Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע של חוסר עירנות, שפשפתי את הרכב(פיקנטו, לא יודע איזה שנתון, נראה לי 2016) של השכן בחניה.

כמובן שעדכנתי אותו ושלחתי אותו לבדוק לגבי תיקון היכן שירצה ואני אשלם לו עבור כך.

הוא חזר עם הצעה של 1200 שח

לפני שאני מעביר לו את הכסף, רציתי לבדוק האם המחיר הוא הגיוני עבור המכה בתמונה?

IMG_3520.jpeg

פורסם

כן, צבע עם תיקון המעיכה הגיוני.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Aizenberg כתב:

לפני שאני מעביר לו את הכסף, רציתי לבדוק האם המחיר הוא הגיוני עבור המכה בתמונה?

יש היום לא מעט פחחים שעובדים עם ווטסאפ, שלח את התמונה הזאת לכמה פחחים בווטסאפ ותקבל מהם הצעת/הערכת מחיר עבור עבודה כזאת וכך יהיה לך אינדיקציה לגבי המחיר שאמר לך השכן,בהצלחה

אגב, אני מכיר לא מעט אנשים שלא היו בכלל מתקנים פגיעה כזאת וחיים עם זה בשלום, אבל זה כבר לשיקולך,בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 דקות, Camaro 92 כתב:

אני מכיר לא מעט אנשים שלא היו בכלל מתקנים פגיעה כזאת וחיים עם זה בשלום, אבל זה כבר לשיקולך,בהצלחה

תודה, אבל זה כבר עניין שלו, מה גם שמסביב לרכב יש לו מכות הרבה יותר רציניות 🤣

אני כמובן חייב לקחת אחריות. 

• אהבתי 1
פורסם

אם הוא לא באמת מתכנן לתקן תסכם איתו על פיצוי מוסכם ותגיד לו ''הרי בכל מקרה לא תתקן הכל''

קרה לי פעם בפקק היה בלימת פתע ו'נשקתי' לטמבון אחורי של ניסאן מיקרה 2014, סיכמתי איתה על פיצוי של 260 שקלים בלי שתתקן (היה רק פס צבע ללא מעיכה, הגיוני 600 על מעיכה לדעתי)

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...