Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אזעקה של קליפורד מדגם ACE 2 (אזעקה מדברת :-) ) והיא מחוברת למרים חלונות שגם הוא מחברת קליפורד. המרים עושה קצת בעיות. כשאני נועל את הרכב החלון הימני עולה קצת ונעצר והחלון השמאלי עולה עד הסוף.

מה כדאי לבדוק?

ועוד דבר, בשלט יש ארבעה כפתורים עם ספרות רומיות. 1 ו- 2 עושות את אותה הפעולה- פותחות ונועלות את הרכב. שתיים האחרות כניראה לא בשימוש. אין לי אפשרות להפעיל את הסירנה כדי למשל להרחיק סקרנים שנצמדים לשימשה בסקרנות. האם אני יכול יכשהו לתכנת את השלט או האזעקה כדי שאחד הכפתורים יפעיל את הסירנה?

דימה

פורסם

אצלי באודי יש גם אזעקה של קליפורד .

הכפתור עם הספרה 2 הוא מפעיל את הסירנה .

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

שלום.

הבעיה לא "בקליפורד" הבעיה מנגנון של החלון הימני תפוס והוא עולה לאת.

מה שקורה בדרך כלל כאשר מפעלים את האזעקה נישלך פולס של 12 שניות של מתח למנוע החלון .

כדי לימנוע מהמנוע של החלון להישרף, כאשר המנגנון תפוס אים זה מליכלוך או תקלה החלון מתחיל לעלות עוברות 12 שניות והוא מפסיק כי החלון עולה במשך של יותר מה 12 שניות.

יש לטפל במנגנון של החלון לפרק ריפוד דלת לנקות מסילות לגרז את המנגנון ולשים ספרי סילקון בתעלות של החלון במשקוף הדלת.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בקשר לכפתורים בשלט אני לא יודע

בקשר למרים שמשות אתה צריך להחליף אותו (לא מתקנים דבר כזה)

פורסם

אין בעיה במנגנון של החלון, שניהם עולים באותה המהירות. אני אבדוק את החיבורים והדיודות עם חבר שמבין בזה יותר ואם לא תהיה ברירה אז נחליף את המרים.

כפתור 1 וכפתור 2 , שניהם עושים את אותה הפעולה- פותחים וסוגרים דלתות. כשאני לוחץ על שני הכפתורים האחרים הנורה של השלט נדלקת אבל הרכב לא מגיב, כניראה שהם לא בשימוש. האם יש איזשהי דרך לטכנת את השלט או האזעקה שתהיה לי האפשרות להפעיל סירנה מהשלט.

Untitled-1.jpg

פורסם

גם אצלי יש קילפורד. כפתור 1 פותח/נועל את הרכב והשני מפעיל את אזעקה הכדי למצוא את הרכב בחנייה עמוסה לדוגמא, שילוב של 1 פלוס 2 גורם לנעילה/פתיחה ללא צליל.

נסה לשלב בין הכפתורים. עוד משהו, מתחת למכסה מנוע יש את המוח של אזעקה(נראה לי...) וביחד עם השלט אמור להיות לך מפתח קטן,זה שייך לאזעקה. ראיתי פעם בספר של הרכב(לא ניסיתי) שאפשר לתכנת את האזעקה. לדוגמא בשביל שהאזעקה תנעל לבד אחרי דקה כשהמנוע כבה והדלתות סגורות אתה אמור(סתם אני נותן דוגמא) להכניס את המפתח למוח האזעקה ולסובב פעמים שמאלה ופעם אחת ימינה... בשביל להוסיף שלט חדש לסובב את המפתח 4 פעמים ימינה ופעם אחת שמאלה ואז ללחוץ על הכפתור בשלט החדש. כל מיני כאלה פונקציות...

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...