Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כשיש לנו סיר נירוסטה עם לכלוך עקשן, לרוב הרתחה של מים עם מעט אבקת כביסה, במשך כמה דקות, פותרת את הבעיה.

כמובן שלשטוף היטב עם סבון כלים, אחרי הטיפול.

אהה... ועוד משהו. 

משתמשים רק עם כפות עץ. לא עם פלסטיק ולא עם סיליקון. 

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעדכן על הסרה של הפלסטיק עם משייף ציפורניים נקי בהתחלה ואז ברזלית, מנסה להכין אורז שוב

IMG_20260130_132752.jpg

IMG_20260130_132755.jpg

לפני 17 דקות, אורי מ. כתב:

משתמשים רק עם כפות עץ. לא עם פלסטיק ולא עם סיליקון. 

מסכים אבל חטאתי ולא עשיתי ככה פעם בעבר

פורסם

משעשע הדיון.. 

אני משתמש בסוטז' נו סטיק 28 ס''מ. 2 כוסות אורז וארבע כוסות מים. כף אבקת מרק. מרתיח מים הקומקום. בינתיים מטגן האורז. אחרי מים רתחו מוסיף לסיר עם אבקת מרק. אש נמוכה, עשרים דקות מוכן. אוהד

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אל תערבב אורז בזמן בישול, זה גורם לו סתם להיות דביק. 

ובחייאת, תעשה טובה לעצמך, אל תתעסק עם סיר שנגע בו פלסטיק. או כול מיני המצאות של ניקוי באצטון , משחק שיניים או אקונומיקה. עזוב אותך משטויות שעלולות לזהם את הגוף שלך ברעלים. 

סיר נירוסטה עולה 100 שקל ויחזיק 5 שנים. לא שווה להשקיע שקל וחצי בחודש בשביל לא לבשל אורז עם רעלים? 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 20 דקות, davemustaine87 כתב:

סיר נירוסטה עולה 100 שקל ויחזיק 5 שנים. לא שווה להשקיע שקל וחצי בחודש בשביל לא לבשל אורז עם רעלים?

לגמרי אעשה את זה שבוע הבא, הייתי צריך להכין עכשיו גם

פורסם
לפני 39 דקות, davemustaine87 כתב:

סיר נירוסטה עולה 100 שקל ויחזיק 5 שנים.

למה 5 שנים? 

יש לנו סירי נירוסטה בני יותר מ-40 שנה. 

לעניות דעתי עדיף לרכוש פעם אחת סיר איכותי, מאשר לחפש "מציאה" שמחזיקה 5 שנים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 57 דקות, davemustaine87 כתב:

סיר נירוסטה עולה 100 שקל ויחזיק 5 שנים.

אני לא בטוח בזה, אבל סיר איכותי בהחלט יחזיק הרבה יותר מחמש שנים. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

Lice cookel!

מילארד סינים ועוד כמה עשרות מיליוני יפנים וקוריאנים לא טועים.

היה לי בזמנו איזה אחד פשוט להחריד מעלי, תיפקד נהדר עד שאשתי השמידה אותו,

הוחלף בזבל שנקנה בארץ שהשמיד את עצמו לדעת תוך חודשים ספורים,

ובפעם השלישית עשיתי את המעשה הנכון והזמנתי מעלי שיאומי יחד עם הדרכה קפדנית לאישה. עם תצוגה כמו שצריך, ואפליקציה למי שרוצה (מטומטם אבל זה מה שיש היום בשוק).

אני דוגל באורז אסייאתי (לשטוף הרבה, לבשל בלי תבלינים ושמן בכלל), אשתי מאלה שמטביעות את המסכן בשמן, הסיר עושה גם וגם ואפילו מג'דרה.

ללחוץ ולשכוח את כל הריבים המטופשים באינטרנט הישראלי מסביב לנושא שפתרו באסיה עוד לפני 40 שנה. מדובר במכשיר שמשנה לגמרי את התהליכים במטבח, 8 מתוך 10 בסולם מדיח.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מכין אורז בפיירקס במיקרוגל.

למדתי את זה מסבתא עירקית 

אף פעם לא נשרף

תמיד יוצא טוב

כוס אורז.

חצי כפית מלח

שמן קצת יותר מכף

2 כוסות מים

להכניס למיקרו ל20 דקות בפיירקס סגור.

תמיד מצליח.

לשים לב שצריך להיות פיירקס בערך פי 4-5 מהאורז היבש.

כי הוא תופח ולמים יש נטיה לגלוש.

• מעניין 1

.

פורסם
לפני 18 שעות, גולדן191 כתב:

מחמם סיר על אש הכי גבוהה, לדקה, שם כף - כף וחצי שמן זית, מטגן אורז בסמטי או פרסי, מוסיף מלח, 1.5 כוסות מים בטמפ' החדר, מביא לרתיחה, מוריד לאש קטנה ומכסה בערך 17 דקות, משאיר מכוסה 5 דקות לא על הכירה החמה.

ג'ונם, אש הכי גבוהה (בלי כלום בסיר ?) - והרסת את הציפוי נונ-סטיק (אם זה נירוסטה - לא רלוונטי).

אני עושה אורז בסיר הכי פשוט עם נונ-סטיק (כזה שלא שרפו את האמא שלו) ויוצא מצויין. לא נדבק שום דבר.

מחממים שמן על אש בינונית (כל אחד וכמה שהוא אוהב, יש כאלה ששמים כמויות מיקרוניות של שמן ויש כאלה שיותר). אורז זה דבר שאוהב מלח ושמן.

כוס אורז 1

1.5 כוסות מים רותחים (מי שאוהב את האורז רך יותר - 1.75 כוסות)

כפית מלח 1 על כל כוס אורז.

אחרי רתיחה להוריד לאש הכי נמוכה (ושעדיין יש ביעבוע קל בסיר) ל-18 דקות.

סה-טו.

אל תתווכח עם ג'ונם, יש לי דוקטורט בנושא.

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 31 דקות, גולדן191 כתב:

הכי נירוסטה שיש...

ואכן, מחמם את הסיר לפני ששם שמן, וממשיך לחמם קצת...

נהדר.

בשביל מה להכין אורז בסיר נירוסטה ?

כל ה"רייס קוקר"ים שהמליצו לך כאן - כולם זה סיר נונ-סטיק. זה לא יותר מקערת נונ-סטיק עם גוף חימום (דיי חלש למען האמת) מתחתיו.

זה למה האורז גם יוצא טוב, החימום הוא עדין. כלום לא נשרף, אתה לא מטגן שום דבר, פשוט זורק הכל בפנים עם מים רותחים ובזה זה נגמר.

תחסוך לעצמך עוד מוצר חשמלי בארון.

סיר נון-סטיק, קצת שמן, אורז כפי שנאמר (מעדיף אורז יסמין, יש לו ארומה וטעם שאין באחרים) ביחס של 1:1.5 או 1:1.75 מים רותחים, כפית מלח, הרתחה זריזה וירידה לאש נמוכה 18 דקות סיר סגור כמובן.

זהו.

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דווקא אצלנו בבית הרייס קוקר עבד הכי הרבה עד שנהרס. הרבה יותר מכל מכשיר אחר. אבל אצלנו אוהבים אורז מכל מיני סוגים ומנות. מכינים סושי על בסיס קבוע וכדומה. תוצאה אחידה ומושלמת בכל פעם. 

• רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...