתנאים קשיים כבישים הררים ופקקים של אזור אמלפי.

בקיצור, במידה ויבוצע מקצה שיפורים במחיר הרכב יכול להיות ממש להיט.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...