Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

זה אמיתי הדבר הזה? באמת יש אנשים שנוהגים באוטומט עם 2 הרגליים?

ברור. חלקם אפילו יודעים מה הם עושים עם הרכב…

בגדול זאת הדרך בה נהגי מרוץ נוהגים. אפילו כשהיה עדיין קלאץ׳ במכוניות מרוץ…

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואלה. לא ידעתי את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

עד כה ב-95 אחוז מהמקרים שתועדו בהיסטוריה של ״הרכב האיץ בעצמו״ - הסתבר שהגברת התבלבלה בדוושה.

מבין 5 האחוז הנותרים 4.999 זה שטיח (לא מקורי)שנתקע, ואת ה-0.001 אני משאיר לטובת הספק והצ׳יזבטים או כשלים אמיתיים.

אז בגלל זה טויוטה שילמה מיליארדים לפני 10 שנים?

מספיק לעבור על המאמר בוויקיפדיה לגבי תופעת ה- SUA. לכן למרות שרוב הנפגעים אכן נפגעו בגלל בלבול או טעות שלהם, בהחלט היו מקרים בהיסטוריה ששטיחונים (מקוריים) או בעיה בפדל/מערכת גרמו לתאונות. בגלל שכל כך קשה להוכיח שהתופעה נגרמה על ידי הרכב ולא הנהג, הרבה חקירות בנושא נסגרו עם מסקנות חלקיות.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_unintended_acceleration

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

וואלה. לא ידעתי את זה.

תראה את סאבין שמידט תנצב״ה מראה את זה בנורבורגרינג. עם פורד טרנזיט. ידני. אבל שוב, היא די יודעת מה היא עושה…

• אהבתי 3
פורסם
לפני 22 דקות, garicho כתב:

ברור. חלקם אפילו יודעים מה הם עושים עם הרכב…

בגדול זאת הדרך בה נהגי מרוץ נוהגים. אפילו כשהיה עדיין קלאץ׳ במכוניות מרוץ…

שאלת תם: אחך מסודרות דוושות הבלם שלהם? מימין או מול רגל שמאל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

שאלת תם: אחך מסודרות דוושות הבלם שלהם? מימין או מול רגל שמאל?

כמו ברכב רגיל, ימין גז שמאל ברקס.

פורסם

ֶמבחינת המיקום יחסית לנהג. האם שתי הדוושות מימין כמו ברכב שגרתי או שהן מותאמות לנהיגה בשתי רגליים, או בהתאמה אישית לנהג. בכל זאת, לא סדרת ייצור של קורולה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 53 דקות, SlowRide כתב:

זה אמיתי הדבר הזה? באמת יש אנשים שנוהגים באוטומט עם 2 הרגליים?

כן

Parking lot (2x04) - Breaking Bad Locations

• מצחיק 1
פורסם

הגיוני לנהוג עם שתי רגליים אולי שאתה במסלול.
אם אתה נהג לא מיומן ולא נמצא במסלול אין שום אבל שום סיבה בעולם שתנהג עם שתי רגליים.

סכנת נפשות.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שמעתי מכמה אנשים שעברו לנהוג בגיר אוטומטי בשנות ה-60 המאוחרות / 70 המוקדמות כשזה עדיין לא היה נפוץ, שהאינסטיקט הראשוני שלהם היה לנהוג עם שתי רגלים (ימין גז, שמאל ברקס)

• מעניין 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 20 שעות, tan tan כתב:

באופניים חשמליים כשלוחצים על המעצור המנוע מפסיק להאיץ 

ברכב חשמלי זה לא ככה?

או לפחות אמור להיות ככה?

ברכב חשמלי זה אכן ככה.

גם ברכב לא חשמלי מודרני (ברובם לפחות) יש בקרה על השילוב הזה ותקפוץ הודעת שגיאה + נורת חיווי - אך אני לא יודע להגיד אם המנוע יפסיק לייצר מומנט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

שמעתי מכמה אנשים שעברו לנהוג בגיר אוטומטי בשנות ה-60 המאוחרות / 70 המוקדמות כשזה עדיין לא היה נפוץ, שהאינסטיקט הראשוני שלהם היה לנהוג עם שתי רגלים (ימין גז, שמאל ברקס)

הגיוני כשאתה מורגל בנהיגה עם 2 הרגליים.

כל מי שעובר לרכב אוטומטי אחרי הרבה שנים עם ידני מחפש תעסוקה לרגל שמאל בכל עצירה ויציאה מהמקום עד שמתרגלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

אני... לא ימין-גז, שמאל-בלם.

אבל, אחרי 24 שנים של נהיגה רק עם גיר ידני, עליתי פעם ראשונה על רכב עם גיר אוטמטי, בולם לקראת רמזור עם רגל ימין (למה לבלום עם רגל שמאל? מה ההגיון?) ו... קצת לפני שהרכב נעצר אני לוחץ על דוושת המצמד (חובה לא? הרי הרכב יכבה לי), מכיון שהרי אין דוושת מצמד, אבל דוושת הבלם היא רחבה, רגל שמאל לוחצת בחוזקה גם על דוושת הבלם, והתוצאה היא בלימה שהיא מרגישה יותר כמו בלימת חירום מאשר בלימה רגילה.

טוב, כמובן שבבלימה הבאה, כבר ידעתי לתת לרגל שמאל לנוח.

לסיכום נראה לי שכנראה שאנשים לא ידעו להסביר את עצמם, לי לא מובן ההגיון של נהג שעבר מרכב ידני לרכב אוטמט, להתחיל לבלום עם רגל שמאל.

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 22 שעות, PASHUT כתב:

בעבר היה טסלה שאיבדה שליטה בסין והרגה 2 הולכי רגל על 200 קמ’’ש, וכמדומני שהיתה פריצת סייבר לטענתם (הסתובב אז סרטון) ששיפרו אבטחה.

בכל אופן זה מפחיד אם הכל עובד על כרטיס פיקוד שעלול חלילה לזייף.

כן היתה טסלה והיתה גם נהג עם רצון עז לשקר, כל הממצאים של טסלה לא מצאו תקלה ברכב, הרכב שלה היה "מאוד" מאובזר באביזרים אפטר מארקט (לא מוצא כרגע תמונה פנימית של הרכב) וכנראה דוושת התאוצה נתפסה בשטיח. 

טסלה לא חסינה לפריצות אבל משתתפת בתחרות שנתית לפורצים ונמצאת בחזית הפיתוח ומאוד מודעת לנושא ומשקיע הרבה מאוד כסף לנושא הפיתוח , בניגוד לחברות רכבים אחרות שבד"כ משתמשות ברכיבים של יצרנים אחרים ונושא החומרה/תוכנה/רכיבים מכאניים לא מתוכנן מהבסיס.

*לרכב חשמלי יש הרבה מאוד מומנט ממהירות 0 שהוא בד"כ תופס את הנהגים לא מוכנים.

**נהיגה עם 2 דוושות בנהיגה תחרותית נותנת אפשרות להשאיר את סל"ד המנוע (בנזין) בנקודה אופטימאלית תוך הפעלת בלמים והאטה לפני כניסה לפניה, מה שמאפשר יציאה מהירה יותר מהפנייה עצמה.

*** שימוש ב2 דוושות ברכב אוטומטי (חשמלי/בנזין/הברידי) הוא סכנת נפשות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קרה לי גם אחרי שכירת ידנית ל-4 ימים. אבל אף פעם לא בלמתי בשתי רגליים, סתם לחצתי על האוויר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...