Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cherry Tiggo 4 hybrid 2025 - מהיבואן

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, בחור מהעבודה ביקש שאני אשאל לגבי הרכב הזה Cherry Tiggo 4 hybrid 2025 מהיבואן 136,000 ללא התוספות שמציעים.

נפח מנוע: 1.5 Liter

הספק מרבי משולב: 163 Horse Power

מומנט מרבי משולב: 26.5 kg/m

תאוצה 0-100 קמ"ש: 8.9 sec

תיבת הילוכים: DHT אוטומטית

האם יש דברים שכדאי לשים לב ברכב זה, האם בכלל מומלץ?

תודה.

פורסם

אין מספיק נתונים כדי לדעת.

נכון לעכשיו עלו על כבישי ישראל 16 מכוניות הדגמה, ואף לא מכונית אחת לפרטי.

וכמו בכל דגם חדש יש סיכון מסוים ברכישת של דגם שאין ניסיון עם המכללים מהם הוא מורכב.

עד כמה הסיכון גבוה? מניסיון עם דגמים אחרים של היצרן, נראה שהימור בעד לקחת את הסיכון הוא הימור די סולידי.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אותי סקרן הרכב הזה , אז שאלתי את גמיני כמה עולה הרכב הזה בעולם.. מסתבר שהוא לא נמכר באירופה וארהב אבל בשאר המקומות המחיר שלו וואה

TIGGO4.png

פורסם

דגמי צ'רי הראשונים עלו על הכביש ב-10/2022 (כמעט שלוש שנים)  ומאז נמכרו כאן כמעט 40000(!) יחידות, מהן יותר ממחצית לציי רכב בהן גם חברות להשכרת רכב בהן הרכב עובד.

נכון לעכשיו המכירות לציי רכב שומרות על יציבות ואף עליה מה שמעיד על אמינות טובה של כלי הרכב. חברות הליסינג יודעות להדיר את רגליהן מדגמים בעייתיים.

• מעניין 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 23.8.2025 בשעה 23:05, zvit כתב:

דגמי צ'רי הראשונים עלו על הכביש ב-10/2022 (כמעט שלוש שנים)  ומאז נמכרו כאן כמעט 40000(!) יחידות, מהן יותר ממחצית לציי רכב בהן גם חברות להשכרת רכב בהן הרכב עובד.

נכון לעכשיו המכירות לציי רכב שומרות על יציבות ואף עליה מה שמעיד על אמינות טובה של כלי הרכב. חברות הליסינג יודעות להדיר את רגליהן מדגמים בעייתיים.

כאילו, אם אני רוצה לקנות רכב, גם יד שנייה, כדאי לי לסרוק קודם איזה דגמים חברות הליסינג מתקרבות יותר? אם הבנתי נכון את החלק האחרון של התגובה שלך

פורסם

מדהים, כל פעם מחדש.

מה אתה כבר יודע על תיבת DHT. 

הרכב רק עלה לכביש וכבר ״שיח״ על אמינות תיבת ההילוכים 😠

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 23.9.2025 בשעה 16:00, Sagiv11 כתב:

כאילו, אם אני רוצה לקנות רכב, גם יד שנייה, כדאי לי לסרוק קודם איזה דגמים חברות הליסינג מתקרבות יותר? אם הבנתי נכון את החלק האחרון של התגובה שלך

לא מבין מה זה "מתקרבות יותר" במקרה של דגמי צ'רי שלושת דגמי הבנזין (FX, Tiggo7, Tiggo8) משתמשים באותה יחידת כוח, כך שאין הבדל מהותי בניהם למעט הגודל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...