Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגדיר נופש..

אם אתה מאלו שהחופשה היא הבית מלון והשירות - סיני זה לא בשבילך.

אם אתה אוהב להיחשף לתרבות מקומית, זורם וגמיש במחשבה - לסיני יש קסם להציע לך.

החל מהחוסר קליטה, השאנטי, צלילה מתחת למים, נסיעות בארגז בטנדר או סתם להסתובב מסביב.

אני בכל פעם שנסעתי לסיני זה היה מחמישי בערב עד מוצאי שבת, לא הייתי לוקח חופש במיוחד לחופשה לסיני.

בתאריך 15.2.2026 בשעה 20:45, yahaga כתב:

להבהרה, שרם אלשיח' שונה משאר החוף בסיני. אין דינה כדין דהב ושאר החושות החביבות על הישראלים. מדובר בעיר תיירות סגורה ומאובטחת שיש בה מלונות ברמות שונות, הכל כלול והכל על החוף. ככלל, לא משנה להם מי התייר. לגבי הגעה לארץ, הנסיעה דרך טאבה באמצעות שאטל או מונית מקומית. עניין של שעתיים וחצי עד שלוש לכל כיוון. אין כיום טיסות בין שרם לתל אביב. הייתי בודק אם קיימות טיסות שכר מספרד לשקם.

הייתי באוגוסט בשארם, מפה ועד לקרוא לה עיר תיירות..

יותר כמו מזבלה מתפתח עם מלונות ורשתות עולמיות ברמת שירות מינוס 3 :D

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 15.2.2026 בשעה 00:22, Derish כתב:

אחד הקולגות שלי נתקע עם חבילת נופש בריזורט כלשהו בשארם אל שייח', והציע לי אותה בהנחה משמעותית

יופי של משפט אזהרה למשרד החוץ בזהירות ממגע עם סוכן זר.

מה אתה צריך את זה? סע לישראל/יוון/קפריסין או כל יעד באירופה. בתקופה כזו, אחרי אזהרות של משרד החוץ שלא לנסוע לשם, אתה יכול לשכוח מחילוץ במקרה של "תקלה" בטיול אם זה מדעאש או סתם שונאי ישראל. אני לא הייתי נוסע בתקופה הזו. אל תהיה תמים.

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 6 דקות, Michazzz כתב:

סע לישראל/יוון/קפריסין או כל יעד באירופה. בתקופה כזו, אחרי אזהרות של משרד החוץ שלא לנסוע לשם, אתה יכול לשכוח מחילוץ במקרה של "תקלה"

סיני כבר יותר בטוחה בתקופה הזו.

• מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 דקות, _DownLoaD_ כתב:

אם אתה מאלו שהחופשה היא הבית מלון והשירות - סיני זה לא בשבילך.

הייתי באוגוסט בשארם, מפה ועד לקרוא לה עיר תיירות..

יותר כמו מזבלה מתפתח עם מלונות ורשתות עולמיות ברמת שירות מינוס 3 :D

זו הסיבה היחידה ששקלתי ליסוע, בשביל חוויית הריזורט המפואר שמעולם לא התנסיתי בה. אז אתה אומר שגם את זה אין שם? 😏

פורסם

יש בשרם אלשיח' מס' מלונות של רשתות בינלאומיות כמו Four Seasons או Rixos שרמתם גבוהה. המחיר בהתאם. לפחות שתי רמות מעל מלונות "הכול כלול" המוכרים אצלנו.

פורסם

יכול להיות שרציונאלית וסטטיסטית ומכל בחינה מעשית, אין בעיה לנפוש בסיני. 

אבל אתה רוצה להיות בנופש בו כל הזמן תסתכל מעבר לכתף ותדאג מה עלול לקרות, גם אם סיכויי הסיכון להתממש נמוכים עד לא קיימים?

כל הזמן לחשוב, רק שלא יידעו שאני ישראלי...

לא נראה לי ששווה את זה.

• רעיון טוב! 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ומעדכן, למקרה שיהיה רלוונטי למישהו לקראת חופשת הקיץ הקרובה.

במהלך חופשת פסח האחרונה נפשתי בנוייאבה ולא הרגשתי עויינות כלשהי;

ההיפך הוא הנכון- בכל מקום פגשתי קבלת פנים נעימה ואירוח נדיב.

באחת הימים עשינו טיול יום ל-דאהב וגם שם טיילנו ללא בעיות מיוחדות.

למען הסר ספק, אני יהודי ישראלי ממוצא רוסי.

אם הכל יתנהל כמו שצריך, אמורים לנפוש במלון "הכל כלול" בשארם-א-שייח' באמצע אוגוסט.

• רעיון טוב! 1

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

תודה על העדכון, ויתרתי על ההזדמנות אך רשמתי לפניי לפעם הבאה.

נ.ב. למקרה שאתה גולש דרך אפליקציה ולא רואה את זה, יש לך בחתימה שני סרטונים שככה"נ הוסרו מיוטיוב ולכן מופיעים כמרובעים שחורים.

פורסם

לדעתי האישית, אחת הטיפשויות הגדולות זה לנסוע למקום שאליו יש אזהרת מסע.
אז מה.
אז מה אם נסעת וחזרת בשלום?
ואם כן היה קורה משהו?
אז המדינה (שזה גם אני) צריכה לעשות שמיניות כדי לחלץ אותך, כולל לסכן אנשי ביטחון וחילוץ.
לא הוגן. לא פייר. די אגואיסטי.
בשביל מה יש משרד רציני שמוציא אזהרות כאלה, אם יש צורך?

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 53 דקות, ירחמיאל כתב:

בשביל מה יש משרד רציני שמוציא אזהרות כאלה,

מה רציני באזהרה שנמשכת כבר 22 שנה ברצף?

פורסם (נערך)

וזה גם לא שהמדינה מציעה לחתום על איזה טופס שחרור מאחריות ביציאה, כן? פשוט הוציאו אזהרה וזהו, לכאורה עם מדינה שישראל ביחסי שלום איתה, ללא הסברים נוספים. 

יכול להיות שמדובר באיום אמיתי, אבל קשה שלא לחשוד באינטרסים סמויים של משרד התיירות ובעלי העסקים הרלוונטיים. 

חוץ מזה, מאז שחילצו את טננבאום אני חושב שכל הכללים המוסריים בנושא הזה כבר בטלים. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • תוכן חדש...