Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו וואו וואו! ירידת מחירים פשוט מטורללת! בלתי נתפס שברו את השוק של הרכבים האלה לגמרי. 

אין לי כוח להעיר את כל לוחמי הקפיטליזם אבל וואלה זה הזוי עד כמה יש כל כך הרבה בשר לחתוך בו אם הם רוצים. המחירים האלה שאנשים עד כה שילמו מחוסר ברירה הם ממש לא גזירת גורל למרות המיסוי המטורף במדינה שלנו. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אין חדש תחת השמש. פשוט המחירים אחרי הנחה הפכו למחיר הרשמי. אף לקוח לא שילם את המחיר הנקוב, וגם עכשיו לא בטוח שזאת המילה האחרונה.

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה רוצה לאמר לי שלקוח שהתעניין ב M3 ניגש לסוכנות התמקח קצת וקיבל 235 אלף שקל הנחה? שמע אין לי ניסיון בכלל עם רכבים ברמות מחירים כאלה אבל אני ממש בספק. 

וגם אם זה נכון (שאני בספק) ומה עם זה שלא יודע להתמקח באותה רמה וחשב שדפק את המערכת אחרי שקיבל ״רק״ 100 אלף הנחה למרות שזה נשמע לכל אדם סביר המון. אז בעיקרון הוא השאיר להם לפחות 135 אלף שקל מתנה על השולחן?

שמע זה כבר לא השטויות שרצות בקבוצה של הברז שזה הוציא 5 אלף שקל הנחה אקסטרה על חבר שלו, זה רכב שלם נוסף שהופסד בעת הקניה. 

אז כן בשוק היוקרה יש הנחות נדיבות יותר אבל לא חושב שברמה הזאת של מאות אלפי שקלים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

למה אתה מתפלא?

להבדיל אלף אלפי הבדלות,באאודי לדוגמה,המחירים מנופחים מאז ומתמיד,אנשים מחכים למבצעים,ופתאום יש הנחות על חבילות איבזור יקרות (מתחיל בעשרות אלפי שקלים,כן כן)

אז הגיוני שברכבים יקרים יותר יהיו הנחות גדולות יותר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בגדול ערוצי היבוא חוגגים וככל הנראה לדלק מוטורס נמאס…

אז על הדרך הם פוגעים בלקוחות שכן קנו, אבל כעת הם מנסים להיות תחרותיים יותר ולגרום ללקוחות שפזלו לרכוש ביבוא סדיר.

לדעתי רוב רכבי הm שהגיעו ארצה בשנים האחרונות (דור הg) הגיעו בייבוא מקביל/אישי

היבואן שהביא לי רכב חדש ממש לפני כמה שבועות, שלח לי שהוא יכול להביא m2cs חדשה ב670,000₪ וזה מחיר טירוף שהוא עדיין מרוויח בו.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, zvit כתב:

המחירים אחרי הנחה הפכו למחיר הרשמי

אני מניח שיש לך על מה להתבסס, אם כי מהיכרות עם עסקאות קניה של -

גנסיס GV80 

GLE350

M5 קומפטישן

בחמש השנים האחרונות, ראיתי הנחות של עשר אחוז מהמחירון בערך, לא יותר.

והמדובר באנשים שיודעים להתמקח (סמנכ"ל חברת בניה, ועו"ד של החברה.)

מעניין.

עריכה אחרונה על ידי M H
  • אהבתי 1
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני שעתיים, ezuf כתב:

למה אתה מתפלא?

להבדיל אלף אלפי הבדלות,באאודי לדוגמה,המחירים מנופחים מאז ומתמיד,אנשים מחכים למבצעים,ופתאום יש הנחות על חבילות איבזור יקרות (מתחיל בעשרות אלפי שקלים,כן כן)

אז הגיוני שברכבים יקרים יותר יהיו הנחות גדולות יותר.

עשרות אלפים בהנחה על חבילות אבזור יקרות זה לא 235 אלף שקל הנחה על רכב fully loaded כמו M3 Competition. אני לא בקהילות של רכבי M רק הם יודעים לאמר עד כמה הבשורה פה משמעותית אבל בתחושה שלי לא יכלת לפני חצי שנה לקפוץ לסוכנות של דלק מוטורס ולקבל כזאת הנחה על ה M3 שלך, אשמח לשמוע אחרת אם מישהו יודע. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי נסיון עשיר במכירות של ציוד שעולה ללקוח עשרות אלפי דולרים, וגם קרוב למאה אלף דולר.

כשאתם רואים הנחה כזו, זה אומר שהיצרן נתן ליבואן גם כן הנחה עמוקה. בשביל להעיף מלאים, לפרסם, ולהראות שיש לפעמים מבצעים כאלה ולהדליק את השטח. להתסיס את השטח, בלגן.

יבואן לא עושה הנחה מטורפת כזו על דעת עצמו בלבד.

• מעניין 1
פורסם

מישהו שם לב לאבסורד שנוצר?

M4 זולה יותא מ-M440 

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רוצה להאמין שיהיה תיקון חד למחירי המשומשות מטה.

יכול להיות שבקרוב M2 2020 תתומחר כמו מיאטה 2022?

וזה כמובן יטלטל את שאר שוק רכב הספורט.

Just now, o.r כתב:

רוצה להאמין שיהיה תיקון חד למחירי M המשומשות מטה.

יכול להיות שבקרוב M2 2020 תתומחר כמו מיאטה 2022?

וזה כמובן יטלטל את שאר שוק רכב הספורט.

פורסם

בוודאי שאכפת לו. הכל עניין של ציפיות.
אם היא עומדת בציפיות זה לא יפריע לו.
אם הוא קם בבוקר ומגלה שנמחקו לו 200k מהשווי כי היבואן חתך את המחיר באגרסיביות הוא יתעצבן מאוד.

• רעיון טוב! 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מניח שיש לדלק מוטורס את כל הפרטים של רוכשי הM למינהם בשנה האחרונה, איזה הנחות הם קיבלו והאם הם באמת שילמו הרבה מעל מה שקורה עכשיו

ואם צריך מניח שבצורה זו או אחרת יפצו את חלקם מעט על מנת לשמור על השקט ולקוחות היוקרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, llaavvii כתב:

מניח שיש לדלק מוטורס את כל הפרטים של רוכשי הM למינהם בשנה האחרונה, איזה הנחות הם קיבלו והאם הם באמת שילמו הרבה מעל מה שקורה עכשיו

ואם צריך מניח שבצורה זו או אחרת יפצו את חלקם מעט על מנת לשמור על השקט ולקוחות היוקרה.

מסכים איתך, אבל הכל כפוף למה שהיצרן יגיד להם לעשות. מניח שאם היבואן ידבר עם היצרן לגבי זה הם יקבלו הטבות משמעותיות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...