Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלריון DRB3675

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אלכם

לחבר שלי יש רדיו דיסק קלריון מהדגם הנ"ל

החליפו לו מצבר , והרדיו עכשיו לא מצליח לקלוט תחנות רדיו ( תחנות זוגיות )

מה מבצעים כדי לסדר את הבעיה

בתודה מראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תמיד כדאי לעשות חיפוש בנושא (כבר היה תרד כזה לפני יומיים).

תנסה להסתכל ב-manual אם מופיע משהו על שינוי איזור .

אם לא, תנסה להתקשר ליבואן בת"א 5265111-03

אם לא ,שיפנו אותך לחנות שהיבואן עובד איתם באיזור שלך.

הם בטוח ידעו.

אם לא עוזר תמשיך את הת'רד.

ZZR

פורסם

לא מצאתי שום תרד כזה !

אם היה התואיל להראות לי ?

ואם הייתי מצליח למצוא את הMENUAL לא הייתי שואל פה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

נכון צודק

ובתרד הזה באמת הרבה יותר ברור לי איך מעבירים

עוד מישהו ?

פורסם

תנסה את הדבר הבא. היה לי קלריון וכך שניתי את התחנות.

יש כפתור שאתה לוחץ עליו כדי להעביר את הרדיו לחיפוש ידני.

אז. אתה לוחץ על הכפתור ומחזיק אותו + באותו הזמן לוחץ על הכפתור של החץ (כיוון התחנות) חץ אחד גורם לתחנות להיות זוגיות והשני גורם לתחנות להיות כמו בארץ., אני מקווה שאני עוזר לך.

בהצלחה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...