Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב חסכוני מאוד(1 ל14 לפחות אם אפשר), שיהיה מרווח למשפחה, ושיהיה אמין מאוד. 

כרגע מה שעונה לי על הקטגוריה זה מיצובישי אטרז, אשמח לדעות נוספות

פורסם

החיסרון של אטרג שהוא רועשת ולא חזקה.

אם יש אופציה לעלות תקציב לכיוון 35-37 אלף אפשר למצור קורולה, תהיה נעימה הרבה יותר ומרווחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קורולה אני אמצא בקושי 2012-2013 לא? והרבה פחות חסכונית 

מה לגבי i25 1.4/1.6? 

עריכה אחרונה על ידי eilon101
פורסם

כמה אתה נוסע שאתה מתעקש על ״חסכונית״?

למה כוונתך ב״מרווח״ - כמה נוסעים ומטען המכונית צפויה להוביל? האטראז׳ רכב די קטן.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, eilon101 כתב:

היי אני מחפש רכב חסכוני מאוד(1 ל14 לפחות אם אפשר), שיהיה מרווח למשפחה, ושיהיה אמין מאוד. 

כרגע מה שעונה לי על הקטגוריה זה מיצובישי אטרז, אשמח לדעות נוספות

לא משנה מה, אל תקנה אטראג', בטח שלא לשימוש משפחתי.

רכב עם רמת בטיחות ירודה ביותר, התנהגות כביש עלובה.

לעניות דעתי, כלי תחבורה מהגרועים ביותר שנמכרו פה בשנים האחרונות.

עדיף ללכת אחורה בשנתונים ולחפש חלופה מוכרת.

פורסם

כרגע הרכב רק עבורי ואישתי אבל הוא מתוכנן להיות רכב משפחתי שלנו, אני בונה על רכב שיהיה מסוגל להחזיק ל10 שנים

מבחינת נסיעה יהיו נסיעות בין עירוניות קשה לי כרגע לדעת כמה 

לפני 1 דקה, o.r כתב:

לא משנה מה, אל תקנה אטראג', בטח שלא לשימוש משפחתי.

רכב עם רמת בטיחות ירודה ביותר, התנהגות כביש עלובה.

לעניות דעתי, כלי תחבורה מהגרועים ביותר שנמכרו פה בשנים האחרונות.

עדיף ללכת אחורה בשנתונים ולחפש חלופה מוכרת.

היי, אשמח לחלופות עם אותה רמת חיסכון בדלק או לפחות קרובה אליו. 

מה עם רכבי יונדאי או קיה? יש משהו מוצלח מהם כרכב חסכוני? 

פורסם

מתוכנן למשפחה של כמה ובאיזה גילים? מושבי בטיחות?

אתה מכוון לרכב בן 8-10 שנים (ואולי יותר) ורוצה להחזיק בו עוד 10 שנים - גם אם מדובר בטויוטה צפה לתקלות משמעותיות. כך זה כשרכב מתבלה.

אם אתה יכול להגדיל תקציב, או לדחות את הרכישה ולחסוך משך עוד כמה חודשים - עשה זאת. ותביא בחשבון שהרכישה לא תסתכם ב-30,000 ש״ח, עליך להכין עוד 5,000-10,000 ש״ח לביטוח, אולי רישוי קרוב, יישור קו וכו׳.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קורולה אכן תהיה ישנה יותר כניראה פחות חסכונית, אבל הרבה יותר נעימה, לדעתי שווה.

היונדאי גם לא חסכונית ופחות נוחה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכזה תקציב קשה לקבל הכל.

תתפשר קצת בדלק, קח I35 / מאזדה3 או כל משפחתית עם מוניטין אמינות מוצלח.

מבטיח לך שמה שתחסוך בדלק באטראג' תפסיד במכירה בעקבות אי שמירת הערך והסחירות הנמוכה..

פורסם

שאלת תם...

בהרבה דיונים ממליצים על הספייס-סטאר כרכב אמין וחסכוני יחסית (עם מעט הסתייגויות)

אבל כשמישהו ממליץ על האטראג', שהיא למעשה ספייס' עם בגאז', מיד שופכים עליו גלונים של נוזל קירור.

מדוע ולמה?

• רעיון טוב! 1
פורסם

כי ספייס שייכת לקטגוריה אחרת ששם יש לה לא מעט יתרונות לעומת השאר.

בקטגורית התת משפחתית לאטראג יש פחות יתרונות.

פורסם
לפני 16 שעות, o.r כתב:

מבטיח לך שמה שתחסוך בדלק באטראג' תפסיד במכירה בעקבות אי שמירת הערך והסחירות הנמוכה..

שזה כמובן לא נכון - הרכב יירכש בזול ויימכל בזול. ההפרש (ירידת הערך) יהיה קטן מאשר ברכב עם שמירת ערך יותר גבוהה.

העצה שלך לגבי בחירת רכב משפחתי עם מוניטין אמינות טוב נכונה, אבל תתבטא גם במחיר יותר גבוה או שנתון יותר ותיק. וחוץ מזה, לא כל המשפחתיות נולדו שוות, חלקן פחות מתאים - למשל בשל מרווח תקרה נמוך בספסל האחורי.

פורסם

יש חלקים שמתבלים גם כשהרכב עומד. מנוזלים ועד חלקי גומי ופלסטיק. יש סיבה טובה לכך שטיפולים תקופתיים צריכים להתבצע לפי נסועה או מרווח זמן - המוקדם ביניהם.

וככל שהרכב יותר ותיק אתה צריך לוודא שטופל לפי הספר, כי רכבים רבים שצוברים נסועה נמוכה גם אינם מטופלים בזמן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...