Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בידוד דלתות

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, AUDIO KING כתב:

יש למגבר הזה DSP כל שהוא 

ממה שהבנתי מהכתוב הוא אחראי בעיקר על תיקוני זמנים 

עם זאת הקיט לא משנה מעבר לכך את איכות הסיגנל המקורי של המערכת ה OEM והוא לא כולל אקולציה מתקדמת 

אין בעיה לעבוד עם מערכת אפטר מרקט שמוציאה סיגנל איכותי פול ריינג למגבר הזה.

לפי המסמך שצירפתי קודם:

- תיקוני זמנים בהחלט קיימים.

- שיפור היענות באס.

- הפעלת הרמקולים האחוריים (אגב, לשאלת למה 6 ערוצים...) ו-EQ (לא ברור אם רק להם או לכל הרמקולים, כי מוזכר בנפרד בשני משפטים שונים שם. ואם רק לאחוריים, למה בעצם כשכבר השקיעו ב-DSP?!).

- התאמת עוצמות הרמקולים השונים לפי מיקומם.

לפני שעה, madmaxx כתב:

מתוך כל זה, בעיקר clarity. 

אמרת שיש קצת יכולות כיוון מהמערכת.

אתה יכול להעלות תמונות של ההגדרות ומה מכוון כעת?

אותו הדבר לגבי מה שציינת דרך האנדרואיד-אוטו (חוטי? אלחוטי?). וגם, מה מקור המוזיקה שלך משם? את הכיוונים אתה עושה דרך אותך אפליקציה של המוזיקה או נפרד? אתה שומע הבדלים?

כמובן, לענין הבידוד נטו, תתעדכן בשרשור החדש של @lanosforce

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני שעתיים, madmaxx כתב:

מתוך כל זה, בעיקר clarity. 

אם אתה מדייק בתחושות שלך לעומת מה שכתוב בגרף שתם העלה - החיבור בין בין המידריינג' לטוויטר ברכב שלך לוקה בחסר. 

או שהטוויטר לא באמת יורד מספיק גבוה או שהמיד נחנק נמוך מידי ברול אוף שלו - או שניהם... 

אבל מכאן ולרוץ ישר בהנחה שהתיאור שלך נכון - הייתי ממש שמח אם היית יכול להעלות מדידת RTA אפילו מאפליקציה פשוטה בטלפון שלך - אני לא אתייחס לשום דבר מתחת ל500 הרץ כי רוב המיקרופונים של הטלפונים לא באמת מסוגלים לקבל שם מידע אמין. 

ואם אפשר להתקין על מחשב תוכנת REW ולהשתמש במיקרופון USB טוב כמו UMIK-1 או לחבר כרטיס קול עם מיקרופון אפילו כמו ECM800 (ולהוריד מהאתר שלהם קובץ כיול כי התדרים הגבוהים יראו נמוכים מידי) - זה בכלל יהיה מצויין. 

אתה יכול גם לנסות להרגיע קצת את הטוויטרים - או עם כיסוי דש בורד שזה חומר שיבלע (יספוג) קצת מהתדרים הגבוהים - אבל אז גם יכול להיות שזה יהיה אנמי מידי ולאמר את האמת בימר עם כיסוי דש של "בית אבות" - לא הייתי עושה עוול כזה לרכב. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כאמור, אני לא ממש מבין בסאונד ואם אני מבין אתכם נכון, מקור הסאונד הרבה יותר חשוב מהרמקולים עצמם? מצד שני, הרמקולים המקוריים נראים לי כל כך זולים, שאני אפילו לא יודע אם יש טעם לדבר על "כיוון סאונד" כאשר אלו רמקולים כאלו. הם אמנם שדרוג מהמקור שהוא באמת ממש זול ברמה מביכה, אבל זה עדיין רמקול שויזואלית ובמגע מרגיש פשוט זול. 

פורסם
לפני שעתיים, madmaxx כתב:

מקור הסאונד הרבה יותר חשוב מהרמקולים עצמם?

תיבת פנדורה נוראית לפתיחה אבל בגדול - אפשר למצוא היום כל כך הרבה רמקולים ב"שקל ועשרים" שתכלס - עם סורס טוב, הגברה טובה, תשתית נקיה, התקנה ראויה וכוון טוב - הלסת שלך פשוט תישמט מהתוצאה. 

וכן רף האיכות הוא כאיכות הסיגנל - האות! משם זה מתלול כלפי מטה.

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראשית כל תודה לכלום. 

לאחר קצת חיפושים, מחשבות ובדיקות, הזמנתי סט morel IR BMW-42W. אם השלוב עם המגבר הנוכחי יעבוד טוב ואכן יהיה שיפור, יופי לי, אם לא, מצאתי גרסה חדשה/משודרגת של המגבר שמותקן אצלי עם אותם החיבורים בדיוק אך עם הספקים גבוהים יותר משמעותית (4X80W ו- 2X120W) ועם אפשרות לכיול DPS באופן חיצוני. אחזור לדווח :-) 

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

טוב, אז התקנתי היום את הסט של מורל, אני עוד צריך לחזור לשם כדי לסדר את הכבלים בצורה אסתטית  ומקובעת יותר ולהוסיף בידוד בהתאם לפוסט המעולה של lanosforce בנושא. 

כפי שכבר הבנתם מומחה לסאונד אני לא וכנראה שגם לא בעל שמיעה מוסיקלית במיוחד אז קחו את זה בחשבון. בשורה התחתונה די קבלתי את מה שרציתי, עם הסט הקודם תמיד הייתה תחושה של משהו קצת "מלוכלך" בסאונד (muddy) שמעו טוב אבל הסאונד לא היה נקי וזה בדיוק מה שהמורל הוסיפו למערכת, סאונד נקי יותר. אני עוד צריך לשחק קצת עם הגדרות EQ אך בסך הכל השיפור בהחלט מורגש, לא הייתי אומר שמיים וארץ, אבל בהחלט שיפור שמורגש היטב.  

אני מניח שברגע שאוסיף קצת בידוד לדלתות יהיה עוד שיפור מסוים ונדמה לי שעכשיו אני מתחיל להבין על מה אתם מדברים שמקור הסאונד והתקנה (בידוד) אלו הדברים החשובים יותר - למרות שאני לא רוצה להאמין בכך כי זה אומר שאני נכנס לעוד תחום בעולם הרכב שאין לו סוף :-). סביר להניח שבשלב כלשהו גם אתקין מגבר איכותי יותר עם שדרוג נוסף לשאר הרמקולים. 

רק לשם הרפרנס, הפעם האחרונה בה שדרגתי מערכת שמע זה היה כאשר הייתה לי פיג'ו 405, בימים שעוד היו מתקינים צ'יינגר בתא המטען וכמובן שגם פעם אחת גנבו את המחסנית עם כל הדיסקים :-) 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רכב פשוט מתוק ה405 

תתחדש - תהנה! 

אות נקיה - אחרת אל תטרח!

התקנה - תשתית חשמל ראויה, בידוד נכון! ויעיל!, מיקומים וזוויות לרמקולים שמנגנים צר הם תנאי הכרחי לתוצאה טובה - אלו הן אבני יסוד. 

ציוד ראוי שעונה לדרישות שלך - לא משנה יקר או זול - משהו שיתאים לצרכים שלך. 

ואז לכוון את הכל לתוצאה - רכב טוב לא שווה דבר בלי הגה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...