Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי יש סאנרוף מ2015 [הרכב 2013] הותקן בפ"ת בעלות בזמנו לפי מה שהבנתי כ7 א שקל היום זה למעלה מ10 ב2023 זה התקלקל תיקנתי בכ750 שקל לאחרונה הריפוד גג מתחיל לרדת [10 שנים] הבנתי שאפשר לעשות פירתי ב3333שקל בלי רישיון שים לב שזה נפתח החוצה כמו בגג פונומי ןלא בתוך התקרה ולכן זה לא כמו מהחברה בקיצור אם מומלץ אני לא הייתי משקיע את זה אבל כל אחד לפי רצונו

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

לדעתי זה גם עלול להחליש את חוזק הגג. עניין בטיחותי אולי. כשזה לא מגיע מקורי מהיצרן. אני מצטרף לדעה של לוותר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מחליש את החוזק של הגג כי לא חותכים בקורות כדי להתקין את זה.

לא יודע אם עדיין עושים את זה אבל בוודאות יבואני רכב מכרו פה רכבים חדשים באחריות יצרן עם סאנרופים בהתקנה מקומית של חברת וובסטו.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, saar5555 כתב:

לדעתי זה גם עלול להחליש את חוזק הגג. עניין בטיחותי אולי. כשזה לא מגיע מקורי מהיצרן. אני מצטרף לדעה של לוותר.

זה נעשה ברישיון של משרד התחבורה ולא מחליש שום דבר.

• מעניין 1
פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

לא יודע אם עדיין עושים את זה אבל בוודאות יבואני רכב מכרו פה רכבים חדשים באחריות יצרן עם סאנרופים בהתקנה מקומית של חברת וובסטו.

זיכרון טוב. לדעתי היתה קסארה אחת לפחות כזו ועוד מלא מאזדות משנות ה 90 בעיקר.

היו דגמים שזה היה מאוד פופולארי (ואם אני חושב יותר לעומק, יכול להיות שגם לגאסי דור ראשון ושני היו עם סאנרוף בהתקנה מקומית, והרבה מדגמי שנות ה 90 כמו 306 ו 405 - אבל לא סגור על זה ב 200% אם זה היה התקנה מקומית או לא [זכור לי שמקומית, אבל לך תזכור 25-30 שנה אחורה] ).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בתור בעלים של רכב עם גג פנורמי וסאן רוף,

לדעתי זה דבר מיותר, הילדים אולי מתלהבים מזה..

אבל בתכל'ס, רק בגלל שמצאתי רכב יד שנייה שהתאים לי מכל מיני פרמטרים קניתי אותו,

לא הייתי מחפש במיוחד כזה, או אם היה מזדמן לקנות רכב חדש, לא הייתי מוסיף כסף על זה.

כל הנ"ל במקורי מהיצרן,

במקרה של שדרוג עצמאי,

לא הייתי מעיז לחשוב על זה.

הריזיקה לתקלות היא ענקית.

פורסם

אם כבר מזכירים פסי איטום אז פסי האיטום בגג וסביב השמשה הקדמית ממש בלויים ומתפוררים. צריך להחליף אותם או שאפשר להשאיר ככה? מה יכול לקרות אם לא עושים כלום? (הרכב בן 10 אם זה משנה)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להחליף הכל אבל כל עוד לא חודרים מי גשם לרכב אין סיבה לגעת. תדאג לנקות את מעברי המים מלכלוך ועלים מדי פעם כדי שהמים לא יצטברו שם וזהו.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...